Šta je novo?

Vampire tha masquarade

@Crash
Postavis bombu i ides suprotno od strane sa koje si usao, tj. od stola (pod kojim je bomba) levo, niz stepenice i kroz razvaljena vrata (prvo ubijes par zivuljki, ukljucujuci i tu sto je razvalila vrata). Posle ne mozes da omasis... Startuje te Bennet i to je to...

e - ok, skinuo sam ga sa STEAM-a, ali sad problem, kako da ga prebacim u iso fajl ?

evo slika da budem jasniji.

nikako. :( Steam verziju instaliras oreko steam-a. On to raspakuje gde ti hoces, sami fajlovi kao takvi su bezvredni, sem ako nema resenje da ti ponudi, kolko ja znam, akonema na google -nece ni ovde niko da ti pomogne... Ja sam koristio PacSteam klijent i isao na instal, onda on skine to sto ti imas i instalira gde ja hocu, zatim obrise te fajlove

@Crash
Postavis bombu i ides suprotno od strane sa koje si usao, tj. od stola (pod kojim je bomba) levo, niz stepenice i kroz razvaljena vrata (prvo ubijes par zivuljki, ukljucujuci i tu sto je razvalila vrata). Posle ne mozes da omasis... Startuje te Bennet i to je to...

ama bio sam i tuda - kad onaj vampir-zivuljka (NosFeraTu) probije vrata - ubijem ga, ko i one crnce - al me niko ne kontaktira, a gde god da sam napolju - nema nikoga!

nikako. :( Steam verziju instaliras oreko steam-a. On to raspakuje gde ti hoces, sami fajlovi kao takvi su bezvredni, sem ako nema resenje da ti ponudi, kolko ja znam, akonema na google -nece ni ovde niko da ti pomogne... Ja sam koristio PacSteam klijent i isao na instal, onda on skine to sto ti imas i instalira gde ja hocu, zatim obrise te fajlove

pa da, video sam, tj citao, al - hm ... mora da moze i iso - cim ga on odmah obrise.
thx anyway - instaliracu opet, al ovaj nivo ne ide nikako ...

nemoj da ideš direktnim putevima...kad prvi put ulaziš (počevši od one lutalice pored bureta) ideš skroz desno pored pruge pa pored vagona na stražnji ulaz gde lik mokri na zid i vrlo blizu paradiraju dva lika itd. - potpuno istim putem se vraćaš bez žurbe i sve je bez problema.Ako ne znaš o čemu pričam imaš IGN-ov walkthrough (google) gde ti predlažu takođe taj put.Može i na druge načine al je z***bano jer moraš skoro sve da ih pobiješ i ne dobijaš nagradne XPove.
I koristi ono što si naučio u tutorijalu da odvlačiš pažnju bacanjem nekog predmeta.Nadam se da uživaš u igri koliko sam i ja jedno 5x.

Poslednja izmena:
Da, slazem se - extra je prica i sam tok igre - treba da se mozga, ali mi ovaj nivo tj zadatak bas nesto tesko ide.
Aj, instaliracu opet pa cu da idem iz pocetka jer sam obrisao i savegames :wall: pa da probam i to.
thx ;)

obrisao si sve ? ? ? neeeeee ! ! ! !
mali savet....na početku si slab fizički kako god da okreneš,ali su ti i misije zasnovane na mozganju (u celoj igri je tako,sila tek na kraju questa,ako je uopšte potrebna) tako da promisli dobro šta ćeš u početku da razvijaš najviše...možda neke skilove koji služe za demokratsko rešavanje stvari?I kad kreneš da završiš neki kvest ne jurcaj,posećuj sve koje poznaješ možda ti neko ponudi pomoć a to automatski znači i veći XP.Igrica je tako dobro povezana,ima mnogo skrivenih stvari i svaki pa i minorni detalj može igrati glavnu ulogu :) (udavih).pozz

ne, nisi udavio uopste - naprotiv ;)
znam da se lik "apgrejduje" posle svakog quest-a, unapredjuje sposobnosti, zavisi gde ga "vuces" ali - sve u svemu, mora da se mozga.
Anyway - ja idem opet sa pocetka pa cu da se javim ako/kad budem prosao level odnosno quest.

e da - nemoj da žuriš sa trošenjem XP na upgrade,na početku malkice brže,kad se skupi malo više,a kasnije u igri možeš čuvati i po 40 pts pa ih onda rasporediš - znači nije frka ne moraš na svakih 15min da se upgrade-uješ...i ne znam u kom si fazonu..ako ti se sviđa pucanje ok,ja ti predlažem oštrice..ali to je skrooz subjektivno.

i ćutim više pokvariću ti ugođaj :)

Poslednja izmena:
obrisao si sve ? ? ? neeeeee ! ! ! !
mali savet....na početku si slab fizički kako god da okreneš,ali su ti i misije zasnovane na mozganju (u celoj igri je tako,sila tek na kraju questa,ako je uopšte potrebna) tako da promisli dobro šta ćeš u početku da razvijaš najviše...možda neke skilove koji služe za demokratsko rešavanje stvari?I kad kreneš da završiš neki kvest ne jurcaj,posećuj sve koje poznaješ možda ti neko ponudi pomoć a to automatski znači i veći XP.Igrica je tako dobro povezana,ima mnogo skrivenih stvari i svaki pa i minorni detalj može igrati glavnu ulogu :) (udavih).pozz

diplomatski skill-ovi ?! :D Mislis bloodshield, bloodboil, bloodarrow i tako ti diplomatski skillovi ?! :D

nemoj bre gx-x da mu kvariš :)

nego...jesi li ti onu malu...znaš već...diplomatski :) ako nisi stidi se :)

@Novice:

hah ! Jos pitas ! :D

Poslednja izmena:
:eyebrows: mala je mmmmmm - samo tiću da mi devojka ne sazna :d

ja mu kažem polako,još si mlad,a on navalio - Crash seti se vica o starom i mladom biku i oči će ti se otvoriti.

i, idemo dalje!
stigoh sad na brod, onaj odvratni pandur tamo nesto kao on faca - ovo-ono, ja ga lepo prebijem, i sve ok, odem u kontrolnu sobu, otkljucam sva vrata na brodu, ali me kasnije ubiju panduri - ima ih na sve strane!
Help [bre], kako da ih zaobidjem ili pobijem ?
Btw - fala Bogu - ostao mi profil pa sam uspeo da predjem onaj nivo sa bombom. :p

Ne moraš da ih pobiješ, uhakuj kompjuter u kontrolnoj sobi, pa na kompjuteru preko kamere vidi sarkofag.

Zaboravio sam tačno, davno je bilo... uglavnom, kompjuter se nalazi u sobi iz koje se izlazi direktno na platformu sa gomilom milicije i sarkofagom u daljini... za pasvord se ne sećam, moguće da sam koristio hacking skill. Brljaj malo po kompjuteru ili pogledaj unaokolo ako ima neka 'artija.

Samo pogledas pored na monitorima...
Ako se ne varam, komp je skroz levo, a desno od njega su silni monitori (poput onih po Tv stanicama (fino naslagani))...

а можеш и да се шуњаш. ја сам тако прешао.

Samo pogledas pored na monitorima...
Ako se ne varam, komp je skroz levo, a desno od njega su silni monitori (poput onih po Tv stanicama (fino naslagani))...
nema silnih monitora :)

а можеш и да се шуњаш. ја сам тако прешао.

Gde da idem sunjajuci se ?
Gde god da krenem, svud policija, i mora neki da padne za slobodu - a kad padne 1 - padaju svi redom, dok me ne ubiju :d

Имаш оне велике црвене... назовимо их кутије, и шетај се по њима, неће те видети, а на једној имаш и неку конзерву, кад је бациш да одвучеш пажњу чувара. а мени је вероватно помогла presence аура, тако да срећно у покушају :D
мада увек постоји она друга hack and slash опција.

ok, presao, i jos stosta posle toga u Holivudu, ali - sta je poenta holivuda ??
kako njega da predjem ?
Sve sam probao, mlatim se satima ulicama, barovima ... nema resenja - tj - ne mogu da nadjem resenje ... HELP!!

Sećam se kao kroz maglu, morao bi da posetiš onaj pr0n store, tu je i groblje u blizini, a isto tako i neki restoran (mene je startovala neka riba na ulici kod govornice). Uglavnom muvaj se unaokolo i pričaj sa što više ljudi.

jesam, muvao se - i jos se mlatim, startovala je i mene riba, ali u nekom baru, +na ulici (ona kojoj sam dao da sisa krv u bolnici u prvom nivou, jos mi je i prsten dala), bio na groblju, tamo usao kod cuvara u kucu ... on izasao na 5 minuta, a ja sam trebao da cuvam groblje od zombija, pa sam upropastio stvar - medjutim, nevidim daa je to razlog sto ne mogu da idem dalje...
Pa sam u onom istom baru (ili drugom - sav sam pomucen) pomogao ex-glumcu [sad smo u holivudu], da nadje "blizanca" za ubijanje, kako bi ostao anoniman 4ever ... dobio neke pare ... ali i dalje nista mi ne ide u glavu - gde dalje ?
Sta trebam da obavim kao glavni zadatak da prodjem u sledeci nivo ?

Vrh Dno