Šta je novo?

vas AMD linx GFLOPs rezultat

capture.png

NB = 2400
Memorija = 1600MHz
CPU = 3.8GHz je u punoj snazi (da vas ne buni ovo 2516MHz kao sto pise na CPU-Z)

Poslednja izmena:
4 GHz, NB 2400

Linx%25204GHz.png

x2 250 3.6

Prilozi

• Screenshot - 02.02.jpg
    Screenshot - 02.02.jpg
    203.5 KB · Pregleda: 94

^ Šta teče kroz taj Aquagate Max, kockice leda? Inače odličan rez, nisi mogao još malo da ga nategneš do 80 GFLOPS-a?

Nova memorija novi OC

@Zooo prošli put je bilo hladnije u sobi a ja nisam želeo da mi i temperatura pravi probleme pored ostalih stvari.

Poslednja izmena:
Drugari imam jedan problem, testiram jedan AMD cpu na temperaturu, ali kada pustim LinX ne izbacuje mi GFLOPs.

Sta je problem, zadnja verzija LinX-a, cpu je single core 3000+ AM2.

Spor je pa mu treba vremena :) Alociraj manje memorije i budi strpljiv

evo Mirza koliko mozes da dobijes malo je smesno ali sta je tu je :)

Prilozi

• Screenshot - 15.05.jpg
    Screenshot - 15.05.jpg
    241.2 KB · Pregleda: 73
Ok hvala na odgovorima drugari, znam da je rezultat smesan ali nije mi to vazno jer ga testiram na temperaturu, posto drugi proceosor na istoj ploci u roku od 3min LinX-a dostigne 70c i ugasi se.

Aaauu tu nesto ne valja mnogo je to 70c ovaj moj hladi ga TX3 sa Noktua NT-H1 pasta i temp.su oko 50c

U pitanju je 5200+ AM2 2.7Ghz, 3min LinX-a i shut down, dok ovaj 3000+ AM2 na istoj ploci radi bez ikakvih problema i to na box-u i ne prelazi 40c, bacio je jedan GFLOPs posle pet minuta. :D
Moracu da probam ovaj 5200+ na drugu plocu da vidim kako se ponasa, ako i na njoj dize ovako tepm znaci da je otisao u vecna lovista.

Pa nije taj 5200+toliko star proc.jedan moj drug ima 5600+ i komp.gasi samo kad snema struju isto hladi ga na box-u i nije imao takve probleme sa iskljucivanje vidi koliko mu daje ploca napon tu nesto smrdi :D

Ovako sad stvari stoje, probao sam 5200+ na Gigabyte ploci sa prime95 posto mi LinX ne radi na XP, max tepm dostigne isto kao i na svojoj ploci, znaci za 3min prime95 temp je 70c.
Stavim ovaj 3000+ na tu Gigabyte plocu, 10min prime95 tepm ne prelazi 46c.

Mislim da imam problem, pa reko' da vidim šta je u pitanju.

Imam veoma malo gflops-ova, otključan Athlon II x3 455 u x4 b55 bez L3.
Sve je potpuno stabilno, sa x3 imam 31, a trebalo bi oko 40 ovako.
Sve je na default, ram 1333 (isto je i na 1600).
Capture.PNG

Mislim da imam problem, pa reko' da vidim šta je u pitanju.

Imam veoma malo gflops-ova, otključan Athlon II x3 455 u x4 b55 bez L3.
Sve je potpuno stabilno, sa x3 imam 31, a trebalo bi oko 40 ovako.
Sve je na default, ram 1333 (isto je i na 1600).
Pogledajte prilog 89956

Cini mi se da se i meni to dogadjalo. Ali kada sam dodao malo napona cpu-u sve je bilo normalno. Pokusaj i ti sa malo vecim naponom ali obavezno prati temperature da ne bude problema :D

Cini mi se da se i meni to dogadjalo. Ali kada sam dodao malo napona cpu-u sve je bilo normalno. Pokusaj i ti sa malo vecim naponom ali obavezno prati temperature da ne bude problema :D

Ne vredi, bar meni ne pomaže podizanje napona. :S:

Da li je procesor u pitanju ili šta već? Čini mi se da kad ga kloknem malo bude još gore...:trust:

Dajte link za poslednji Linx koji stresira AMD. Sve sto sam u poslednje vreme skinuo ne radi svoj posao

Ne vredi, bar meni ne pomaže podizanje napona. :S:

Da li je procesor u pitanju ili šta već? Čini mi se da kad ga kloknem malo bude još gore...:trust:

Napiši koja su ti podešavanja u biosu ili daj neke slike is nekog programa za praćenje parametara. Mozda neko uspe da ti pomogne. Ps proveri da si su sva 4 jezgra 100% zauzeta dok vrtiš neki benchmark.

955 C3 4.2ghz-1.452v, NB 2733mhz-1.250V, mem 1822mhz 8-8-8-24. Sobna temp 29C
gflops 4.22.jpgCapture 4.2.JPG14062012195.jpg

A ja se cudim ovako dobrim temperaturama i onda vidim poslednju sliku :D Nema sanse to sad da odradim leti sa brockenom i 8Gb rama [primetno se vise greje] a ocovanje NB kod mene vise nema smisla zbog 1600Mhz memare..

U svakom slucaju dobra ti je ta masina, steta sto nemas 7850 :)

Poslednja izmena:
Za sada guram sve na FULL HD sa klokovanom 6850 1ghz, kad dodje vreme pasce crossfire i to je to. :)

4.3
4.33.jpg

Zezao se malopre, ovo iz profila, procesor na 4,11Ghz @ 1,428v, 2,6Ghz NB @1,22xx [zaboravih koliko tacno:d] i izvrteh 5 krugova u intel burn testu, 54,3 gflopsa max :D Do 62c se zagrejao cpu a u sobi ima oko 23c.. Ostavljam na ovim vrednostima jer nijedan program ili igra ne mogu ovoliko da opterete procesor a temperature i idle ili bf3 su smesne :) Al steta, ne prebacih 55 gflopsa :D

Poslednja izmena:
Vrh Dno