Šta je novo?

Vampire tha masquarade

Je li kako ste vi izasli iz santa monike muvam se tu vec neko vreme i ne vidim kako bih mogao do downown-a a tamo imam quest, jel ovo mozda neki bag

Izmedju delova grada mozes ici jedino taksijem (zutim) :)

@killbane
udjes u kanalizaciju i trazi mapu celog grada LA! znaci imas mape posebno tih delova grada u kojem si a imas i u svakoj kanalizaciji jednu povecu mapu koja je mapa LA! i tu poentiraj na deo grada u koji oces da ides ! (ako sam dobro razumeo tvoje pitanje)

jeste dobro ste razumeli ali ja u santa moniki nemam ni jedan taksi a u kanalizaciji postoji jedna poveca mapa ne mogu da otvorim tj stanem pored nje i kliknem ali uopste ne reaguje. Gde bi trebao da se nalazi taj taksi i da li trebas da predjes odredjene questove da bi izasao iz santa monike

Taksi ce se pojaviti kada zavrsis quest sa postavljanjem dinamita u bazu sabata

nenenene...
:::::SPOILER:::::
sada sam se setio! treba da odradis neki quest i da dobijes knjizicu za kretanje po kanalizaciji! tek kada dobijes nju mozes da se kreces kroz kanalizaciju po delovima grada!!!!! ;)
ali ne mogu da se setim kako se dobija ta knjizica! mozda sa zavrsenim questom "call of the feud" !!!!

Vampire- The masquerade bloodlines. Da li je neko igra? Kada predjem zadatak "sosiety of leopold" igrica dozivi crash i vratim se na desktop. instalirao sam patch 1.2 koji bi to trebalo da sredi ali nije nista pomogao, uvek ista stvar. Da li neko ima iste probleme i kako ih je resio? :crash:

******, nisam procitao prve strane. Vidim da se iga vec uveliko. kao sto rekoh patch 1.2 mi nije pomogao za camac.

Mislim da ces morati da snimis neposredno pre ulaska u camac i da loadujes dok ne ubodes, ja sa onim neoficijalnim pacem nisam imao problema

S.R.S.T je napisao(la):
******, nisam procitao prve strane. Vidim da se iga vec uveliko. kao sto rekoh patch 1.2 mi nije pomogao za camac.

evo i ja BAS VECERAS stigoh do toga dijela. :mad: Sorry ako je pominjano na ranijim stranicama, nisam htio da ih ctam zbog goooomile spoilera. Inace isto imam patch 1.2, jel moguce da on pravi piz**rije?? :(
Probao sam sa ponovnim ucitavanjem 4-5 puta, i ponovnim prelazenjem onog Shvabe, al dzaba :wall:

BTW, bas me interesuje: sta radite dok vam se ucitavaju pojedine lokacije (downtown mi ponekad po 2-3 minuta ucitava). Ja juce cak i grickalice pripremio, da prekratim vrijeme, al Country Chips od 100g smakoh za manje od pola sata. Prelazim na pivo!:bottle:
Sva sreca, u CG GPRS jos bedza, pa sam danas na 7650 iscitao cio review MSI nf4 diamond ploche ;)

joriq je napisao(la):
Ja juce cak i grickalice pripremio, da prekratim vrijeme, al Country Chips od 100g smakoh za manje od pola sata. Prelazim na pivo!:bottle:
:d

skinite onaj neoficijalni patch, u zipu zajedno sa njime ima poseban fix za leopold quest
ima link na nekoj od prethodnih strana ovde, na 4-5-toj strani mislim...

koja je zadnja verzija neoficijelnog patcha? ja imam 1.2 (i oficijelni i neoficijelni), sad instalirah i neoficijelni, kaze da krpi "Leopold Quest", sad ga ubacih, samo da ne sjebe sve totalno (mada sad i nema veze :p ). Postujem rezultate (btw, tamo kaze da samo odredjeni klanovi imaju problema sa leopold quest, i da se mora koristiti save prije ulaska u podzemne pecine, za one koji imaju isti problem).

A za ubijanje vremena dok ucitava sam bio ozbiljan ;) kako prekratiti vrijeme?? :D

UPALILO! evo se 10 sati tabao i dogurao do one Kineskinje, huh, prsti me bole, nastavicu sjutra.
BTW, od instalacije oba patcha nisam imao ni 1 izlijetanje, a i problem od kojeg sam ranije luuuudio: pucketanje zvuka posle odredjenog vremena igre (pomaze samo restart), je sad nestao :) :)
Prinche, chuvaj se, eto me sjutra! :D

joriq je napisao(la):
A za ubijanje vremena dok ucitava sam bio ozbiljan ;) kako prekratiti vrijeme?? :D
Eh... ja sam se u vreme Commodore-a 64 i ucitavanja sa kasetofona nacitao knjiga i knjiga :p

i ja :) zato sam tad imao sve petice ;) A posto C64 i sad imam, ucitavanje mi nije strano. Eh, kad se samo sjetim Comanche kolko se ucitavao (kaseta): 40 min! (citava jedna strana kasete, pa okrenes i jos malo :D ).

ljudi trebala bi mi vasa pomoc. Kada pokusam da instaliram onaj patch verzija 1.2 on mi kaze kako ne moze da identifikuje verziju i da proverim da li je igra lepo instalirana. Moze li neko da mi pomogne oko ovoga. Mozda je to zato sto exe nije... hm.. pravi. Ima li neko orginalan exe da mi posalje. Bio bih mu zahvalan.

Bojan Novakovic je napisao(la):
ljudi trebala bi mi vasa pomoc. Kada pokusam da instaliram onaj patch verzija 1.2 on mi kaze kako ne moze da identifikuje verziju i da proverim da li je igra lepo instalirana. Moze li neko da mi pomogne oko ovoga. Mozda je to zato sto exe nije... hm.. pravi. Ima li neko orginalan exe da mi posalje. Bio bih mu zahvalan.
Instaliraj prvo igru pa na cistu instalaciju primeni 1.2 patch pa se posle toga snadji ;)

@jorig
i ja sam se skenjao kada sam video koliko ih ima!
a sto je najgore u igri ih ne dobijes kao sve ostale questove!

pa nista za koju nedelju (kada se malko oladimo od igre) krenes ponovo sa nekim drugim likom i na tenane :)

nisu svi questovi resivi sa svakom rasom. Druga tura igranja ide mnooogooo brze, sto je i logicno...

Ako planirate da opet prelazite igru izaberite Nosferatua (bar cu ja tako da uradim), jer mi se cini da se "njegova igra" najvise razlikuje od ostalih.

huh, nesto me ne odusevljava varijanta da umjesto po gradu moram uvijek da shetam kanalizacijom :( A inace Nosferatu i ne moze da dobije neke kvestove (par njih), jer ne smije da se pojavi na povrshini. Ja sam presao sa onim hipikom (bjese li to Gangrel?), sledeci su mi Malkaviani, i to mozda zenska neka (ima razlike, npr u questu "pimpin' for romero" :) ), ali tek kad izadju svi patchevi i bude neki upgrade na 6600gt bar :)

BTW, citam intervju sa tvorcima igre, kaze da bi vrlo rado uradili neku ekspanziju ili cak i nastavak, ako igra prodje dobro i ako im Activision ponudi. A sad se pise neka online peticija da puste SDK za igru, da se modderi malo igraju. Ja potpisao :)

ako vam igra dozivljva crash u "sosiety of leopold" i posle instaliranja patch 1.2 ili neoficijalnog patch-a morate ucitati igru pre ulaska u pecinu odnosno dok ste jos u kuci ili izvan nje. ("... of leopold 1" ili "... of leopold 2)

to sam vec napisao na ovoj stranici ;)

Imao sam 4 knjige u svom posedu.
Jednu sam procitao i jedna od statistika mi se povecala.
Druga zahteva Research skill minimum 6 tako da nju ne mogu da procitam jer jos uvek nemam toliko. Problem je sa ostale 2. Naime, jedna poboljsava Computer skill i u njoj pise da moram da imam najmanje Research skill od 2 da bih je procitao, ja imam 4 a ipak ne mogu da je procitam (pise CAN'T READ). Isti slucaj je i sa preostalom knjigom samo sto u njoj ne pise nikakvo ogranicenje za Research skill, ona poboljsava Firearm skill ali ja je ipak ne mogu procitati.

Ima li neko ideju zasto se to desava?

Za neke knjige je potrebno da imas pored Research skila jos jedan skil razvijen (to pise u samoj knjizi tj. u inventaru kada kliknes na knjigu). Neke knjige ne mozes da procitas jer je tvoj skil u toj oblasti vec preko onoga sto knjiga moze da te nauci (npr. knjiga ti podize computer skil na 2, a ti vec ima 3). Jedan od ova dva slucaja se javlja kod tebe.

Nazad
Vrh Dno