Ja sam na žalost imao samo onu pijačnu falš segu, što izgleda kao mega drive 2 a prima nes igre (žute ketridže). Prešao sam na tome svaku igru koju sam igrao, a mnoge glupe igre sam igrao samo zato što ih niko u selu nije mogao preći. Onda ja to uzmem i obično za jednu-dve noći završim. Imao sam i imam još uvek negde spisak sa igrama, hronološki poređane, a crvenom bojom su bile malobrojne igre koje nisam uspeo preći ali su i one na kraju pocrnele. Poslednji je ostao side pocket, već na kraju moje konzolaške karijere, imao ga je jedan jedini lik i trampio sam sve svoje ketridže za taj jedan i na kraju ga uspeo preći. Zanimljivo, on je bio stotinu i prva igra na spisku i tada sam se penzionisao, ali još uvek ponekad opikam nešto sa društvom da se podsetimo starih dobrih vremena.
I eto, to smatram nekim svojim dostignućem jer bilo je tu, po mom mišljenju prilično teških igara. Mogao bih i da nađem i okačim spisak ako nekog zanima.
I ja se sećam tog menjanja disketa u MKII (imao sam A500) ali mi to tada nije ni najmanje smetalo jer sam bio fasciniran igromhmm... definitivno to bi bio Mortal Kombat 2 na mojoj amigi 600.Em sto sam cepao svakoga - em sam znao SVAKI fatality
... em bi se ortaci extra smorili kada uradim fatalaty a moja amigica kmechi - insert disk 1, insert disk 3, insert disk 2 - pa odradi fatalaty od 2 sekunde .. pa onda opet insert disk 3, insert disk 1, insert disk 2 ... choose your fighter
. I pored te patnje sa diskovima i dan danas nedostaje mi moja amiga 600
. Dosta sam vremena izgubio dok nisam presao cannon fodder,ruff`n`tumble,hudson hawk ...
Super Mario 3 na SNES-u i Wonder Boy 3 na Segi Master Systemu. Ali, pre svega, P-47 Phantom Fighter na automatu sa 1 zetonom uspevao sam da obrnem igru uz odusevljenje prisutnih i brisanje znoja sa cela kao hirurgu...
Moje najvece dostignuce, Amiga - Formula One Grand Prix by Geoff Crammond, Monaco kvalifikacije:
1:16:242 (pamtim rezultat :d ), to je bilo najjace u drustvu![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari