Šta je novo?

Vas Potpis!

iz fallouta, dosta tachan quote, ce biti rekao bih:)

Poslednja izmena:
Recenicu sam prociteo na kutiji shibica. Neki veliki indijanski poglavica je autor. A recenica je postala moj moto u zivotu. To me tera napred. Dreams, dreams, dreams, dreams, ...

Ovo je rekao Bosko Drljic, koji ima naucno ime Gandor, glavni lovac na Mocnu Nirdalu u ataru sela Semedraz, u intervjuu nekoj TV stanici vezanom za lov na Nirdalu.

Ovo je rekao Bosko Drljic, koji ima naucno ime Gandor, glavni lovac na Mocnu Nirdalu u ataru sela Semedraz, u intervjuu nekoj TV stanici vezanom za lov na Nirdalu.
he he he he he gledao sam to :bottle:

Moj je proistekako iz velikog interesovanja za vojno vazduhoplovstvo, posebno avion MiG-29. Oduševio sam se kada sam to pročitao u manual-u iz igre MiG-29 Fulcrum.

Moj potpis je iz jedne veoma lepe teme koju mozete procitati ovde. Hvala Filu i darth zool-u.

Moj potpis sam ja... ukratko...
By the way, video sam davno jedan potpis na kome su bila slova, brojevi, znakovi, itd... poenta je da je pisalo nesto kao: Ako uspes ovo da procitas, onda bi trebao da se lecis.....
da li neko zna ciji je to potpis, i ako moze jedan copy - paste ovde.....

By the way, video sam davno jedan potpis na kome su bila slova, brojevi, znakovi, itd... poenta je da je pisalo nesto kao: Ako uspes ovo da procitas, onda bi trebao da se lecis.....
da li neko zna ciji je to potpis, i ako moze jedan copy - paste ovde.....

Mozda ovo:

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

Falconov potpis :D

A moj... (nisam mislio da se prijavljujem, ali kad vec napisah ovo, da dodam...)
nista posebno, eto, mala igra reci i sl. Bila je u razmatranju i ona - "ko pre devojci, sam u nju upada"... al reko', ipak je ovo IT forum :d

Pozdrav!
MrBigJump.gif

PAR T IZA N !

PS. Steta sto su ukinuti komentari ispod imena user-a, i odatle je covek mogao da se user-e od smeha...

Poslednja izmena:
@Crazzy™DJ: g37 l41d nije bas lijecenje ;)

Poslednja izmena:
pa, ja to video pre mesec+ dana...
Zaboravi covek u mojim 'dinama.......
(mada bi to mene i te kako izlecilo... :d )

Jedna sugestija: citirajte potpis, posto cete ga jednom promeniti i topic ce izgubiti smisao. Ovako moze duze biti zanimljiv... ;)

1. "I just learned what leet means" ;)

2. Napredovanje nase zemlje u odnosu na VINDOVZ softver :d

Poslednja izmena:
Da ste vi zivi i zdravi, to je odavno demistifikovano... :)

p.s. Search... :p

Meni je najgotivniji bio nekadašnji Silverov potpis, natpis sa bajkerskih majci "If you can read this, the bitch fell off" :d Takođe mi je Carev sa onom Simpsonovom garancijom uvek mamio osmeh. :) Filip je takođe imao nekoliko dobrih sa fudbalskom tematikom :d

Ovaj moj aktuelni potpis, nemoj da je neko pitao odakle je. :d

Poslednja izmena:
Moj je smislio jedan prijatelj, zajedno sa svojim bratom, pre jedno 20 godina. Imam dozvolu da ga koristim :)

evo moga novoga... ovaj... potpisa... :d
pa, da mi neko kaze da nije istina... :D

Sa nekog foruma o mobilnim telefonima.Neka dvojica se raspravljala o gramatici srpskog jezika,ovo je post jednog od njih.

Potpis sve kaže

Joe Satriani je najbolji gitarista koje je hodao ovom planetom.
Iron fist team-recimo da ima veze sa mojim dvodecenijskim vezbanjem.
"BE TOUGH-PUNCH HARD" je moj moto u zivotu a preporuchujem ga svima.
"shto ja bash ovde da zivim"?
Ironija zivota i zivljenja u zemlji seljaka a josh veca je muka primenjivati zakone te zemlje i opshtiti sa tim ljudima.(seljaci=uglavnom frivolne osobe).U principu:shto je juznije to je tuznije.

Moj potpis je citat iz jedne od najboljih knjiga u prostorvremenskom kontinuumu :D "Autostoperskog vodica..." odakle je i moj nick...

Ceo moj sign je nastao iz revolta :d.
U jednom trenutku je bilo x pitanja vezanih za browsere, i onda sam posle rasplamsavanja jedne iste po ko zna koji put odlucio da ovo napisem, pa nek' cita ko hoce.
A ovo za Google, to je bila opsta inicijativa :). Vecina je stavila Google, neki Yahoo!, pa cak i AltaVistu :).

the only difference between boys and man is in the price of their toys. (mozda nije doslovce)

to sam ovde kod nekog video u potpisu, hehe.

Nazad
Vrh Dno