Vendetta 2 best price/performance ratio
TRUE bude bolji za koji stepen ili dva ali tek sa nekim jacim kulerom (1600rpm)...
Ma bice, cekaj da udari jos malo vrucina, pa ce svi da ponude to
60-70€ (plus neki dobar ventilator)
ja cekam svoj
Ako ne stigne Hyper 212, oda su mi opcije Vendetta 1 ili Spire SP606B3-Fourier III
[
Shta mislite koliko bi bilo komplikovano nabaviti ovo kod nas? I koliko bi me koshtalo zadovoljstvo?
juce sam dobio novi comp i ugradio vendetu 2
q6600 (G0), Gigabyte ex38-ds4
2.4 idle 32 max 55
3.5 (8x438) idle 40 max 68
Mozda je glupo pitanje ali koji od ova dva kulera (CM212 i Vendetta2) vise duva u komponente sa strane (prvenstveno NB) .. posto mi se bukvalno greje vise nego procesor (iddle temp NB je 52 stepena na ovim vrucinama a na dodir je vreo ne moze se drzati prst vise od 5-6sekundi)..
Jel moguce da NB dobija toplotu od graficke (8800GT referentni model sa malim ventilatorom) posto su bas blizu a graficka je takodje vrela?
Sa kojim programom si merio temperaturu??? :wave:
Cisto da kazem stigao je Thermaltake BigTyphoon VX za smeshnih 25e. Po meni trenutni best buy u odsustvu vendette 2.
Da, i vishe. Mada bolje pojuri TT BigTyphoon (VX), kosta kao i 212 a trebalo bi da je bolji.jel bi skinuo par stepeni kad bih zamenio hypertx za 212?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari