Šta je novo?

Vampire: Bloodlines - the biggest content restoration patch in one go ever

Nisam jos probao Final Nights, ali esam igrao zadnju verziju Clan Moda.

Instalacija je prilicno jednostavna u toku koje se moze izabrati koje opcije i modifikacije gameplay-a zelish.
Dolazi sa dosta contenta:
skins, sounds i Weapons. Ali uglavnom dodaje mnogo vishe quesove za clanove. Vishe i dublje se uputuje u svu tu politiku.
Sve je to leop uradjeno i lepo su ubacili novi content tako da se uopste ne oseca kao da nije deo igre.

Promena gamplaye kod NPC-a i nacina na koje discipline rade. Ne-ljudska bica postaju mocnija a noci opasne. Frenzy je stalno blizu povisine i lako se gubi controla- I timer sa feeding je mnogo kratak.
Sve u svemu je mnogo tight gameplay jer se oseca da je player mnogo mocni a i manje u kontroli.

Poslednja izmena:
Ja poceo prvi put juce da igram...i mogu reci...wow, kakva igra...poceo sa brujah.

pa ovo je prosto milina igrati...kakvi questovi...kakava prica...atmosfera...jedva cekam load!

Kultna igra covece. Takve igre se vise ne prave. Ja samo zamisljam da neko napravi nastavak Bloodlines-a, cak bi lagano mogao da bude neki mmorpg. Eh... to bi bilo ludilo.

Poslednja izmena:
Haha... Sjajna vijest. Samo postoji jedan problem, nista bez Troika games-a. Tesko da neko moze da njih nadomjesti, mozda Obsidian. Ali ovi sto su pravili EVE online mi nesto ne ulivaju povjerenje.

MMORPG-ovi su njesra. Ništa više nego velike virutalne Skiner kutije. Dizajn filozofija deluje kao da je da kreiranje boljih radnika za kapitalistička društva.

MMO Bloodlines? Fuj.

Poslednja izmena:
...btw...ona riba u Asylumu, sa crvenim helnkama i crnim kikicama sto igra na dance floor-u...savrsenstvo od atmosfere i pokreta...koje ludilo...pa barmen kada ga isforsiras da mu se izjadas neobavezno u dijalog opciji...kakvu facu slozi prilikom postavljanja pitanja i odgovora...toliko lepih sitnica...dijaloga...cudno je da ovakva igra nije dozivela remake...

Gomila i gomila questova a prica je odlicna :) Presao sam je barem 5-6 puta :)
Kao sto neko rece gore - Kultna igra i takve igre se na zalost ne prave vise :(

***, da je bila ovako ispolirana i kada je izasla verovatno bi imala status poput FO, Arcanuma i BG. Ovako mnogi ljudi i ne znaju za nju. Klasican primer odlicne igre koju su bagovi i nedovrsenost finansijski unistili.

Sama igra je imala velikih bagova u trenutku izdavanja - citao sam ranije da igra posto je odradjena na Valveovoj half life platformi da su je izbacili kasnije nego sto je trebalo da ne bi pravila konkurenciju a samim tim pored drugih naslova nije se probila po popularnosti. Meni je jedino zao sto nema vise takvih igra kao sto je ona jer ima zaista fenomenalnu pricu.

Pa ok, ali "Skiner kutija" analogija je primenjiva i na obicne rpg-ove, jedino sto je u obicnim rpg-ovima to zacinjeno cinjenicom da si ti glavni junak.

Teško, pošto u igrama kao što su Deus Ex, Bloodlines, Fallout ne postoji grind, dok su EQ/FFXI/WoW po kojima su modelovani skoro svi ostali MMO-ovi čist grindfest. Koliko je mehanika tih igara zaglupljena i koliko su one bezveze dovoljno govori da kontrolišeš AI neprijatelja protiv kojih se boriš (aggro management).

Poslednja izmena:
Clan Quest Mod 3.0 - Released
Click Me

***a, no save compatibility! :wc:

ja ovo jos gustiram i uzivam :p
Mozda i najbolji rpg u gamingu...takodje ovaj najnoviji patch funkcionise besprekorno.
Od pola je brujah OP... sledeci prelaz igram sa nekim smekerom...nikako da startujem one ribe po klubovima koje bleje i stalno me odbijaju zbog limitiranog presence u dijalozima sta god da izaberem ne moze da se smuva... interesuje me ima li razlike u questovima od izbora klase i da mi preporucite modove koje bi trebalo da umetnem pre novog prelaza?

Za ribe uzmi Toreadore :) Inace nema razlike u Questovima za razlicite klase sem za Nosferatue posto oni ne mogu na povrsinu pa je malo drugaciji gameplay - isto kao i za Malkaviane posto su oni trippy za igru :D

Igrati sa Toreatorom je nevidjen filing. Pola vremena osecaces se kao latentni gej ali muvaces ribe svo vreme. Meni se mnogo dopao klan.

Brujah me smorio na pola iako sam kao Toreador drzao stranu anarhistima.

Takodje Brujah nije OP, za pravo OP iskustvo probaj Tremere klan ;)

Nosferatu je skroz druga igra kao i Malkavian.

Dobro onda Toreator i Malkavian za sledeca dva puta...ovo necu deinstalirati bar godinu dana...pokupio sam onu ribu sto sam je spasio s pocetka u medical clinic da mi bude ghool...ceka me kuci i odusevljava se kada dodjem :d...pojavila mi se i opcija da promeni stil oblacenja kad se vratim sledeci put :p preslatka je...steta sto nema vise akcije sa njom :d

Poslednja izmena:
Mislim da je prosek ljudi sto su zaista igrali Bloodlines negde oko cetiri prelaska sa razlicitim klanovima. Ja sam tu negde u proseku. Jedino one ljigave necu da vodim, mada mozda i nisu toliko losi kako ih u igri predstavlja glavni negativac.

Steta sto nema nastavka igre :(

Nossy su cool. Ali mrzim sto moram da koristim kanalizaciju.

Vrh Dno