Mare
Čuven
- Učlanjen(a)
- 01.02.2002
- Poena
- 815
Slicno i kod mene... samo sto nema veze sa poslom...U mom potpisu se nalaze tri meni najbitnija sajta za koje sam vezan emotivno i poslovno![]()
Slicno i kod mene... samo sto nema veze sa poslom...U mom potpisu se nalaze tri meni najbitnija sajta za koje sam vezan emotivno i poslovno![]()
Kada su pohapsili po Americi crackere grupe 19xx (ne secam se kako beshe ide) izdali su u nekoj igri nfo sa potpisom koji ja koristim ovde na forumu. Jer kraj nije neminovno kraj vec samo novi pochetak necheg drugog.
aiiiiiEvo i ja da se pohvalim sa novim: :d (šteta što ne može ceo post da stane :d:d)
Evo ceo thread pa čitaj... :d
...i ruzicasti slonovi u sarenim gacama voze rolere na autoputu :bottle:moze da uzme i gf 7900 sto se mene tice. svaka graficka koja je deljiva sa agp portom na 66 mhz i radi 10% sporije od agp-a tako je kartica za 2d grafiku vise nego za igre. mada to se moze srediti overklokom.. idealno bi bilo do 10% niza frakvencija za 2d i 5% visa za 3d kad se podeli sa parnim brojem koji odgovara agp magistrali 2 puta, 4 puta, 8 puta. nisu slucajno takve frakvencije memorije na nekim grafickim kartama. mada, ipak je memorija na grafickim kartama bolja..
ma, sad smo ga ocerali sa foruma, nece nam vise nikad doci![]()
ovo je stvarno vrh vrhovamoze da uzme i gf 7900 sto se mene tice. svaka graficka koja je deljiva sa agp portom na 66 mhz i radi 10% sporije od agp-a tako je kartica za 2d grafiku vise nego za igre. mada to se moze srediti overklokom.. idealno bi bilo do 10% niza frakvencija za 2d i 5% visa za 3d kad se podeli sa parnim brojem koji odgovara agp magistrali 2 puta, 4 puta, 8 puta. nisu slucajno takve frakvencije memorije na nekim grafickim kartama. mada, ipak je memorija na grafickim kartama bolja..
Dionis6 je napisao(la):moze da uzme i gf 7900 sto se mene tice. svaka graficka koja je deljiva sa agp portom na 66 mhz i radi 10% sporije od agp-a tako je kartica za 2d grafiku vise nego za igre. mada to se moze srediti overklokom.. idealno bi bilo do 10% niza frakvencija za 2d i 5% visa za 3d kad se podeli sa parnim brojem koji odgovara agp magistrali 2 puta, 4 puta, 8 puta. nisu slucajno takve frakvencije memorije na nekim grafickim kartama. mada, ipak je memorija na grafickim kartama bolja..
“Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I’m not sure about the former.” - Albert Einstein.
U prevodu: Dve stvari su ne ogranicene, univerzum i ljudska glupost, ali nisam siguran za ovo prvo![]()
Za ove bisere sam quote-ovao samog sebe :d :d :d
Majko mila, koji Anstajn genije bio![]()
Ma jok! Misliš da bi Anstajn mogao da smisli onakvu formulu? To je mnogo komplikovanije od prostog E=mc^2![]()
Slusaj ovaj potpis (poruku)!
"ma ne *****avaj...ja sam samo klasicna svinja kojoj je soba u haosu, koja se napija , iskoriscava ribe, ne zove ih vise nikada, ceni samo fizicki izgled, a za spiritualne vrednosti zena ga zabole uvo,nikada ne salje cvece, nikada ne cestita rodjendane,zivi za dan,pusi dve pakle pljuga,ne slaze se sa recenicom "bitne je unutrasnja lepota",jer to govore ruzni ljudi,a ruzni ljudi su ruzni i iznutra, jer su iskompleksirani i pronicnljivi,smatram da su debele ribe nekulturne i prljave,jer samim tim sto su debele ne obracaju paznju na sebe, a to je nekulturno,prodajem ribama najgore lazi i fore kako sam zaljubljen u njih i ostala *****, ne bi li se skinule ,jer na kraju krajeva LjUBAV JE IZMISLJENA DA BI SE ZENE LAKSE SKINULE...ja sam sve ono sto se ribe prave da ne vole, tako da ti ta konstatacija "sladak ribic" nikako ne treba u zivotu...pozdrav"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari