Šta je novo?

Vectone Mobile - prvi pravi MVNO u Srbiji

Nije baš tako. U romingu unutar EU samo 2gb iz paketa možes samo da iskoristiš

Ja dobio jos jednu Vectone karticu danas, ne znam zasto su mi opet poslali.

Ovo je cisto ok ponuda za rodbinu u dijaspori i poslovne ljude na cestim i dugim boravcima u zemljama gde posluje Vectone.

Za domace potrebe nije.

Vectone u AT skoro da ne radi u Becu na pola lokacija... sta ocekicati od komunikacije.

Prvo je kod nas bila ponuda:

1.jpg

Free Vectone to Vectone Calls Europe.

Ta stranica je sada obrisana.

Ne znam ista je kao i ona prva, mozda im nesto dupliralo u sistemu pa im stoji da nam nije poslata.
Ja se iznenadio juce kad sam otvorio sanduce.

Da li neko zna da li radi roming na Vectone karticama ? Planirao sam da je nosim u Mađarsku ,pošto idem na jedan dan ,a 1 MB je jedan dinar.

Ja sam jutros stigo u Grčku i ne radi. Zvao sam pre polaska c.c i rekli su da će aktivirati roming ali izgleda od toga nema ništa

Na tri moje kartice roaming ne radi. Probao u Bugarskoj i Nemačkoj. Iako sam dobio potvrdu da je roaming aktiviran.

Ne znam ista je kao i ona prva, mozda im nesto dupliralo u sistemu pa im stoji da nam nije poslata.
Ja se iznenadio juce kad sam otvorio sanduce.
Ja nisam dobio nijednu, poslali su mi mejl da nije potvrđena adresa na kojoj živim. Tu zbrku je jedino mogla da napravi adresa sa kojom sam imao prvi ugovor u Vipu čije resurse VM koristi. Kasnije sam obnovio ugovor u Vipu sa novom adresom ali mi je u sistemu ostala stara, sa stare lične karte.
U svakom slučaju ne bih ni koristio njihove usluge sa ovim cenama tako da je i bolje što nisam dobio. :)

... sent from mobilni using antidepressants...

Ja sam uzeo Vecton u Austriji, kobagaji aktivirao roming po podesavanjima sa sajta (kroz SIM Toolkit), ali ni u DE ne radi roming.

Ako to ne radi, ne verujem da ista drugo radi. Verovatno nisu smeli da dozvole roming po novoj regulativi posto ne dozvoljavaju koriscenje dodataka/tarifa kao kod kuce?
Nas sigurno ne bi mogao da se koristi sa 1RSD/MB u romingu, cak i da radi roming.

Zvao sam ih ,rekli su da su prosledili nalog tehničkoj službi,za aktivaciju rominga. Malo pre su me zvali da mi potvrde da je roming aktivan .E sad,idem 12. u Mađarsku pa ćemo videti.

99% da neće raditi, ali svakao probaj, i ne zaboravi da promeniš kroz sim toolkit mod kartice.

Evo kako je meni "radilo" u Nemačkoj:
svectone.png

Poslednja izmena:
Po onome koje zemlje najvise reklamiraju za pozive - rekao bih Indusima i Pakistancima, ali kako... ne znam.

Možda njima radi i bez mreže. [emoji23]

Nisu prihvatili odluku EK za besplatan roaming u EU, pa su banovani sa skoro svih EU mreza. Znaci rominga necete imati.

Dakle jedino za šta su bili upotrebljivi više ne važi. A ponadao sam se nečem novom, i bar nekoj konkurenciji u mobilnim mrežama...

Ovi opet stavili na sajtu da su besplatni dolazni pozivi za celu EU, još da radi.

Nazad
Vrh Dno