Ja koristim DVD+RW, tako da sam još naprednijidriver je napisao(la):Koristimo DVD-RW, ovo je 21. vek![]()
a c a je napisao(la):8x-10x je stari CD koga nema vise novog, zamena mu je 8x-12x ali iste izdrzljivosti![]()
Rale45 je napisao(la):Znam da ti ovo ne pomaze mnogo, ali imam onaj mali narandzasti Smart Buy (193MB), i narezao sam ga, brat bratu, 150-200 puta (ne preterujem), i jos radi.
Ne znam da li je takva situacija sa CD-RW od 700 mega.
Delija je napisao(la):Kakva su vam iskustva sa ovim CD RW-ovima?
Meni od 5 komada posle godinu dana i manje od 50 rezanja na svakom riknula 4... :wall:
EM2000 je napisao(la):Nije-provereno,dok je taj mali smart-buy pravi "ubica"(u pozitivnom smislu).Ja sam ga kupio pre 2 god.i jos uvek taj isti sljaka bez problema-a ti samo zamisli koliko je puta narezan...
Delija je napisao(la):@EM2000
Kakvo "odrzavanje"?![]()
To se nije odnosilo samo na tebe,nego one koji ne vode racuna o diskovima a posle se zale kako su ovi ili oni diskovi sh*t.Delija je napisao(la):@EM2000
Meni definitivno ne trebaju predavanja, posto su svi moji (a i oni koji nisu moji, a obitavaju kod mene
) diskovi mazeni i pazeni
, ukljucujuci i ove RW-ove... :S:
Pa to se jednostavno zove cuvanje, a ne odrzavanjeEM2000 je napisao(la):Prost odgovora tako lepo>To vazi za sve diskove ne samo za rw
a se ne drze na tepihu,parketu,laminatu,prasnjavim povrsinama direktno,disk preko diska,drzati ga kao frizbi.itd...(Pa jer sad moram da drzim lekciju o cuvanju diskova????
)Tako bar rade neki moji drugovi,pa kad mi donesu disk da im nesto reznem on sav izgreban,poceo da se ljusti itd...Uopste nije cudo zasto ne traju.Tako da ako navedenim primerima cuvate diskove mislim da se uzalud zalite-vasa nemarnost je u pitanju.
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari