Zvali me danas iz Atlasa da produžim ugovore. Čekam da pošalju u ponedeljak ugovore pa da pročitam sva sitna slova...
saznaj koga koriste za uslugu jer nemaju svoja vozila. Dunav je AMSSIma li koga da je uplacivao DDOR osuiguranje eksluziv pomoc na putu ?
I sta kažu sitna slova u ugovoru, do kog iznosa pokrivaju pomoć na putu?Uzimao sam ja prošle godine za porodicu zdravstveno osiguranje DDOR i kod kupovine ponudio je pomoć na putu.
Vecina koristi usluge raznih privatnih slep sluzbi, redko ko ima svoja vozila, mozda po par komada, Atlas je u startu imao svoje, pa je brze bolje digao ruke od toga.saznaj koga koriste za uslugu jer nemaju svoja vozila. Dunav je AMSS
Citajte ili forum malo unazad ili pogledajte ponude paketa.Tesla nudi paket koji se vezuje za jmbg.
Tesla Licni
Očigledno je da u slučaju kvara ne nude neograničen šlep iz inostranstva do Srbije. Već za to imaju ovaj šlep 2x do 400e što neće pokriti to. Lepo su to smislili.Mene je AMclub kupio, u junu mi istice, nema razloga da ga ne produzim...u suprotnom bi izbor pao na Altlas, koji je cca duplo skuplji od njih, jer eto imao sam priliku da se uverim na svojoj kozi koliko znaci pomoc na putu.
Sama cinjenica da ne moras da razmisljas koga da zoves, da trazis sam slep koji ce biti voljan da izadje u nedelju u 22h uvece, a to ce svaki iskoristiti maksimalno da te odere....
Dovoljno je što su mi obrisali sliku i sasvim pristojan komentar na fb i reakcije ljudi na istu. 😉 Nema se šta tu više reći (napisati)...Ja imam njihov Multi region, taj za Evropu nisam ni gledao... A eto kvar mibse desio u EU 40km od Srbije, al sam dovezao auto i natovarili u Srbiji.
Podeli slučaj i sa nama?Dovoljno je što su mi obrisali sliku i sasvim pristojan komentar na fb i reakcije ljudi na istu. 😉 Nema se šta tu više reći (napisati)...
Svako neka radi kako smatra.Podeli slučaj i sa nama?.
Preporuka većine ovde je za Atlas i Teslu, ali je i cena jača. Ja sam prošle godine uzeo Tesla Srb+Evropa i koštala je sedam hiljada, sada je taj paket 8500. Iskreno, nisam koristio pomoć, nije mi trebala pa ne mogu da podelim iskustvo te pomoći.Vozim mali gradski auto star 23 godine i redovno uplacujem AMSS onaj Super paket koji mi je do sad bio okej jer vozim samo po Beogradu i malo po Srbiji. Sad paniram put do Grcke, pa bih zbog toga da uplatim dodatno neku bolju pomoc na putu. Jel ima neko preporuku?
Ja sam uzeo AMSS “Evropa Premium” paket dok je bilo sniženje za vreme sajma automobila.Jel ima neko preporuku?
I jeste tako... Meni je to i odgivaralo, a i u startu sam shvatio da je tako, nisam dovodjen u zabludu. Cesto sam u BiH na relaciji 100-300km od kuce, i svejedno mi je taj paket igrao ulogu, u nekim slucajevima moze da pokrije sve, u nekim bi morao doplatatu, svakako ublazi troskove, na kraju krajeva, prebacim auto u Srbiju o svom trosku, dalje neka ga oni preuzmu...Svako neka radi kako smatra.
Evo i citat jednog člana:
"U slučaju kvara u regionu(mne, hr, mk) kao i evropi nema šlepa do kuće (srb) osim ako imate saobraćaju nezgodu. Onda vas dovoze. To nisam znao, iako sam bio član!"
E sad, očigledno da i drugi konstatuju isto pa ću navesti još jedan:
"Dovodite potencijalne potrošače u zabludu, paket Evropa standard, u opisu paketa su, između ostalog 2 stavke, šlep do 300 eura i šlep do kuće iz Evrope, kada sam pozvao da pitam u kojim slučajevima se šlepa do kuće, službenica mi je rekla da šlepanje do kuće do 300e pokriva osiguranje, a ostalo plaća korisnik, znači ne postoje dve usluge šlepanja, već samo jedna ,do 300e!"
Preporuka većine ovde je za Atlas i Teslu, ali je i cena jača. Ja sam prošle godine uzeo Tesla Srb+Evropa i koštala je sedam hiljada, sada je taj paket 8500. Iskreno, nisam koristio pomoć, nije mi trebala pa ne mogu da podelim iskustvo te pomoći.
Pročitaj malo unazad pa odluči.
Generali, ko radi njihovu pomoć na putu?Dunav je AMSS
A oni rade samo šlep do kuće ako je saobraćajna nezgoda, a ne kvar na automobilu. krastavac, ok cene, ali to koči.Generali, ko radi njihovu pomoć na putu?
Ovde prijatelju neces naci odgovor, imas negativna i pozitivna iskustva za sve servise.Molim Vas za pomoć, ko je upućeniji, čitam ali ne mogu da odlučim, kod koga uplatiti za Srbiju i Crnu Goru?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari