Šta je novo?

vas AMD linx GFLOPs rezultat

Windows7 x64
Athlon II 620@ 3,315MHz L3 unlock def.vol. 1.30v
peak 43.1578GFlops

Prilozi

• Capture1.jpg
    Capture1.jpg
    408.7 KB · Pregleda: 92
Poslednja izmena:
Verovatno si skinuo linx sa bibliotekama za avx :D Zato nece.

Amd procesori nemaju avx instrukcije,zato ne radi :)
Na prvoj strani imas 0.6.4 verziju,nju skini.

Moguce da je nesto do sistema, probaj da instaliras na nekom drugom hdd ili particiji pa samo pusti Linx, cisto da budes siguran.

Sta kaze kod mene AMD masina :)

Iz znatizelje oprobah ovu moju Kumu koja nije htela da se otkljuca u Pumu :p
Nesto mi nizak ovaj LinX rezultat.Do sad me nije interesovalo pa nisam ni probao.

Prilozi

• kUMA.png
    kUMA.png
    196.2 KB · Pregleda: 136
Moguce da je nesto do sistema, probaj da instaliras na nekom drugom hdd ili particiji pa samo pusti Linx, cisto da budes siguran.

Da, bilo je do sistema. Ne znam da li je zbog Windows Update-a ili je neki servis bio iskljucen, ali vratio sam (pra)stari image i sada radi.

Doduse, videcu kakvi ce rezultati biti na svezem Windows-u, ali kontam da me koci HT i DDR2 memorija.

Prilozi

• HT.jpg
    HT.jpg
    183.4 KB · Pregleda: 71
A gde ti je rez? :)

Moji predhodni linx rezultat je na ovom linku.

http://forum.benchmark.rs/showthrea...OPs-rezultat&p=2564888&viewfull=1#post2564888

Ovoga puta sam sa istim OC podešavanjima samo malo poboljšao peak linx rezultat. Ono što je zanimiljivo jeste da je u predhodnom testiranju većina gflops rezultata bila malo ispod 44 a sada su svi iznad 45.5000 gflopsa.:banana: Uradio sam samo dve stvari u međuvremenu : flešovao sam bios ploče na zadnji F8 (bio je F8G beta) i malo sam pritegao latencije memorije na 9 9 9 27 (a bilo je 11 11 11 35). Mrzi me da testiram šta je više pomoglo.:p

Prilozi

• slika081.jpg
    slika081.jpg
    347.5 KB · Pregleda: 97
Definitivno na 32-bit XP-u baca manji rezultat, a cak se i menja u odnosu na to koliko prelaza izaberem.

Na neoptimizovanoj Sedmici je otprilike isto kao i kod drugih, iako su u pitanju HT 2.0 i DDR2.

Promenom latencija dobio sam da jedan prelaz traje 10 sekundi manje nego na slici, ali GFlops su i dalje 33.

Inace, u pitanju je X3 445 @ 3.5GHz ;)

Prilozi

• LinX 3.5GHz.jpg
    LinX 3.5GHz.jpg
    98 KB · Pregleda: 66
Zdravo Braka... Jas sum od skopje slucajno ja vidov temava pa da prasam.... Go kloknav mojot procesor 1055t ama kako sto citam ima vrska kolkavo e gflops i time ja ne se razbiram ako moze da vidite dali e vo red i ako ne e vo red do sto e problemot kade da go baram... drugo na 3d mark vantage sistemot mi se rusi odnosno mi pravi plav ekran istoto mi go pravi na linx dodeka na Prime95 pominuva 5 saati na full stress

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2098235

Prilozi

• overclock.jpg
    overclock.jpg
    318 KB · Pregleda: 98
Ja sam tukao sa mojom x6com nekih 82giga mada klao me spor ram recimo da je ram bio 2000mhz mozda je mogao cak i do 90 uz natezanje....

:smoke:

Prilozi

• ScreenShot612.jpg
    ScreenShot612.jpg
    405.5 KB · Pregleda: 137
Ako prihvatate :D, intel Burn test, oko 53 Gflops-a, konf iz profila i win7 x64.

samo shotove prihvatamo :d sumnjivsi mi, imash lesh kuler, teshko da moze na 4ghz sa njim :D:D

Sto je Brocken les? :) Nije nista specijalno ali je daleko od lesa ;)

ma kakav lesh, lozim te, nisi skontao, pa i ja sam ovu x6 nasvirenzi azdaju hladio sa njime :D

Da ne idemo dalje u off, nemam ja pojma kakvi su ostali kuleri, ovo mi je prvi aftermarket :d
Da je solidan jeste ali nikako nije neki ultimativni model ;)

pa tebe niko ne tera da dash 70e za noktuu ili za megahalema sa amd kachenjem i sa dva dobra venta, pa da imash ~3c stepen bolje ;)

a i ovaj moj je sad uparen sa dva cm excalibura koji su 30e par :D

ultimativan je po tome kako hladi za ulozeni novac ;)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno