Minja
Čuven
- Učlanjen(a)
- 01.07.2001
- Poena
- 650
Poenta je sto se poslednji "nivo" Bloodlinesa i ne mora preci sasvim nasilno. Mnogi sukobi se mogu izbeci, neprijatelji prevariti da se sklone sa "vrucih tacaka". Npr ulaz u onu ventilacipnu ili cev za sut na gradilistu ne secam se vise je cuvan pomno od strane gomile naoruzanih tipova. Frontalni napad na sve njih verovatno zavrsava fatalno po bilo kog vampira osim mozda tremere i brujah i nosferatua. Bolja fora je jednostavno protrcati pored njih prethodno ih navukavsi da se sklone. Isto je i u onom skladistu u chinatown-u gde se pojavi njih 30 - naoruzanih do zuba. Jednostavno pobeci je mnogo bolje resenje i realnije. Ja sam kao toreador vampir sa razvijenim celerity i strength/browlom bio tu apsolutno nemocan, ali sam im pobegao bez problema skacuci po policama koristeci celerity. Mnogo realnije resenje i meni prihvatljivije nego ubiti sve njih do zuba naoruzane hladnim i vatrenim oruzjem golim rukama. Uz dai-katanu ili vatreno oruzje kombinovano sa nekim vampirskim mocima uz malo trcanja po skladistu bi bilo sigurno moguce sve ih pobiti. Zbog razlicitog nacina resavanja takvih problema je Bloodlines sjajna igra i ima odlican replay value.
Poslednja izmena: