Vendetta 2 best price/performance ratio![]()
TRUE bude bolji za koji stepen ili dva ali tek sa nekim jacim kulerom (1600rpm)...
Ma bice, cekaj da udari jos malo vrucina, pa ce svi da ponude to![]()
60-70€ (plus neki dobar ventilator)
ja cekam svoj![]()
Ako ne stigne Hyper 212, oda su mi opcije Vendetta 1 ili Spire SP606B3-Fourier III
[![]()
Shta mislite koliko bi bilo komplikovano nabaviti ovo kod nas? I koliko bi me koshtalo zadovoljstvo?
juce sam dobio novi comp i ugradio vendetu 2
q6600 (G0), Gigabyte ex38-ds4
2.4 idle 32 max 55
3.5 (8x438) idle 40 max 68
Mozda je glupo pitanje ali koji od ova dva kulera (CM212 i Vendetta2) vise duva u komponente sa strane (prvenstveno NB) .. posto mi se bukvalno greje vise nego procesor (iddle temp NB je 52 stepena na ovim vrucinama a na dodir je vreo ne moze se drzati prst vise od 5-6sekundi)..
Jel moguce da NB dobija toplotu od graficke (8800GT referentni model sa malim ventilatorom) posto su bas blizu a graficka je takodje vrela?
Sa kojim programom si merio temperaturu??? :wave:
Cisto da kazem stigao je Thermaltake BigTyphoon VX za smeshnih 25e. Po meni trenutni best buy u odsustvu vendette 2.
Da, i vishe. Mada bolje pojuri TT BigTyphoon (VX), kosta kao i 212 a trebalo bi da je bolji.jel bi skinuo par stepeni kad bih zamenio hypertx za 212?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari