drgonzo
Slavan
- Učlanjen(a)
- 17.12.2006
- Poena
- 455
Ja imam model sa oznakom 554, u osnovi nemam zamerki, radi posao...SAMSUNG 90T534DAX1S7
Da li je ova mašina ok
Ja imam model sa oznakom 554, u osnovi nemam zamerki, radi posao...SAMSUNG 90T534DAX1S7
Da li je ova mašina ok
Kako se čisti kondenzator kod kombinovanih mašina?
Zavisi od masine do masine. Neke imaju tzv fluff clean program koji ispere te dlačice. Ako nema onda neki brzi program bez icega pustiti ili samo ispiranje.Pratim
Moze li mi neko dati dobar savet kod kombinovane masine dlacice sto se skupljaju posle susenja,negde sam procitao da je za kombinovane najbolje povremeno ukljuciti brzi program u prazno da spere.Ili ima neki drugi sistem kako da se ocisti,svaki savet dobrodosao.
Posle koliko minuta mašina dostiže maksimalnu temperaturu? Da proverim da nije možda do programa pranja???Ako je na 90 i ako greje kako treba, ne bi mogao ruku da držiš na staklu
Ako je staklo tokom celog glavnog pranja hladno, grejač je najverovatnije stradao.
Sta ce vam program za ispiranje dlacica od susenja na kombinovanoj masini?
Ona ce svakako da se ispere na sledecem pranju.
Zavisi. Ako je na Pamuk 90 trebace joj minimum 1h od pocetka programa da dostigne ~90. Ne znam kako i sta peres, na kom programu?Posle koliko minuta mašina dostiže maksimalnu temperaturu? Da proverim da nije možda do programa pranja???
Prao beli veš na 90 stepeni sa pretpranjem. Međutim, vrata su bila hladna... Proveravao na svakih pola sata...Zavisi. Ako je na Pamuk 90 trebace joj minimum 1h od pocetka programa da dostigne ~90. Ne znam kako i sta peres, na kom programu?
Vecina masina obicno javi gresku ali tek na kraju programa.Meni je neverovatno da u elektronski PLC programator nisu ubacili da sam prepozna da se voda nije ugrejala 1h nakon ukljucenja grejača, te da prijavi neku grešku?!?
Crkao grejačPrao beli veš na 90 stepeni sa pretpranjem. Međutim, vrata su bila hladna... Proveravao na svakih pola sata...
Vecina masina obicno javi gresku ali tek na kraju programa.
Možda i javi ali se mašina ugasi nakon određenog vremena neaktivnosti nakon završetka programa pranja. Ako je neko ne ugasi prvih 5-10min nakon zavrsetka sama ce, tako da covek nece ni primetiti da javlja gresku.Čovek već neko vreme primećuje da mu mašina ne pere dobro, savetom sa foruma utvrđujemo da je vrv. ckro grejač. Mašina sva to vreme ne javlja nikakvu grešku.
Generalno te Hisense masine su lose. Probaj naci one sto ti je @aleksa.ue predlozio, ja bih jos tu dodao i wnei82b od gorenja. Razlika u odnosu na wnei84 je 1200 umesto 1400 obrtaja.Drugari crkla masina za pranje vesa i sledi kupovina nove, ali problem je koje jer nisam dovoljno upucen.
Pogledao sam na YT i nasao sam jednog naseg jutjubera koji je uzeo (tj dobio od spoznora) Hisense model. E sad meni izgleda lepo i rekao bih da je dobra medjutim dobio je dosta losih komentara za taj model i donekle proizvodjaca i ne bih znao koju da uzmem.
Ako moze neka preporuka za kvalitetan model. Budzet je 30-40.000rsd i da ima brzi program pranja sto prepostavljam da vecina ima. Kupujem u prodavnici tehnike.
PS. Nemojte zameriti ako je bilo slicnih pitanja u temi. Jutros je crkla pa mi hitno da uzmem novu. Bar do sutra.
Provereno dobri modeli. Obe masine su se jako lepo pokazale, koriste dovoljnu kolicinu vode, lepo peru i tihe su. Rekao bih da je gorenjeva za nijansu naprednija jer na pocetku svakog programa vaze kolicinu vesa i prema tome adaptira vreme pranja i nivo vode.U kom smislu najbolje?
Posto isto imam nameru da u skorije vreme kupim ves masinu
Baš me čudi da mašina iz 2015. godine sa inverter motorom renomiranog brenda Indesit nema tu funkciju da javi da se voda ne greje... U svakom slučaju, hvala svima na odgovorima. Koliko cenite da je zamena grejača???Vecina masina obicno javi gresku ali tek na kraju programa.
Crkao grejač
Jeftino je, možeš i sam da ga zameniš ako imaš dovoljno poverenja u sebe😀Baš me čudi da mašina iz 2015. godine sa inverter motorom renomiranog brenda Indesit nema tu funkciju da javi da se voda ne greje... U svakom slučaju, hvala svima na odgovorima. Koliko cenite da je zamena grejača???
Zdravo. Imate li za preporuku mašinu za pranje veša i mašinu za sušenje veša? Budžet je oko 1000e, može i malo više.
8, 9 kg. Mašina za sušenje bi išla iznad mašine za pranje.
Meni treba neki model od 6 do 7kg maksimalnoLako je pljuvati ono sto niko nije probao.Do 40 hiljada najbolja kupovina Gorenje wnei84bs ili beko wue8736,ali mislim da je ona oko 45 trenutno najjeftinija,bila je oko 40.
Prvo proveri da li je crko grejač, ako nemaš instrument to možeš uraditi ispitivačem i fazom. Prvo skini obadve žice sa grejača, pa na jedan kraj priključi jednu žicu ali da bude faza, a na drugi kraj grejača meri ispitivačem. Ako ispitivač zasvetli jače grejač je ispravan. Ako nemaš ispitivač možeš i sijalicom od 220v. Na sijlicu veži nulu a drugim krajem žice pipni grejač. Ako je ispravan treba da zasvetli jako. Skida i namešta se lako.Baš me čudi da mašina iz 2015. godine sa inverter motorom renomiranog brenda Indesit nema tu funkciju da javi da se voda ne greje... U svakom slučaju, hvala svima na odgovorima. Koliko cenite da je zamena grejača???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari