Earthworm Jim!!!!!! :banana: Jedna od najboljih igrica ikada!!! Najbolji je drugi deo ubedljivo! Tu je naravno i MK3, Street fighter nikada nisam nesto gotivio :S, Batman & Robin.. I mnogooooooo jos.. Sve navedene sam naveo za Segu Genesis :banana:
@hektor2
sumnjam da je prva
prva igra sa Vektorskom grafikom su Atarijev Asteroids, Starwars, onaj 3D tank - Battlezone... sa crno-zelenom vektorskom linijskom grafikom![]()
A što preterujemo?
Lepo je setiti se starih dobrih, bezbrižnih vremena, kada su klinci bili klinci, i glavni problem bio prelazak najnovije igre u 64, 256 ili 4096 boja (ovo poslednje za srećne vlasnike Amige i Atarija).
Pa bežanje iz škole samo zarad igranja istih, kako ne bi roditelji smetali. Pa hvaljenje u drušvu kako pređeš celog Maria sa jednim životom, pa okupljanja po kućama/stanovima uz pomfrit i Coca-Colu uz Decathlon, Pit Stop ili nešto treće...
Nema toga danas. Voleo bih da me neka igra tako podseti na ta vremena.
Mislim, lepo je videti Prince of Persia, Oblivion, X3-Reunion, Independence War 2, Homeworld... navedite već sami šta želite, a što vam je upečatljivo, što može da vas odvoji od stvarnosti i uvuče u svoj svet - ali takve igre su retke! Zaista.
Skorije sam igrao Mass Efect i prošao ga celog. Lepo, ali bazirano na KOTOR serijalu i samim tim ne previše revolucionarno. Nema "ono nešto", što mu treba da me veže za računar kao Pirates, Elite...
Fallout 3 je kod mene prošao još gore, kao i mnogi drugi naslovi novije produkcije. Šljašteće, ultra_mega_teksurirano_sa_svim_onim_shaderima_i_ostalim_džidžabidžama... i mlako što se igrivosti tiče. Tu spadaju i: Crysis, Far Cry 1/2...
Mada, to i jeste pitanje ukusa. Za mene te igre ne predstavljaju ništa više do tehnoloških demoa koji sliže da izvuku još koji dinar iz džepa kupaca za bolji hardver.
Ja i dalje tražim "ono nešto" kod igara. Skoro sam naišao na jednu takvu - "King's Bounty".
Ljudi a šta je sa Green Beretom? Zar je moguće da je niko nije igrao
A tek Chaos Engine za Amigu 500 i to za 2 igrača... pa kad ih nabudžiš...
Ma stao mi mozak ima ih još tonu...
A Loona park igre
Moon Patrol, ono kamionče što puca napred i u vis
Rastan Saga
Carnov...
Uffff koliko sam ja para potrošio na ove igre![]()
Ljudi a šta je sa Green Beretom? Zar je moguće da je niko nije igrao
A tek Chaos Engine za Amigu 500 i to za 2 igrača... pa kad ih nabudžiš...
Ma stao mi mozak ima ih još tonu...
A Loona park igre
Moon Patrol, ono kamionče što puca napred i u vis
Rastan Saga
Carnov...
Uffff koliko sam ja para potrošio na ove igre![]()
@highlander82
malo sam igrao mislim Ishar2, ne mogu da se setim zasto sam zaglavio
meni se svidjao Heimdall mada ni tu nisam odmakao daleko od pocetka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari