Evo nešto novo. Model sa bubnjem bez onih rebara.
Da li si kupila neku od ovih masina, jer sam ja isto gledala, a ovde ne vidim ni jedan odgovor-predlog?Pozdrav,
Uzela bih neku bosch masinu za pranje vesa, gledala sam modele serije 4 i serije 6 i ne vidim neku veliku razliku. Koju bi pre preporucili i zbog cega?
Gledala sam ove modele: WGG242Z2BY, WAN28060BY, WAN28270BY.
Takodje sam gledala Samsung masine u tom nekom cenovnom rangu.
Da li imate neki predlog ili preporuku koja bi mi pomogla da donesem odluku? 😩
Hvala mnogo
Bolje dodaj malo i uzmi WNEI74/84BS.Modeli sa H oznakom su Hisense.Šta milsite o WNPI82BS (Gorenje G200 samostojećoj mašini 8kg/1200rpm, WNPI82BS) ?
Valja li, kako radi, kakv joj je bubanj, da li je od inoxa?
Nešto su bolje one koje nemaju H i G u nazivu.Zasto H modele?
Misljenja su podeljena dal Gorenje il H (Hisense)?
Ja sam gledao BOSCH od 65000 ali nisam u ovom trenutku mogao da izdvojim toliko pa sam kupio GORENJE za 41000. Kao igračka deluje ova GORENJE što sam kupio u odnosu na prethodnu BOSCH koju sam imao.Šta znam,ja sam zadovoljan sa tim modelom u odnosu na ulozeno.Samo da ne bude kvarova.
Vidjao sam i te nove bosh najjeftinije od 55k din,neznam šta asocira da je kao igračka...nije mi delovalo tako vizuelno..
No dobro,za 250-300e da ne preterujrmo malo..
Izbegavati H i G modele. Nemas modele sa inox kazanom, ako mislis na materijal od kog je izradjen kazan. Svaki je plastican. A naravno bubanj je inox. Gledaj WNPI i WNEI modele, 82 i 84B /BS. Gledaj na ananas ili tako nesto. Najjeftinije su tamo.HITNO potrebni predlozi za Gorenje veš mašine, 8kg (najbolje), sa inverter motorom i ako može inoks bubnjem a da ne košta mnogo, neki jednostavniji model... ako je na popustima još bolje.
Koji ono Gorenje modeli valjaju koje su oznake?
Koji se modeli Hisense veš mašina po Gorenje imenom prodaju kao Gorenje mašine a nisu, koje su im oznake?
Info potreban veceras i recimo sutra do iza podneva, u kupovinu se ide posle podne.
Gde u kojoj radnji uzimati, ima li veze sem u ceni da li su Emezzeta, Gigatrom, Tehnomanija, Tehnomedija, Gorenje salom na NBG, neka mala online radnja...?
Hitno, hitno... i veliko hvala unapred.
Samo nek je valjana, da borbo i bez problema radi.
Imam gorenje wnei model, sad vec oko 10 meseci. Prezadovoljni smo. Kupili u Metalcu.HITNO potrebni predlozi za Gorenje veš mašine, 8kg (najbolje), sa inverter motorom i ako može inoks bubnjem a da ne košta mnogo, neki jednostavniji model... ako je na popustima još bolje.
Koji ono Gorenje modeli valjaju koje su oznake?
Koji se modeli Hisense veš mašina po Gorenje imenom prodaju kao Gorenje mašine a nisu, koje su im oznake?
Info potreban veceras i recimo sutra do iza podneva, u kupovinu se ide posle podne.
Gde u kojoj radnji uzimati, ima li veze sem u ceni da li su Emezzeta, Gigatrom, Tehnomanija, Tehnomedija, Gorenje salom na NBG, neka mala online radnja...?
Hitno, hitno... i veliko hvala unapred.
Samo nek je valjana, da borbo i bez problema radi.
Dobar je pritisak, specificno je sto nema pravila, puna masina, pola puna, jedna stvar tipa carsaf sa bracnog kreveta, program, ama bas nista, 10 masina nema te situacije i onda tacno znam, cim krene da prima vodu bez prestanka znam da ce samo da se pauzira.Kakav ti je pritisak vode? Ako je slab zna to da se dešava. Glupavo odrađen sistem za prikazivanje grešaka..
Nikako da napises povratne informacije nakon par pranja sa wnei🙂Да изгура гаранцију од 5 година, за ове паре се исплати, без обзира на све друге мане.
И нека не забораве да се региструју на сајту Горења када дође машина, иначе од додатне гаранције нема ништа.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari