S.R.S.T je napisao(la):******, nisam procitao prve strane. Vidim da se iga vec uveliko. kao sto rekoh patch 1.2 mi nije pomogao za camac.
:djoriq je napisao(la):Ja juce cak i grickalice pripremio, da prekratim vrijeme, al Country Chips od 100g smakoh za manje od pola sata. Prelazim na pivo!:bottle:
Eh... ja sam se u vreme Commodore-a 64 i ucitavanja sa kasetofona nacitao knjiga i knjigajoriq je napisao(la):A za ubijanje vremena dok ucitava sam bio ozbiljankako prekratiti vrijeme??
![]()
Instaliraj prvo igru pa na cistu instalaciju primeni 1.2 patch pa se posle toga snadjiBojan Novakovic je napisao(la):ljudi trebala bi mi vasa pomoc. Kada pokusam da instaliram onaj patch verzija 1.2 on mi kaze kako ne moze da identifikuje verziju i da proverim da li je igra lepo instalirana. Moze li neko da mi pomogne oko ovoga. Mozda je to zato sto exe nije... hm.. pravi. Ima li neko orginalan exe da mi posalje. Bio bih mu zahvalan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari