a c a je napisao(la):
Vidish akki zbog ove dve izjave znam da se bas puno ne razumes u ovo sto si napricao.
Otkad postoji Comtrade i bavi se telefonima uvek sam poznavao nekog "insajdera" tako da kad bih izneo ono sto znam o njima, crno bi mi se pisalo, zato cu da cutim i kazem zaobidjite osim ako necete isto da platite dosta skuplje.
ispricaj, ovako ostaje samo tvoja rec ( koja meni nista ne znaci)! Koliko se razumem u nase servise u globalu, ne preterano, jer kao sto rekoh qpujem uglavno "napolju" telefone i to preporucujem, ali dovoljno da znam kako radi svaki servis kod nas, a ovo sto sam napisao je bilo iz licnog iskustva a nisam cuo nikog da se zalio na ove servise, sem tebe sada na comtrade i na dumix ( koji jesu vrh servis, ali nisu cudotvorci!)
I svejedno je koliko se ja razumem, ali ono sto si ti napisao u prvom postu je blago receno smesno!
a c a je napisao(la):
U Dumix sam isao jedno 7 puta za veoma teske opravke telefona, tipa vadjenje iz mrtvih posle pogresnog dekodiranja, falshovanja i sl. i NIKAD mi nista nije popravio. Zasto sam isao toliko puta? Upravo zbog hvale tvog tipa "Dobar servis".
kao sto rekoh, jesu dobar servis, cak sta vise odlican, ali nisu cudotvorci! To nijedan servis nije, pa cak ni kada posaljes u SE ne mogu popraviti svaki kvar!
a c a je napisao(la):
Da li ti znas sta je dobar servis?
Mobil phone u 29. novembra. SVAKI telefon koji sam odneo tamo popravili su. Na deo koji eventulano nisu imali cekao sam maksimalno nedelju dana da stigne iz inostranstva.
eto, mom drugaru i posle ortakinji, nisu popravili telefone, iako su ih drzali 2 nedelje i mi smo ih cimali da vrate tel. ako vetj nisu mogli da poprave, ali su svaki put rekli da tje popraviti, da bi posle 2 nedelje vratili!
Mada, su ok servis, par telefona su popravili jako brzo!
I opet da naglasim, ja sam rekao moje iskustvo i mojih prijatelja i poznanika, kapiram da tje za svaki servis postojati barem 1 nezadovoljan kupac, ali problem je kada ih ima mnogo vise, a to je za vetjinu nasih servisa slucaj!
a c a je napisao(la):
Recimo da znam kako nasi nabavljaju telefone.
lepo, samo sto si onda napisao ono u prvom postu, ako je tako, stvarno mi nije jasno!
a c a je napisao(la):
Kad bi kupovao telefon PRVO bih pitao radnju da li ispunjavaju moje kriterijume (godinu dana garancije i na softver i na hardver) pa tek onda usao u radnju da vidim ostalo. Ona radnja koja ovo ispunjava te 99.99 % nece preci. Verovatno neces dobiti telefon po najnizoj ceni sa mobilnogsveta ali boze moj, takva radnja zasluzuje preporuku. One radnje koje ne zadovoljavaju moj prvi kriterijum i ne smatram radnjama i ne racunam da postoje.
Ti verovatno mislis na njih, ali za njihovo postojanje nisam ja kriv nego kupci koji zarad 10 evra ustede i ne razmisljaju da pitaju ono sto je bitno.
Kao i za sve i za kupovinu mobilnog telefona treba "malo" znanja.
Ne mora da znaci da te radnja koja ispunjava te tvoje uslove netje pretji, jer je cest slucaj da se kvare telefoni i da ostaju u servisu jako dugo, pa da tesko menjaju telefone kada ne mogu da poprave kvar, i naravno, sta raditi kada istekne garancija?
Mislio sam i na te i na ove koje daju garanciju, jer sada manje vise sve radnje daju istu, samo je pitanje koliko je ta pouzdana a kod vetjine je uzas!
I na kraju, nemam nameru da se raspravljam, jer ja od toga nemam nista, samo sam hteo da ukazem ljudima da obrate paznju, jer te pare koje daju na telefon nisu male i nisu za bacanje!
Pozdrav!