Šta je novo?

Vas Potpis!

Sto se mog potpisa tice ovako
Lancia Delta HF Integrale Evolution II ,1993-94, produce number: 4223, ,4WD,16v,Bosch WR6DTC,1998cc,215HP,0-100Km/h acceleration: 5.7S, 220Km/h,Laden weight: 1340Kg ,7.5"x16" wheels, 205/45ZR16 Pirelli P700z..
Keep it ROCKI'N play it HARD
Thermaltake COOLall YOUR LIFE
1)Jedan od najboljih automobila ikada napravljenih,ujedno i moj san od 94e god. ako mozete da mi sakupite 13k e za njega bio bih vam jako zahvalan:D:d
2)refren iz jedne pesme koja mi se mnogo svidja
3)Omiljena firma

Poslednja izmena:
Najaci covek na svetu simpson H, nije u potpisu, ali je stavio u moja masina :)

Prilozi

• untitled.JPG
    untitled.JPG
    9.8 KB · Pregleda: 234
To je mislio na pecaljku... :d

Ma jok, to je duzina repa od ritrivera :D

Poslednja izmena:
Simpson je legenda :d

Elem, u mom potpisu je dugo u prvom delu bio citat iz teksta jedne pesme od Nightwisha - Gethsemane (tek skoro sam promenio na E.A. Poe-a) a drugi deo potpisa je link ka oficijelnom sajtu grupe ciji sam fan, Poets of the Fall :)

"Without you, the poetry within me is dead"

Poslednja izmena:
...
a drugi deo potpisa je link ka oficijelnom sajtu grupe ciji sam fan, Poets of the Fall :)
Koliko se sećam oni su radili muziku za Max Payne 2: The Fall of Max Payne... konkretno bila je pesma ''Late Goodbye'' Nije loša pesma.

Poslednja izmena:
Jesu, istina. Imaju oni jos doooosta dobrih pesama ali nisu toliko poznati. Ajd necu da reklamiram. 4 more info => point to my sig :D

Mene je iskreno mrzelo da smisljam nesto,pa sam nasao latinske fraze,copy/paste :d

moj je izvod iz posta naseg poznatog saputnika sa foruma :)

Legendarna Riblja Corba, a naravno ima i istine u toj recenici :)

E misticx, ja i ti cje da idemo u Italiju, da poradimo na toj delti:)

Tool je jako specificna grupa, sa textovima koji se mogu tumaciti na puno nacina, nekada su me smarali, ali kad je momenat dosao i ja bio spreman da prihvatim takvu vrstu muzike, covece it blew my mind:)
Spotovi posle slusanja muzike nisu nista, samo...treba se prepustiti muzici.
Allrighty then....picture this if you will...

Ja sam cudna osoba, moj sig opisuje zavisnost dobrog dela planete od tv-a i uzivanja u gledanju tudje drame i tragedije, ko je rekao veliki brat?

Cause I need to watch things die... from a distance.
Vicariously I live while the whole world dies.

Ko nema svoj zivot, gleda previse na tudji.
Pozz:)

Nadam se da nisam umorio.
Hvala.

Ko ima info o tool-u, uvek sam raspolozen za razmenu.

Poslednja izmena:
The devil with his had me down
In love with the dark side I'd found.

mnogo bolja ;)

evo moja tri potpisa sa nekih drugih sajtova:

prva i najbolja...moje autorsko delo:

1.Ja nisam psihopata,
Ja imam srce malog deteta...
u tegli na kuhinjskom stolu!

2.Ako me volis,zasto se ne skines!

3.Stalno padam na ispitima,proklete stolice...

:smoke: :smoke: :smoke:

Mogao bih ovde jednu od njih da stavim,al ne znam koju!
Aj Vi predlozite!

ja mislim da zver ima naj sig :d

Poslednja izmena:
A ko nije, neka pozuri ;)

edit: mada licno mislim da je pogrijesio sto je stavio to u potpis, ipak ga je covjek molio da to ne pominje.

Poslednja izmena:
Nema veze, poslužiće kao edukativni materijal ljudima da niko ništa ne radi iz ljubavi i da su lobiji svuda oko nas :)

Bog te mazo! :zgran:

Zver je car nad carevima!!! :smoke:

p.s. A ovaj joriq sve vidi, sunac mu poljubim... :D

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
mada licno mislim da je pogrijesio sto je stavio to u potpis, ipak ga je covjek molio da to ne pominje.
Postoji i mogućnost da je u pitanju patka, to jest da mu je poslato sa ciljem da se primi i da to rastrubi. Ne znam koja je od dve mogućnosti gora. :S:
p.s. A ovaj joriq sve vidi, sunac mu poljubim... :D
Stvar je već pominjana na forumu, al' su postovi misteriozno nestali (kao što će možda i ovi). :d

Ogranicite se na potpise da ne bi morali da primenjujemo One Touch Lock tehnologiju ovde :D

Poslednja izmena:
Ja negde prochitah ovo i jako mi se svidelo:

"Please Note: No trees were destroyed in sending this contaminant free message. However, we do concede that significant number of electrons may have been inconvenienced."

Al ja nikad ne kradem (ako postoji verovatnoca da budem uhvacen) tako da to nije u mom potpisu.

dosadilo mi da ponavljam..
inache, neshto jako slichno je bilo u jednom thread-u pomenuto kao znak koji stoji u kancelariji jednog domacceg hw dealer-a

brzo
dobro
jeftino
izaberite dva!

boje su tu radi naglashavanja

pozdrav

Poslednja izmena:
update... assassin na arapskom

Vrh Dno