Fenomenalno. Uz Shalebridge Cradle (Thief 3), definitivno najjeziviji momenat u video igrama. Zanimljivo je što su u pitanju igre kojima strah i nije glavni adut...Btw kako vam se dopada atmosfera u quest-u "Ocean House" :d
s obzirom da je igra o kojoj je rec ovde zahtevna u smislu mozganja, a vreme je faktor koji igra ulogu razvijanja vijuga i drugih sitnica u glavi, jednostavno nisam imao vremena za razmisljanje, pa mi je bilo lakse da pitam i napisem to za 20-30 sekundi nego da lupam glavu sledecih pola sata ili vise.
Gugl je prica za sebe, mada sam od samog pocetka mogao da guglam, nisam hteo.
Volim da pisem o svacemu, pa sam eto hteo i o ovoj igrici.
Pogresio sam izgleda, jer niste pokazali mnogo pozitive.
Ima mnogo gneva u nekim postovima, mada ne vidim razlog, odnosno, smisao - gde to vodi ?
Imajuci u vidu da danas svako ko ume da cita, moze da napise sta mu se cefne na net-u, bicu jedostavan sa zakljuckom - nije vazno ko pise, vazno je sta pise, a ono sto sam ja pisao, mislim da nije iritirajuce po bilo kom osnovu
peace and b cool![]()
Procitaj ceo post, pa onda prokomentarisi
I - obavezno - razmisli pre nego sto napises sta ces da napises![]()
presao sam ovaj deo - ali zar vam je bilo tesko samo copy/paste
"In order to disable them you must shoot at
the 3 black boxes behind the bars."
mislim, stvarno ste katastrofa kad treba pomoc.
pa ja ljudi ne igram igrice - i kad ih igram, nemam mnogo vremena za njih.
jedini razlog zasto sam trazio pomoc je zato sto sam mislio da neko zeli da pomogne, a ne da mi filozofira i dize nivo ... whatever.
anyway, dont expect me for any help u need in future, coz i will not be there
^^^remember that^^^
ja igre igram da se opustim, a ne da se naprezem![]()
@joriq - za tebe jado nije ni cudo sto te mrzi sve u zivotu![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari