Ne bih se kladio da je potpuno cista (kada i bubanj) posle svakog pranja, inace se vremenom ne bi sakupljala svakakva prljavstina u bubnju. Ako se redovno bubanj ne cisti, posle odredjenog broja pranja pocinje da se oseca smrad u bubnju sto se posle prenese i na ves.patike ne peres sa vesom nego posebno.
Bubanj tj kada ves masine je potpuno cista nakon svakog pranja...
Gde ih peres u opste?
u kadi i lavabou gde se kupas, brijes, peres zube, to ti nije prljavo?
nema tu neke razlike
Najbolje su Electrolux sa punjenjem odozgo.KAd se prica o masinama uglavnom se spominju masine sa vratima s prednje strane, a koje valjaju masine s punjenjem odozgo?
Jesu sve 40cm siroke, ima li ih sirih, bolje izade, boljih preformansi od najjeftinijih, od 8-9kg vesa...?
Koji proizvodjaci da valjaju?
Evo gledam u Tehn***** (najlakse mi otkaciti sta me zanima) pa vidim samo Gorenje, Whirpool, Indesit, Candy (koju ne bi ni pod razno) i Tesla (greota tog IMENA trositi na niskobudzetne (lose) uredjaje, koju ne bi ni da mi je poklone), nema LG, Samsung, Bosh i sl. zvucnih imena...
Evo na snimku slične. Manje više sve nove rade sličnoKupio od skora ves masinu gorenje WEI94BDS, da li znate koliko bi trebalo vode da se vidi dok pere ves. Dok vodu prvi put uzme nivo stigne do ruba stakla na vratima koje krece nagore. Kad krene da okrece ves vodu vise nevidim niti se cedi na staklu vrata dok miruje i sprema se da okrece u suprotnom pravcu. O pokazivanju pene da i negovorim, ima se utisak kao da radi sa natopljenim vesom bez praska.
Da, i moja LG, i tastina Gorenje, i caletova Candy, sve rade otprilike tako.Kupio od skora ves masinu gorenje WEI94BDS, da li znate koliko bi trebalo vode da se vidi dok pere ves. Dok vodu prvi put uzme nivo stigne do ruba stakla na vratima koje krece nagore. Kad krene da okrece ves vodu vise nevidim niti se cedi na staklu vrata dok miruje i sprema se da okrece u suprotnom pravcu. O pokazivanju pene da i negovorim, ima se utisak kao da radi sa natopljenim vesom bez praska.
Tako je. Srećom, i dalje mašine imaju opciju dodatka vode, pa bar malo da se ublaži "suvo pranje".Peru sa vrlo malo vode. Ne zato sto je to dobro, naprotiv, ubedjen sam da se tako losije pere i vise "trosi" ves. Vec da bi zadovoljili sve strozije energetske norme i "usli" u bolji energetski razred (manje vode-manje energije za zagrevanje)
Ako proguglaš nađe se na zapadu, kod nas jedino da odredim dimenzije pa kod limara.Prvi put cujem za tako nesto...
I sto bi toliko cistio filter?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari