aleksa.ue
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 28.03.2021
- Poena
- 135
Bas me zanima po cemu je bolji Aeg?Imaju iste delove pumpa,motor,bubanj,kuciste samo je drugi dizajn.Iste mašine, samo što je AEG klasa iznad Electrolux.
Bas me zanima po cemu je bolji Aeg?Imaju iste delove pumpa,motor,bubanj,kuciste samo je drugi dizajn.Iste mašine, samo što je AEG klasa iznad Electrolux.
LG kombi mašina 9/6 model F4DV509S0E, takođe se čuje kao traktor, jednom su dolazili iz servisa i nešto namestili, sledeći put nisu ni došli, kažu trebalo bi da bude odobrena zamena. Šta se to dešava sa LG? Neverovatno mi je da fejluju sa mašinama koje nisu baš jeftine.Na mašini 2 u 1 (Lg 9/6) koju vraćamo posle dva meseca korišćenja zbog peha sa lagerima, sušila je peškire za 1h 50 min, a tanje stvari kraće. Rekli su iz servisa da je to dobra mašina, ali eto dešava se. Ipak 100.000, a kao traktor zvučala... a da je lepo opran veš, nema zamerke, niti je guma mirisala posle sušenja... Nisam pametna, help...
Možda je nešto i do kvaliteta izrade ili kontrole kvaliteta...Bas me zanima po cemu je bolji Aeg?Imaju iste delove pumpa,motor,bubanj,kuciste samo je drugi dizajn.
Šta ima kod nas od mašina sa direct drive do oko 700e max?
Buka što manja da bude, viđam svašta po specifikacijama.
Nisam o tome razmišljao.Ja bih je uzeo, samo da ima 5 godina gar.
Daj da uzmemo najveci krs, pa da nam Djoka iz komsiluka moze popraviti.Mora Gorenje zbog servisera u gradu
Nemoj to sebi da radis! Dobio sam na poklon gorenje, nije mogla ves da opere, izvadis iz masine smrdi, ne izbacuje vodu... Zamenjena novom, odneo sam je na vikendicu nista bolje nije skoro radila. Nagovorila me zena da kupim Samsung, add wash sa eco bublom (rastopi svaki prasak na niskoj temeraturi i ne ostavlja tragove) evo skoro 6-ta godina, skoro bez greske!!! Malo je u pocetku nervirao lim odozdo, zveci kad se upali centrifuga, ali od kad sam ga fiksirao ni to se ne cuje, kad crkne ide u smece...Imate neki predlog za Gorenje, budzet od 40-60K. Mora Gorenje zbog servisera u gradu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari