Šta je novo?

Usluga pomoći na putu

Meni Atlas takodje deluje ozbiljnije ali sve vise naginjem ka Tesli zato sto navodno nema ograničenje u slepanju iz inostranstva. Ja bar nisam nigde video da ina. Generalno meni deluje da je to ista ponuda stim da Tesla nema ograničenje a Atlas daje 500km. U praksi ko zna kakvi su mada kapiram da koriste svi iste partnere.

Ni atlas nema ograničenje u kilometrazi ako se auto ne tera u servis i ako oni organizuju vraćanje u roku od 30 dana. Ako se vozi u servis i nećeš popravku onda imaš 1000e u slepu ali se od tog iznosa oduzimaju valjda troškovi do servisa i pregled u servisu tako nesto.

^^Pisali smo o Atlasu već dosta puta na ovoj temi, prelistaj poslednjih mesec-dva. U ugovoru je navedeno:
1. opcija, šlep do adrese na tvoj zahtev (bez odlaska kod majstora), u ugovoru se ograđuju da će šlepanje izvršiti najkasnije do 30 dana (u praksi niko ne zna, bar na ovom forumu mislim da niko nije imao situaciju)
2. opcija, šlep do servisa, popravka u iznosu kako je navedeno u ugovoru (nije isto za svaki sklop auta), a ako ne želiš popravku može šlep do iznosa od 1000eur umanjen za već nastale troškove (šlep do servisa, možda i pregled majstora i ko zna šta sve mogu da stave na spisak)

Atlas i Tesla su nekad bile jedna firma - Atlas. Teorije zašto su se razišli možeš da nadješ na netu, verovatno i na ovoj temi itd.

Išao ili neisao u servis ako hoces neogranicenu km za slepanje rok im je 30 dana. Bar tako piše.
Realno oni mogu šlep da organizuju za 2 dana ali mogu i za 22. Gde stoji auto dok ne ogranizuju šlep? Dal oni plaćaju parking ili ti? Sta ako stoji na ulici? Kakvu garanciju imas da ti nece doterati ono sto zateknu na parkingu a moze samo šasija da ostane? Ima tu mnogo nejasnoća i pitanja.
Vrednost šlepa je 1000e ali po njihovom cenovniku a link sam postavio par postova iznad slep iz inostranstva je 1e po km i placa se u oba smera sto znaci da max imas 500k za šlep.

Bio njihov kupac paketa ali ne i korisnik usluga. Sva sreća :)

Još uvek nemamo nekoga da je potvrdio da je zaista čekao danima taj šlep. Verujem da im je to samo jedno od ograničenja da sebi ostave prostor.

Ili možda rade zbirni transport većim vozilom.

Išao ili neisao u servis ako hoces neogranicenu km za slepanje rok im je 30 dana. Bar tako piše.
Realno oni mogu šlep da organizuju za 2 dana ali mogu i za 22. Gde stoji auto dok ne ogranizuju šlep? Dal oni plaćaju parking ili ti? Sta ako stoji na ulici? Kakvu garanciju imas da ti nece doterati ono sto zateknu na parkingu a moze samo šasija da ostane? Ima tu mnogo nejasnoća i pitanja.
Vrednost šlepa je 1000e ali po njihovom cenovniku a link sam postavio par postova iznad slep iz inostranstva je 1e po km i placa se u oba smera sto znaci da max imas 500k za šlep.
mogu i odmah, u roku od 4 radna dana, onda se gleda vrednost ukupnog slepa 1000e. tako da ako ti stane na 500km od kuće pokriven si, sve preko toga im plaćaš.
ako hočeš u roku od 30 dana ne plaćaš im ništa pa da ti stane i na 2000km od kuće.
i tu ima začkoljica u članu 10 citiram
korisnik usluge nema pravo na povratak vozila na kućnu adresu u RS ukoliko je procenjena vrednost usluge troškovi prevoza vozila i putnika i zahtevanih dodatnih usluga veća od vrednosti vozila korisnika usluge po katalogu centra za motorna vozila.
tako da i tu mogu da se slikam ako je vrednost mog punta lupam 1500e a troškovi prevoza 2000e.
pošto mi je krajnja destinacija 750km od kuće ostaje mi da se nadam da nece stati i ako stane u grckoj da troskovi prevoza nisu veci od vrednosti vozila.
svakako ću se raspitati koja je trenutna vrednost vozila kao i cenovnik troskova prevoza atlasa.
link sto je virke postavio neće da otvori, i atlas stanicu neče da otvori
1717501521609.png

upravo sam zvao atlas, sto se srbije tiče i grcka info na 3 meseca, tu je bukvalno samo pokriven slep do 50km tako da se nešto ovaj paket i ne isplati.
internacionalni plus gde je ukljucena i srbija i slep u neograničenoj km na 12 meseci je 8990 dok je tesla 8498.
mnogo i jedno i drugo, nisam pametan u pm

Poslednja izmena:
Gde je pokriveno 50km?

Po meni oni su se to toliko ogradili, da ispada da im je dobra volja da li ce da pomognu ili ne...

50km možda u Srbiji. U inostranstvu neograniceno*

Meni otvara link. Evo cenovnika slepanja pa koga zanima

Prilozi

• Cenovnik-usluga-Standardnog-slepovanja.pdf
    300 KB · Pregleda: 31
Poslednja izmena:
Sad i meni otvara. Svakako se ovaj paket preko grčka info ne isplati jer nisi pokriven u celoj srbiji, mozda se isplati nekom ko je iz vranja, leskovca...nama iz Vojvodine nikako. Da su stavili i 2 nedelje kompletna Srbija uzeo bi ovako neću, vraćam se na teslu samo iz tog razloga.

Sad i meni otvara. Svakako se ovaj paket preko grčka info ne isplati jer nisi pokriven u celoj srbiji, mozda se isplati nekom ko je iz vranja, leskovca...nama iz Vojvodine nikako. Da su stavili i 2 nedelje kompletna Srbija uzeo bi ovako neću, vraćam se na teslu samo iz tog razloga.
Свакако би било паметније да су ставили да за Србију важи годину дана са 1х неограниченим шлепом, а за Грчку (+Мак и Буг) да важи месец дана.

Slažem se, platio bi i 30e da važi tih 10 dana jer godišnje s autom pređem 4000 km 🤣
Sad slučajno otišao na amc kad vidim da i oni daju srb+region za 6500 neograničena km pa vredi i o njima razmisliti

Slažem se, platio bi i 30e da važi tih 10 dana jer godišnje s autom pređem 4000 km 🤣
Sad slučajno otišao na amc kad vidim da i oni daju srb+region za 6500 neograničena km pa vredi i o njima razmisliti
Pisano o njima. U slučaju kvara nemaš neograničen šlep, samo u slučaju saobraćajne nezgode.

Da upravo pročitao uslove preko app, samo u slučaju nemogućnosti otklanjanja kvara u najbližem servisu vozilo se slepa do adrese iz ugovora. Doviđenja amc

Prilozi

• Screenshot_2024-06-04-18-19-24-267_rs.nkmsoft.amc_srbija.jpg
    Screenshot_2024-06-04-18-19-24-267_rs.nkmsoft.amc_srbija.jpg
    122.9 KB · Pregleda: 16
Eto bar smo i to apsolvirali, tesla izađe 8500,atlas 9000 pa ko voli nek izvoli, to nam je što nam je

Dobro da si napisao da si zvao, ja hteo da zovem da vidim sta ide uz Srbiju.

Eto jos jedna marketinska patka. 3 meseca za Srbiju a pomoc pa fakticki nema je. Kao da ne znaju sta ljude najvise zanima i onda ocekuju poverenje. Brate napisi imas to i to koliko god da je bedno.

Svaka cast svima ali ogromna vecina sa Grcka info su tehnoloski nepismeni ljudi. Sta sve pitaju i sta se pise tamo to je jezivo. E sad zamisli desi se peh i da zovu pomoc na putu da im kazu e pa nemate za Srbiju tu mogucnost. Fakticki prevareni ljudi. Obmana.

Poslednja izmena od urednika:
Zato se uvek traži ugovor a ne naslikani pamfleti to nikad ni ne čitam, u ugovoru sve jasno piše, dobro da su mi i preko tel rekli šta ide uz srbiju. Mogli su da precute i sta onda? Ja platim nadajući se da ću biti pokriven i u srb kad 🦆. Iskreno čudi me da su na tako nešto pristali ovi s grčka info i oni obmanjuju građane. Naravno da sam im ispod napisao komentar možda neko i pročita ko bude hteo da uzme taj paket preko njih

Pa isplati se preko grckainfo imate bar 10% popusta za taj evropski paket, kako god ga zvali.

Pisano o njima. U slučaju kvara nemaš neograničen šlep, samo u slučaju saobraćajne nezgode.
И уз то не покривају острва, а овај пакет од 6500 ни Бугарску. (Мислим на АМЦ.)
Pa isplati se preko grckainfo imate bar 10% popusta za taj evropski paket, kako god ga zvali.
Исплати се ономе ко често путује по Европи, а ономе ко иде само по Србији и једном годишње до Грчке, баш и не.

И уз то не покривају острва, а овај пакет од 6500 ни Бугарску. (Мислим на АМЦ.)

Исплати се ономе ко често путује по Европи, а ономе ко иде само по Србији и једном годишње до Грчке, баш и не.
Za ljude koji planiraju da uzmu samo EU paket isplati se.

A šta ako Vranjanac reši da ide u Madjarsku?

Svi gledamo svoje uske potrebe, ne razmatramo da su paketi za veće tržište i da različiti ljudi imaju različite potrebe.

Šta će vranjanac u mađarskoj? 🤣 salim se, naravno svako gleda svoje potrebe.
Da neko nudi neo slep srb, mak, gr na 11 dana tipa 30e odma bi uzeo. Isto kao i putno zdravstveno osiguranje

Cena je i formirana na osnovu toga što računaju da prosečan auto ima manje od 5% perioda godine u povećanom riziku, a ostatak skoro bez rizika da se pojavi potreba za uslugom.

Ako Suboticaninu stane auto u Vranju, zasto ne bi tu popravljao auto? Vecina kao zamerku uzima to sto se plase da ce servisi da ih oderu u inostranstvu u odnosu na SRB pa se trazi najbolji paket koji ce ih vratiti kuci.

Nazad
Vrh Dno