Šta je novo?

Vampire tha masquarade

Probaj da se vratiš u prvu oblast i proveri kompjuter sa mejlovima, ili idi u drugu oblast kod bossa ili u kafanu, zavisi za koga si odlučio da radiš... uglavnom znam da se moraš vraćati više puta napred i nazad, igra nije predviđena kao linearni niz nivoa.

ok, presao, i jos stosta posle toga u Holivudu, ali - sta je poenta holivuda ??
kako njega da predjem ?
Sve sam probao, mlatim se satima ulicama, barovima ... nema resenja - tj - ne mogu da nadjem resenje ... HELP!!

Jesi li isao do Isaac-a koji je Baron Holivuda? Dakle glavni quest u Holivudu pocinje od njega. Prvo ce ti dati quest "DEAD EX" tj.da mu nabavis neki film a posle bi trebalo samo da pratis razvoj dogadjaja.

Ok, nasao sam Isaac-a, matorog, bio kod "kamenog" quest completed .. sta ide daljeeee ... jako zbunjujuca igra ... satima se motas, razmisljas, sejvujes ...
Aj neko ko je presao - dajte malo opisa za nivoe, lakse je igrati uz po neki "hint"

Crash bre si ti lood bre ? ? ? Skoncetriši se bre čoveče ! ! ! Šta ćeš tek pred kraj da radiš ako se sad gubiš,znaš li samo šta te još čeka...Prati priču,ako treba piši podsetnike,slušaj pažljivo šta ti koji lik govori jer je to vrlo bitno u igrici i kad si u dijalogu sa nekim drndaj sve opcije,postavi sva moguća pitanja koja ti se nude .. Jel ti uopšte znaš što si u Holivudu ? Ako ne znaš ili bataljuj ili kreći iz početka :mad: Nemoj bre da me ljutiš :d

stvarno :p Skines neki walkthrough, iscitaj sta treba i cepaj! Sad treba neko da ti opise redom sve misije igre koju smo igrali prije 2-3 god...

@crash
Ti ne znas da igras i kraj... Prodaj komp i zaposli se... Ili ako je engleski problem... uradi isto... :D
Nego idi na google i kucaj vampire walkthrough pa "prelazi" do mile volje...

e Crash kad se ispetljaš javi šta si uradio možda zatreba nekom :d

Ma bre igra uopste nije toliko "teska" da vam treba walkthrough. Ja sam, doduse, tek kada sam 2. put igrao, izvalio da u Downtown-u mogu da odem u onu napustenu bolnicu i da pricam sa PISH-om :D

Probajte da predjete igru jednom budzeci mentalne skilove, primarno!!!! Intimidation, persuation...itd :)

ahahaha, seduction je njihova prednost. vise budzi persuation i intimidation :)

ja sam pretezno jeo pacove po kanalizacijama da zaradim krv

"pacovi - pa tu do dve kile - veliki k`o zeec" :p
pacojedu 1!
pa imas u diskoteqama devojke koje osvajas sedak$nom ;) pa njih sisaj za free :p
btw - toreador je stvarno ql lik "majke mi" :d

Brate mene s toreadorom nijedna nije odbijala :) čak ni gazdarica diskoteke :)

a jel neko od vas provalio ''bi'' lika na početku kad izađeš iz zgrade gde ti je prvi stan koji dobiješ..znači standardno možeš da mu otmeš novčanik i sat valjda,ali možeš i da mu ponudiš društvo iako ti je karakter muško i kada odete iza ćoška ti se lepo nasladiš krvlju .. ili pak društvom :d za one takvih afiniteta :d

"pacovi - pa tu do dve kile - veliki k`o zeec" :p
pacojedu 1!
pa imas u diskoteqama devojke koje osvajas sedak$nom ;) pa njih sisaj za free :p
btw - toreador je stvarno ql lik "majke mi" :d

pazi ovako, toreador je cool lik ali kasnije u igri ima mnogo fajta (ili jakoooo mnogo sunjanja), a toreador bas i nije za to :)

PS. Ovaj sto je jeo pacove je bio najveroatnije Nosferatu, jako ruzan vampir, oni se krecu po kanalizaciji i ne mogu slobodno da se setaju gradom jer cim ih neko vidi odma budu provaljeni i dobijaju "zuti" karton :)

nisam bre bio nosferatu, sa Brujah-om sam jeo pacove, a i sa Toreadorkom, besplatna KRV!!!!!! :d

Poslednja izmena:
Da, toreador ima mnogo fight-a, al - ja bas to volim :d [bolje u igri nego uzivo] :)
Svidja mi se jako sedak$n :p
Kako ih samo osvajam ... ni u zivotu [stvarnom - "real time"] ne ide tako glatko :p

htedoh da ti kazem da ce ti sa njim biti tesko kasnije posto je pored malkavijana najkilaviji lik, a vampiri boss-ovi i krstasi sa masinkama ne padaju bas mnogo na sedak$n :D

Jaoooj, kakav gejm! Kad se samo setim...
Rado bih je odigrao josh 1nom, samo kad bih imao vishe vremena.
Jel postoji neka novija igra, slichna ovoj?

htedoh da ti kazem da ce ti sa njim biti tesko kasnije posto je pored malkavijana najkilaviji lik, a vampiri boss-ovi i krstasi sa masinkama ne padaju bas mnogo na sedak$n :D

yup, u pravu si skroz :bottle:

Ja sam se koncentrisao na Meele Attacks , Brawl i ...bashing soak...kako se vec zove, uglavnom na meele, bare hand i mogucnost da izbegavam i apsorbujem metkove :D to sad poslednji put kad sam prelazio sa Brujah opet :) mogu vam reci da je odlicna solucija. Jos kada koristite Celerity i Potence, bukvalno silujete svoje protivnike, nece znati sta ih je snaslo :banana:

tacno.
samo sto je nekako najvise cenjen lik :)
inace ... treba mi help opet [znam da smaram :d]
Kako - ili bolje GDE da nadjem Gary-a ?
Prevrn`o sam nebo i zemlju [i kanalizaciju], pobio ona Nosferatu stvorenja i onog ruznog velikoglavog ... i idalje nema Gareya-ja :(
Bem musha - gde da ga nadjem ??

gde da nadjem Gary-a ?

evo ga !!! :d

gary.jpg

:bottle:

Poslednja izmena:
Pogledaj komp! Ne mogu da se tacno setim lika, ali sve na kompu ima. U kom to bese delu?

ps trszi mi LaCronix jos iz Downtowna - mada, sa tim requestom prelazim u Holivud, gde obavljam sve druge kvestove, al ovaj nikako.
I sad - gledam sve kompove, nema nigde, vratio sam se u Santa Moniq, usao u svoj stan - gledam laptop - nema ni 1 email [bilo je dok nisam obavio quest-ove] ...
help!

Gary ti je brate u nekim katakombama. One se nalaze ispod holywood groblja, ulazi se preko nekog groba ja mislim. Ali neces moci sada da udjes, moras da odradis quest zove se ja mislim Kings Way... tj tako se zove MANSION gde treba da odradis taj quest. Juris onog Tzimisce gada, roknes ga, i onda ides i smaras se po kanalizaciji, ubijas neka odvratna cudovista (napuni se ammo-om dobro), i na kraju izlazis u nosferatu ...pa, polu DEPONIJA/polu katakombe, ne znam kako da opisem :D mozda pecine...malo modernije pecine :d

Btw kako vam se dopada atmosfera u quest-u "Ocean House" :d

Nazad
Vrh Dno