Šta je novo?

Veš mašine

Prvi utisci za Gorenje WNEI72B

Za sada je odradila samo pranje bez veša na 90 C
Na prvu se vidi, a i oseti da je mašina iz nižeg segmenta.
Vrata nemaju duplo staklo pa su vrela.
Mašina je bučna (razni zvuci u fazama rada). Međutim ovo uzmite sa rezervom, jer je poredim sa Haier HW90 koja je osetno tiša. Bubanj je realno mali i ova mašina nije za višečlanu porodicu.

No sve je ovo nebitno, ako bude lepo prala i dovoljno dugo radila :D

Mašina je bučna (razni zvuci u fazama rada). Međutim ovo uzmite sa rezervom, jer je poredim sa Haier HW90 koja je osetno tiša. Bubanj je realno mali i ova mašina nije za višečlanu porodicu.

*** nije dzaba Haier vise nego duplo skuplja🙂 Mora da se opravda cenovna razlika.. Ajde da te služi lepo u zdravlje! Javi kakvi su rezultati nakon prvog pranja🤣

7kg=9kg 😅

Samo je zapremina bitna.
No, ja sam ovu kupio jer sam tako u mogućnos'.

Pa i to varira malo,kod tebe je npr zapremina ~60l,dok u specifikaciji piše 54l.Mislim kad se izračuna.

Ljudi, meni posle svih vaših odgovora deluje kao najbolja opcija kupiti polovnu Miele na primer, i to neki model gde nema elektronike, nego nešto fazon staro 15-20 godina 🥲 jer posle moje Bosch polovne stare 12 godina, sve što vidim mi deluje kao plastikica, tanak lim, preosetljivo na sve i svašta... 🥴

Moze li neko da preporuci slim ves masinu, budzet nekih 60ak hiljada.

Kako su se pokazale Haier ves masine, vidim HW90G-B14979TU1S na metalac sajtu 66 hiljada deluje dobar popust. Mada sam nesto skeptican po pitanju te silne elektronike jer u kupatilu zna dosta vlazno biti kad se neko tusira.

Hvala unapred

Nije bilo primedbi

Pozdrav svima,
ima li neko preporuku za mašinu 6-7kg, da ima vreme završetka ciklusa pranja, mada ovo i nije toliko važno, ali ajde lepo je znati kada mogu da očekujem kraj :), da ima odloženi start... Zivim solo, biće jedno pranje nedeljno otprilike.

Pozdrav svima,
ima li neko preporuku za mašinu 6-7kg, da ima vreme završetka ciklusa pranja, mada ovo i nije toliko važno, ali ajde lepo je znati kada mogu da očekujem kraj :), da ima odloženi start... Zivim solo, biće jedno pranje nedeljno otprilike.

Za jedno pranje nedeljno nebitno ti je koja masina svejedno mozes neko gorenje ili beko.

Za jedno pranje nedeljno nebitno ti je koja masina svejedno mozes neko gorenje ili beko.
Nije bas. Zasto bi kupio nesto od 28k i bio nezadovoljan sa tim ako može da doplati 3-4k i bude totalno druga priča, iako je koristi jednom nedeljno...

@dzidza_bidza Pisano je kroz prethodnih par strana, gledaj gorenje WNPI72, WNEI72, WNEI82..

Može neki savjet za mašinu do nekih 400€. Prošla mi je bila Beko ali loše se pokazala. Sad bih nesto odabrao pažljivije. Hvala unaprijed.

Tu ja imam.
Meni završava posao.
No videh na A..... 37k din,još ako naleti a5000 kod,za 32k super.

Pa malo jača,neznam dal vredi toliko...ja sam dao 300e sa poštarinom.

Kakvi su utisci, kako pere veš, jel bučna, da li skače?

Pozdrav svima, u potrazi sam za masinu i prioritet mi je da je sto tisa, da lepo radi i da ne skace itd itd...

Sto se tice cene neka srednja/visa klasa dolaze u obzir. Bio bih zahvalan na svakoj preporuci

Ako neko ko ima mašinu GORENJE WPNEI94A1SWIFI može da mi kaže da li ima mnogo dugačke procese? Koliko vremenski pere na 90 stepeni?

Nazad
Vrh Dno