Šta je novo?

Vas Potpis!

eve ga i moj

Ja se drzim proverenih vrednosti ;-) (TM by ja)

Poslednja izmena:
I ja isto.

Kada su pohapsili po Americi crackere grupe 19xx (ne secam se kako beshe ide) izdali su u nekoj igri nfo sa potpisom koji ja koristim ovde na forumu. Jer kraj nije neminovno kraj vec samo novi pochetak necheg drugog.

Kada su pohapsili po Americi crackere grupe 19xx (ne secam se kako beshe ide) izdali su u nekoj igri nfo sa potpisom koji ja koristim ovde na forumu. Jer kraj nije neminovno kraj vec samo novi pochetak necheg drugog.

Razor 1911 se zove grupa. Koliko znam, poceli su opet da se bave sa tim, ali slabo im idu releasovi.

"Necu piti nikad vishe" ovo sam sebi rekao kad sam se naspavao posle zurke koja je trajala od 17 h do 15 h sledeceg dana :banana: :,,: :guitar: :bottle: .... Nisam mogao da jedem dva dana :S: ..... .......onda sam skontao da necu moci ovo odrzati pa sam dodao "a ni manje" znachi odrzavacu tempo... :d

Evo i ja da se pohvalim sa novim: :d (šteta što ne može ceo post da stane :d :D :d)

Poslednja izmena:
Evo ceo thread pa čitaj... :d

Mozda je coveku puk'o film od pros*****, pa je uzeo malo on da trpa...

p.s. Ako je stvarno ozbiljan, onda se treba opasno zabrinuti... :d

Evo ceo thread pa čitaj... :d

Jao majko mila, ovako nesto nisam skoro video!!! :D Ovo nije za potpis, ovo bi trebalo uramiti pa staviti na zid :d Evo citata, da se ne patite:

moze da uzme i gf 7900 sto se mene tice. svaka graficka koja je deljiva sa agp portom na 66 mhz i radi 10% sporije od agp-a tako je kartica za 2d grafiku vise nego za igre. mada to se moze srediti overklokom.. idealno bi bilo do 10% niza frakvencija za 2d i 5% visa za 3d kad se podeli sa parnim brojem koji odgovara agp magistrali 2 puta, 4 puta, 8 puta. nisu slucajno takve frakvencije memorije na nekim grafickim kartama. mada, ipak je memorija na grafickim kartama bolja..
...i ruzicasti slonovi u sarenim gacama voze rolere na autoputu :bottle:

ma, sad smo ga ocerali sa foruma, nece nam vise nikad doci :(

ma, sad smo ga ocerali sa foruma, nece nam vise nikad doci :(

Hajde da otvorimo poll: "vrati se Dionis6!" Retki su takvi biseri, treba ih cuvati, gajiti, maziti, paziti i zvati ih Djole :eyebrows:

moze da uzme i gf 7900 sto se mene tice. svaka graficka koja je deljiva sa agp portom na 66 mhz i radi 10% sporije od agp-a tako je kartica za 2d grafiku vise nego za igre. mada to se moze srediti overklokom.. idealno bi bilo do 10% niza frakvencija za 2d i 5% visa za 3d kad se podeli sa parnim brojem koji odgovara agp magistrali 2 puta, 4 puta, 8 puta. nisu slucajno takve frakvencije memorije na nekim grafickim kartama. mada, ipak je memorija na grafickim kartama bolja..
ovo je stvarno vrh vrhova
electrocute5.gif
bravo-1.gif
thSuicide.gif
Hitsfromthebong.gif

Samo me zanima da li mu je to neko rekao, ili je sam dosao do takve genijalne misli i racunice? :D

Dionis6 je napisao(la):

“Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I’m not sure about the former.” - Albert Einstein.

U prevodu: Dve stvari su ne ogranicene, univerzum i ljudska glupost, ali nisam siguran za ovo prvo :)

Za ove bisere sam quote-ovao samog sebe :d :d :d

Majko mila, koji Anstajn genije bio :D

Poslednja izmena:
Za ove bisere sam quote-ovao samog sebe :d :d :d

Majko mila, koji Anstajn genije bio :D

Ma jok! Misliš da bi Anstajn mogao da smisli onakvu formulu? To je mnogo komplikovanije od prostog E=mc^2 :D

Ma jok! Misliš da bi Anstajn mogao da smisli onakvu formulu? To je mnogo komplikovanije od prostog E=mc^2 :D

Mislim da si u pravu....mislim da je to Mileva odvalila posle nekog njegovog bisera (setimo se da je on osinuo matematiku, i da mu je ona pomogla da se ne obruka :)
Ko zna, davno to bilo :d

Slusaj ovaj potpis (poruku)!

"ma ne *****avaj...ja sam samo klasicna svinja kojoj je soba u haosu, koja se napija , iskoriscava ribe, ne zove ih vise nikada, ceni samo fizicki izgled, a za spiritualne vrednosti zena ga zabole uvo,nikada ne salje cvece, nikada ne cestita rodjendane,zivi za dan,pusi dve pakle pljuga,ne slaze se sa recenicom "bitne je unutrasnja lepota",jer to govore ruzni ljudi,a ruzni ljudi su ruzni i iznutra, jer su iskompleksirani i pronicnljivi,smatram da su debele ribe nekulturne i prljave,jer samim tim sto su debele ne obracaju paznju na sebe, a to je nekulturno,prodajem ribama najgore lazi i fore kako sam zaljubljen u njih i ostala *****, ne bi li se skinule ,jer na kraju krajeva LjUBAV JE IZMISLJENA DA BI SE ZENE LAKSE SKINULE...ja sam sve ono sto se ribe prave da ne vole, tako da ti ta konstatacija "sladak ribic" nikako ne treba u zivotu...pozdrav"

voila....prosuo covek svu mudrost u par recenica!zahvalite mu se svi...
:d

Poslednja izmena:
Slusaj ovaj potpis (poruku)!

"ma ne *****avaj...ja sam samo klasicna svinja kojoj je soba u haosu, koja se napija , iskoriscava ribe, ne zove ih vise nikada, ceni samo fizicki izgled, a za spiritualne vrednosti zena ga zabole uvo,nikada ne salje cvece, nikada ne cestita rodjendane,zivi za dan,pusi dve pakle pljuga,ne slaze se sa recenicom "bitne je unutrasnja lepota",jer to govore ruzni ljudi,a ruzni ljudi su ruzni i iznutra, jer su iskompleksirani i pronicnljivi,smatram da su debele ribe nekulturne i prljave,jer samim tim sto su debele ne obracaju paznju na sebe, a to je nekulturno,prodajem ribama najgore lazi i fore kako sam zaljubljen u njih i ostala *****, ne bi li se skinule ,jer na kraju krajeva LjUBAV JE IZMISLJENA DA BI SE ZENE LAKSE SKINULE...ja sam sve ono sto se ribe prave da ne vole, tako da ti ta konstatacija "sladak ribic" nikako ne treba u zivotu...pozdrav"

sta reci...covek zivi punim plucima
bottom.gif
FUNNEH.gif

"The white light you did not see did not erase your memory." Ko zna - zna... :)

stih iz jedne pesme :)

pogodite koja pesam i koja grupa :D

Moj idol!

U cast najbolje muzike 90-ih,i napokon koncerta dok jos nisam osedeo.Naravno do albuma Californication i danasnjih tra-la-la peppers-a...A koncert ce, na zalost, vise biti u maniru tra-la-la,ili mozda nas i iznenade...

Znaci svaki put kada promenite potpis - odmah mora i post u ovom thread-u ! :d :d

Inace potpis - reci cu samo (za retke koji ne znaju) Secret of the Monkey island.
Svaki put je kaze kada pocinje "naj-originalnija" borba u igri - insult swordfighting !

Sigurna sam da moj potpis nikome nije interesantan, osim meni samoj, jer su to neke stvari samo meni bitne... Da ne bude da baš nisam ništa rekla, evo slike jednog od entiteta "mog sveta"...

Gaj Julije Cezar lično ;)

Prilozi

• ceza_m.jpg
    ceza_m.jpg
    56.1 KB · Pregleda: 105
Vrh Dno