Yu_Skywalker
Čuven
- Učlanjen(a)
- 15.10.2002
- Poena
- 609
Izbaci mi "401 Authorization Required" ne ponudi nikakv dialog za user i pass ne mogu da udjem
MichaelZ je napisao(la):Br. 5 ... ssteva .
I dalje cekam komentare , da li je neko startovao ?
Imam ako nekog interesuje dx6SDK , dx8SDK i dx9SDK .
Pozdrav , Misa...:boom:
MichaelZ je napisao(la):@xvoodoo : vidim da si zauzet sa svojim projektom , ali buduci da si bio najglasniji kada je pljuvanje u pitanju , tvoje me misljenje posebno interesuje :beat:
MichaelZ je napisao(la):@homesoft : Dve su mogucnosti , ili NV ne poshtuje 100 % dx specifikaciju , ili cu ja morati da kupim jednu zbog debagovanja , malo mi je muke sto drzim i Me i XP u tu svrhu :beat:
Provericu , koliko se secam u pitanju je deo koji brise bafer za ekran pre novog crtanja , reci cu ti koji deo da izbacis pa da probas ...
I ja sam zaboravio da kazem , u tom meniju radi samo opcija VIDEO , puca ti kod promene rezolucije ... O.K. , kupicu NV :eye:
Hvala na feedback-u ctp;
Pozdrav , Misa...
P.S. ko je nasao "skriveni meni" ?
homesoft je napisao(la):...
E, mislim da nije problem u NV, pravila bi mi sra... i na igricama (to je predpostavka). Imam instaliran DX 9, da nije to problem ? Inace trenutno nemam mnogo vremena da jurcam po kodu jer radim ko crnac, od jutra do sutra, pa kada nadjem malo prosvrljacu po kodu, da vidim kako to sve ide. Za sada samo mogu da ti pomognem : da li radi, kako radi, gde ima greski, ideje...
A zaboravio sam ti reci da mi je drago da se neko setio da odradi ovako nesto, mislim javno...
Pozdrav
Web statistika , sajt se hostuje... ctp;Voodoo_NBGD je napisao(la):chekaj, mozhesh to da vidish??? pa gde je ta privatnost o kojoj svi prichaju... :mrgreen:
nemam sad neta, chim uplatim - skidam...
homesoft je napisao(la):OS je XP, NVidia GForce II Detonator graficka, zuti se sledece (mogao si reci slobodno gde se zaustavlja u Debug-u) :
(Module1)
DDFrontSurface.Blt RD, Nothing, RD, DDBLT_COLORFILL, DXFX
E, da, zaboravio sam reci da mogu uci u meni za podesavanje rezolucije, kontola, audio...ali puca cim izaberem nesto (izbacuje i igru i VB bez ikakve greske).
MichaelZ je napisao(la):P.S. Sad tek vidim , EX xvoodoo je promenio ime !
Cestitamo , ... kako ? zasto ? :mrgreen:
MichaelZ je napisao(la):Zamolio bih one koji su vec skinuli potrebne fajlove da se jave.
Malo zakasneli pozdrav za GuruDexx-a kao br. 8 u ovoj maloj akciji .GuruDexx je napisao(la):Evo uparavo sam skinuo, utisci uskoro.
Poz.
GuruDexx je napisao(la):Evo mene totalno sam zaboravio na ovo,
utisci su OK, to jest super.
Poz.
MichaelZ je napisao(la):Zainteresovani za tematiku nek' se jave .
Za one sa sitnim slovima u pitanju je kombinacija Visual Basic-a i DirectX-a u cilju pravljenja igara
Bilo da vas interesuje pravljenje igara samostalno (ali vam nedostaje ona f...ing rutina za DirectInput npr.) ili imate zelju za razmenjivanjem kreativnih ideja , mozda cak sami nesto da dodate...
Ako ste mislili da vam treba Visual C++ ili C# ili Net ... think again !
Za pocetak , ako sam zagolicao vasu mastu a mislite da imate ono sto je potrebno , rado cu podeliti svoje znanje sa vama , mozda cak u obliku nekog uputstva u nastavcima
U svakom slucaju , nije za nestrpljive .
Pozdrav , Misa...:boom:
P.S. za 300.ti post nisam mogao nista bolje da smislim :beat:
Promasio si poentu , verovatno nisi procitao sve postove a sigurno nisi bio na sajtu da vidis o cemu se radi .Anti Patriota je napisao(la):ko se jos naigrao VB igara?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari