Šta je novo?

Vampire tha masquarade

nije ovo igra za tebe, jos ces nam traziti da preko neta upravljamo tvojim likom u igri :D

skini ^&^$% walktrough, majku mu!

Ocean House - hm, pa recimo da je misteriozni momenat koji ima dozu straha na prepad, so izaziva blagi stress :)
inace, cool.
Groblje - fuj, jezivo
@joriq, sorry - samo sam zbunjen, a ti batice ako ne zelis da pomognes - nemoj da pises - simply :)
i samo b cooL ;)
btw - Zdravko Colic je legenda :d

ma jok bolji je Dušan Svilar,a što se tiče Gerija - kako igraš on je verovatno do sada već mrtav :)

maki - zamajavaj zmajeve - presao sam i sad sam u china town-u, treba da nadjem Nosferatu-ovog agenta.
Btw, Bane je bio u pravu, samo sto se ne ulazi kroz grobnicu, vec kroz kanalizaciju, a izlaz je u kapeli :)
Anyway, hvala svima na savetima.
I - za one namcore sto pisu samo kritike [negativa]:
ovde ne pomazete samo meni, vec pravimo mini-tutorial za prelazak igrice [za pocetnike], kao na pr -> ja <-
a, kad budem jednom presao - znacu i sam gde sta i kako :)

Ma bre Crash nemoj da si ti namćor - zezamo se - nego ti se to nešto mnogo zakucavaš.Znam da nije FPS (gde samo što liku ne piše na čelu ''upucaj me molim te'') ali kako ti nije glupo da ti neko drugi kaže šta da radiš - mislim,najveća čar igre i jeste da pohvataš stvari i da se iznenadiš i oduševiš - i to sve naravno sam.I kakav crni tutorijal,spojlovaćeš nekom igru.Pozz

Ma ne ljutim se ... ko se ljuti .. itd :d
nego ... china town - ludi naucnik ... ona seciva u laboratoriji ... poseckaju me ako se krecem - ako stojim, mogu da stojim 1000 godina ... kako ... ovaj ... znate vec :d

eo i slika ...

Prilozi

• untitled.jpg
    untitled.jpg
    60.4 KB · Pregleda: 79
Poslednja izmena:
kakav crni mini tutorial, ovo je za jednog pocetnika gomila spoilera na XX strana, i pravi fan ove igre ce biti samo razocaran ako ovo cita unaprijed. Inace, evo rjesenja: [GOOGLE]bloodlines walkthrough[/GOOGLE] Zamisli ti lika koji se zaglavljuje u igri vise od jednom dnevno,a nece da koristo walkthrough. Ne znas engleski ili sta???

Ja bih batalio :lupko:

Poslednja izmena:
Brutalan, kao i uvek... :d

@crash
O nemastoviti covece, uzmi stoljpi i pucaj u seckalice, otici ce offline i lepo prodjes k'o covek!

Uradi sledeći kombo:

Esc -> Quit -> All your unsaved progress will be deletet.Continue? -> Ok -> Exit to Windows -> Are you sure you want to quit the Vampire:The Masquerade-Bloodlines? -> Ok -> Start -> Vampire:The Masquerade-Bloodlines -> Uninstall -> This will remove Vampire:The Masquerade-Bloodlines and all of its content.Are you sure? -> Ok -> Do you want to delete all savegames as well? -> Ok

Sačekaj malo i dobićeš poruku Vampire:The Masquerade-Bloodlines was successfully removed from your system,klikni Ok i za svaki slučaj prečešljaj registry jer ako nešto ostane komp će ti se zaglavljivati jednom dnevno i pri restartu će pokušavati da se konektuje na Benchmark sa porukom acquiring essential system information from Internet i ko zna šta još može da se desi.

PS. U naslovu ove teme mora bre da stoji velikim slovima SPOJLER ....

Poslednja izmena:
sumnjam da ti onih preostalih 67% daje podrsku, zivis u iluziji :d

ja ga znam ali ga ne podrzavam, (u ovome) stvarno je losh:) JAKO LOSH !

Poslednja izmena:
presao sam ovaj deo - ali zar vam je bilo tesko samo copy/paste
"In order to disable them you must shoot at
the 3 black boxes behind the bars.
"
mislim, stvarno ste katastrofa kad treba pomoc.
pa ja ljudi ne igram igrice - i kad ih igram, nemam mnogo vremena za njih.
jedini razlog zasto sam trazio pomoc je zato sto sam mislio da neko zeli da pomogne, a ne da mi filozofira i dize nivo ... whatever.
anyway, dont expect me for any help u need in future, coz i will not be there ;)
^^^remember that^^^

Znači: Znaš engleski (makar da čitaš koliko vidim),znaš da izgooglaš walkthrough i saveuješ ga (sve ukupno 26 sekundi sa mobilnog telefona),a ti ovde čekaš da se neko seti i odgovori - ili još gore da sve gore pomenuto uradi umesto tebe pa onda copy/pasteuje,a da pritom pokvari nekom doživljaj - ne kapiram ti logiku nimalo :wall:.Ako mi bude trebala pomoć (a svoj nivo ni kranom ne mogu da podignem) stvarno se nadam da ćeš ispuniti obećanje :d pozz :wave:

hahaha ... u know, u`re quite funny about all of this, coz as i can see, u r not just a 13-year-old-boy-who-play-games-only :d

i - da ne idemo mnogo u off ... igrica je strava :)
nasam sam sarkofag, nasao naucnika, [usput ubio najveceg huntgera], vratio se da obavestim "poslodavca", ubili jadnog cuvata koji je bio toliko dobrodusan, samo sto je voleo mnogo da prica ... i idem dalje - samo sad moram da odmorim malo.

inace, ne igram igrice cesto, ali eto, dodje mi neki period kad me uhvate lutke za igranje, pa pocnem neku igru.
A to sto tebi ne ide u glavu logika kako i zasto ja ovo/ono radim ... shvati ovako:
- radim kao programer vec duze vreme [php programer] i mislim o tome 24/7/365
- kao dodatni posao [nazovimo ga tako], urednik sam na nekim malo jachim forumima, za koje sam placem da moderatorisem, dakle - ko nezna sta je urednik neka tumaci kao moderator :)
- pored toga, imam i obaveza "offline" bez dodira tastature
i normalno je onda, da igru koju pocnem, a pritom ne citam nista o tome, jednostavno zaglavim negde.
s obzirom da je igra o kojoj je rec ovde zahtevna u smislu mozganja, a vreme je faktor koji igra ulogu razvijanja vijuga i drugih sitnica u glavi, jednostavno nisam imao vremena za razmisljanje, pa mi je bilo lakse da pitam i napisem to za 20-30 sekundi nego da lupam glavu sledecih pola sata ili vise.
Gugl je prica za sebe, mada sam od samog pocetka mogao da guglam, nisam hteo.
Volim da pisem o svacemu, pa sam eto hteo i o ovoj igrici.
Pogresio sam izgleda, jer niste pokazali mnogo pozitive.
Ima mnogo gneva u nekim postovima, mada ne vidim razlog, odnosno, smisao - gde to vodi ?
Imajuci u vidu da danas svako ko ume da cita, moze da napise sta mu se cefne na net-u, bicu jedostavan sa zakljuckom - nije vazno ko pise, vazno je sta pise, a ono sto sam ja pisao, mislim da nije iritirajuce po bilo kom osnovu :)

peace and b cool ;)

s obzirom da je igra o kojoj je rec ovde zahtevna u smislu mozganja, a vreme je faktor koji igra ulogu razvijanja vijuga i drugih sitnica u glavi, jednostavno nisam imao vremena za razmisljanje, pa mi je bilo lakse da pitam i napisem to za 20-30 sekundi nego da lupam glavu sledecih pola sata ili vise.
Gugl je prica za sebe, mada sam od samog pocetka mogao da guglam, nisam hteo.
Volim da pisem o svacemu, pa sam eto hteo i o ovoj igrici.
Pogresio sam izgleda, jer niste pokazali mnogo pozitive.
Ima mnogo gneva u nekim postovima, mada ne vidim razlog, odnosno, smisao - gde to vodi ?
Imajuci u vidu da danas svako ko ume da cita, moze da napise sta mu se cefne na net-u, bicu jedostavan sa zakljuckom - nije vazno ko pise, vazno je sta pise, a ono sto sam ja pisao, mislim da nije iritirajuce po bilo kom osnovu :)

peace and b cool ;)

Pa sto nisi zamolio nekog ko ti je tu igru i dao, da ti snimi ceo walkthrough na DVD kako igra, lepo se zavalis kao covek u tvrdu stolicu i odgledas to, bez razmisljanja i mozganja. Isti, ako ne i bolji efekat kao i ovo sto pitas za problem iza svakog coska.

Procitaj ceo post, pa onda prokomentarisi :)
I - obavezno - razmisli pre nego sto napises sta ces da napises ;)

Ocigledno da ti mene nisi razumeo najbolje. Evo najprostije. Ne vidim smisao i uzitak igrati igru a da ti neko drugi resava zagonetke i probleme sto je upravo ono sto joj daje draz. Zato sam ti i rekao da posto ovako kako je ti igras, igra nema smisla, mozes da je slobodno pogledas kao film. Skapirao sad?

Ili pak volis besmisao, te ga od svega pravis?

Poslednja izmena:
presao sam ovaj deo - ali zar vam je bilo tesko samo copy/paste
"In order to disable them you must shoot at
the 3 black boxes behind the bars.
"
mislim, stvarno ste katastrofa kad treba pomoc.
pa ja ljudi ne igram igrice - i kad ih igram, nemam mnogo vremena za njih.
jedini razlog zasto sam trazio pomoc je zato sto sam mislio da neko zeli da pomogne, a ne da mi filozofira i dize nivo ... whatever.
anyway, dont expect me for any help u need in future, coz i will not be there ;)
^^^remember that^^^

ljudi, pomagajte, zaglavio sam se na XY nivou, pise mi "press any key to continue", sta da raaaadiiim??? :zgran:

:p:D:d

A copy/paste odakle? Da ja/mi cesljam(o) walkthrough igre umjesto tebe?? :trust: Inace sam subscribed na ovaj topic, ocekujem da procitam nesto pametno kad ga je vec neko digao iz mrtvih, mozes mislit razocarenja kad zapravo samo neko dolazi 3x dnevno sa pitanjima za sasvim proste probleme...

@joriq - za tebe jado nije ni cudo sto te mrzi sve u zivotu ;)
@GoRaNStEin, ja igre igram da se opustim, a ne da se naprezem :)
ovu sam izabrao zato sto volim horore [na filmove konkretno mislim sada].

Bilo kako bilo [ne, nije Danilo :d], ostavljam temu profesionalcima, jer ipak, ja sam samo amater :)

Pogledaj u folderu igre... Zvuci za Caine-a su jedno te isto kao i za taxistu...
Isto ime i folder... ;)

crash ****te, pa ti si prso. Igra je hebeno laka, par mozgalica i to je to ! Ti ga bas zaglavi...uf uf...Preporucujem ti lost planet posle ovoga, ozbiljno, ne zezam te.

Nazad
Vrh Dno