Gedza izgleda zeli da opravda svoj nick! Lepo sam pomenuo Onkyo jer licno sam slusao njihove AVR sa MA zvucnicima a imao sam i prilike da cujem 5007 model. To zvuci fantasticno, pa ti mozes slobodno da mu googlas a ja cu se potruditi da kazem iz svog iskustva. Rekao sam da je to moj predlog.
Ajde da vidimo sta pokusavas? Jesam rekao neistinu? Lose ga uputio? Onkyo ne valja? Pogledaj procenat prodaje, uporedi sta Onkyo nudi na svojim uredjajima u odnosu na druge, pogledaj cene. Tvoj post moze da se shvati kao obicni flame i da ti licno nisi moderator neko bi trebao da obrise i tebi da warn! Ne pomazes coveku uopste. Mozes slobodno da mu preporucis neki AVR iz proslog veka, koji moze da kupi za 300e i za koji mora da ulozi jos nekoliko stotina evra u izvor jer nema hdmi i potrebne decodere ili ga ubedi da mu nije potrebno da se lozi na surround i da si kupi stereo.
To ste poceli da me hebete malo ? Ja pitam ne iz obesti , vec sto ne znam .
Rekoh nisam audiofil niti sam se kad zezao sa ovime .
Za taj AV ...recimo izdvojio sam 2k i sta budem mogao da pazarim u tom cenovnom rangu ....da li je to mudo sarma ili neka treca firma ... who cares.
Za zvucnike isto . Samo obzirom da pored zvuka moram da zadovoljim i neke estetske momente ...da li je to opet ova ili ona firma...fucka mi se .
Ako jesam onda kreni sa manjim ulaganjem, jer skupljanjem iskustva neminovno je da ces menjati komponente (pa cak i ako su one veoma skupe). Mnogo manje ce te manje kostati kada budes menjao ozvucenje od 1000e za neko bolje, nego ono od 3000e ili vise.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari