Šta je novo?

Vazno pitanje za svih nas

jaksa

'Ne prolazi to.
Ozbiljnije firme primaju samo dinare.

'A ako si stranac, ne blamiraj se s tim glupostima.'

Pa jesam stranac ali izgleda da nista ne znam posto ne razumem sta hoces da kazes. Skoro svaka reklama u halo og pise cena i evrima. Naravno se placa u dinarima protivrednosti ali radi se o kursu odnosno ako oni hocu da mi prodaj neki mob sto kosta 400EUR a oni racunaju 1 EUR - 95 DIN onda ocigledno gubim.

Ako imas na umu da ce prodavac oceniti da sam stranac sto je vise nego moguce ovo sto sam gore pominjao moze da se desi.

Ne shvatas, oni ce primiti dinare po kursu koji oni odrede, to moze biti srednji ili kupovni. Cena navedena u evrima je informativna. Dnevna cena u dinarima se odredjuje kako sam napisao.
Ti evre svakako prodajes u menjacnici po otkupnom.

Nista te ne kosta da ih pitas, prvo telefonom pa onda i uzivo, da li ce primiti evre, uglavnom hoce, ali onako "u poverenju"

Ako imas evre, plati u evrima, prodavac nece odbiti tu ponudu :D a telefon ces platiti bez poreza, naravno govorim za malih privatnih radnji koje nude najnize cene preko mobilnogsveta

u srbiji ko kako koga.nema pravila ni zasta.Ako je nesto jeftinije uzimaj i kidaj.Sto rece jedan "kolega"ma srbija je najbolja(sve jeftinije(legalno nelegalno u to ne ulazim),piraterija....a

Nazad
Vrh Dno