A rezultati za CM Hyper 212?![]()
El nema ....ni u Cacku!
Ali bice iduce nedelje a moyda i u septembru
Pozz
**mali off** usput sam kupio i jednu CM 8cm PWM , da je bocnem u sys 4pin priključak (platio je 550din) i nakačim na bočnu stranu kućišta...sad zbog 212ice nisam mogao da je nakačim na rupu gde je bio onaj plastični usisnik pa sam je nakačio ispod na ono "rupičasto pravougaono mesto" da duva na grafičku... Međutim neopisivo je bučan i uvek se vrti na max broju obrtaja?
Moje pitanje: Jel bučan što stoji na nepredviđenom mestu za ventilator pa je jako blizu lima kućišta ili što se vrti na max broju obrtaja i kako se utišava? Da probam da napravim/kupim neke odbojnike pa da ga onda zavrnem? I kako da smanjim broj obrtaja?
Lepo sam hteo Ultra Sillent a završio na PWM... c c c... **/off**
Moram reći da sam sa bigtyp 120 dosta razočaran. Samo za 1 stepen je smanjio temp na procu u odnosu na titanov kuler iz "moja mašina". Koristio sam as5 i sve ostalo po ps-u ali kuler je jednostavno bolan prosek (ili je ovaj titan za 1000 dinara fenomenalan). Skidao, čistio, lagano montirao pet puta iznova ali rezultat je isti. Čak se u lull loadu više greje nego li kineski titan. Skuplja Dara nego mera. Ja sam se zayebao, ne morate baš i vi:S:. Probaću još i da ga lappujem i ako ne valja pravim od njega pedesetak ključeva ili ga dajem ciganima koji skupljaju stare akumulatore i vraćam ludog kineza
Pa ako je CM 2000RPM to toj logici najbolje je da bude push :test:
Kolika ti je udaljenost od mesta za ventilator na zadnjoj strani do 212-ke?
Oko 4cm, od ventilatora do ventilatora, a debljina ventilatora je 2.5cm.
Onda stavi CM na zadnju stranu a Xilence na 212. Mislim da cesh napraviti malu opstrukciju time shto ventovi nece biti istog CFM i bilo bi najbolje da bude uravnotezeno.
Takodje, rebra na 212 nisu toliko gusto zbijena da ti treba toliko jak vent kao shto je CM, i ti Xilence ce ti zavrshiti posao.
Ja sam ovako odradio sa cm 212,stavio dve cm 12-ke a originalni prebacio na front kucista da ubacuje fresh air
E shto to ne napisa pre nekih 5-6 sati, sad cu morati sve da vadim napolje o5
A dobro znachi za koji dan o5 razbucavanje kompa da bi skinuo Hyper212 pa da premundurim ventove :smash:
Pa mozesh i tako, mada taj cFM od 70 je bash visok i meni bi to bilo preglasno pa zamisli josh jedan takav, mada ako ti ne smeta buka toliko - shto se protoka tiche - najbolje funkcionishe kada se upare ventilatori istog protoka i snage.
Onda bi mogao taj jedan Xilence staviti na zadnju stranu kucishta a drugi preko rama i to je to.
Hyper 212 Fan model
Model number: R4-L2R-20AC-GP
Size: 120x120x25mm
4 LEDs
[email protected]
2000 RPM@19dbA
2.94mmH20
69.69CFM
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari