Šta je novo?

Veš mašine

Prvi utisci za Gorenje WNEI72B

Za sada je odradila samo pranje bez veša na 90 C
Na prvu se vidi, a i oseti da je mašina iz nižeg segmenta.
Vrata nemaju duplo staklo pa su vrela.
Mašina je bučna (razni zvuci u fazama rada). Međutim ovo uzmite sa rezervom, jer je poredim sa Haier HW90 koja je osetno tiša. Bubanj je realno mali i ova mašina nije za višečlanu porodicu.

No sve je ovo nebitno, ako bude lepo prala i dovoljno dugo radila :D

Prvi utisci za Gorenje WNEI72B

Za sada je odradila samo pranje bez veša na 90 C
Na prvu se vidi, a i oseti da je mašina iz nižeg segmenta.
Vrata nemaju duplo staklo pa su vrela.
Mašina je bučna (razni zvuci u fazama rada). Međutim ovo uzmite sa rezervom, jer je poredim sa Haier HW90 koja je osetno tiša. Bubanj je realno mali i ova mašina nije za višečlanu porodicu.

No sve je ovo nebitno, ako bude lepo prala i dovoljno dugo radila :D
*** nije dzaba Haier vise nego duplo skuplja🙂 Mora da se opravda cenovna razlika.. Ajde da te služi lepo u zdravlje! Javi kakvi su rezultati nakon prvog pranja🤣

Samo je zapremina bitna.
No, ja sam ovu kupio jer sam tako u mogućnos'.

Pa i to varira malo,kod tebe je npr zapremina ~60l,dok u specifikaciji piše 54l.Mislim kad se izračuna.

Ljudi, meni posle svih vaših odgovora deluje kao najbolja opcija kupiti polovnu Miele na primer, i to neki model gde nema elektronike, nego nešto fazon staro 15-20 godina 🥲 jer posle moje Bosch polovne stare 12 godina, sve što vidim mi deluje kao plastikica, tanak lim, preosetljivo na sve i svašta... 🥴

Bolje gledaj modele iz prve polovine 80ih...

Moze li neko da preporuci slim ves masinu, budzet nekih 60ak hiljada.

Kako su se pokazale Haier ves masine, vidim HW90G-B14979TU1S na metalac sajtu 66 hiljada deluje dobar popust. Mada sam nesto skeptican po pitanju te silne elektronike jer u kupatilu zna dosta vlazno biti kad se neko tusira.

Hvala unapred

Nije bilo primedbi

Nazad
Vrh Dno