Šta je novo?

Usluga pomoći na putu

Posle visečasovnog mučenja juče, uporedjivanja i čitanja cele ove teme danas prevalim da uzmem Atlas. Na razgovoru mi zena kaze u slucaju kvara moze i majstor i slepa ako je popravka preskupa, neograniceno, onih 1000€ to smo stavili samo radi potencijalnih prevara, nema cekanja 30 dana, u fazonu neograniceno slepamo bla bla…

Posle dva sata dodjem, drugi lik radi, uplatim novac preko mbankinga, nista ugovor, nista mejl, nista adresa stanovanja (stavio sam mog majstora) dobio karticu neku i to je to.
Posle sat vremena zove zena da javi da ce osiguranje biti aktivirano sutra, ja pitam za ugovor, pa poslacemo vam, pitam gde ce te poslati kad nista od podataka niste uzeli? Pa kao dajte mi mejl adresu… Pitam ponovo za slep i popravku i sad mi kaze ili ili… ako uzmes popravku, gubis slepanje. Pitam je lepo u slucaju da odaberem popravku, a majstor kaze cifru od 3000€ i ja to ne zelim, onda sam iskoristio obe pomoci? Da… ali… nasi vozaci obicno znaju na licu mesta dobro da procene o kakvom je kvaru rec…

Dakle, nemam reci… Jos kad sam rekao da se dvoumim izmedju njih i tesle, napljuvase teslu, i ista ona prica od reci do reci sto je ovde u temi pisao onaj lik. Kao da su kopirali i nalepili… Daj Boze samo da ne moram da ih zovem. Ako su oni ovakvi posle 16 godina rada, ili koliko vec, kakav je onda Tesla i ovi sto rade iz dvorista…

Prošle god uzeo teslu hvala bogu nisu mi trebali. Za nekih 2 meseca ističe, baš me zanima dal ce dati neki popust ako obnovim.

Koliko je pametno uzeti samo evropu... I sta stane auto na 200-300km od kuće slep u najboljem slučaju 200-300e...

Uzmeš oba paketa onda. Zarad par hiljada ne vredi rizikovati.

Ja cu ove godine uzeti promo preko popularne grupe za Grcku da ne reklamiram sad zna se koja, imaju samo Evropa paket a Srbija ide 3 meseca gratis. Bar da prodje letovanje pa cu razmislim sta kad se vratim.

^Prošle godine to za Srbiju je bilo do 100km i mislim (ne sećam se) da u ugovoru to nije ni bilo navedeno. Nazovi prvo, raspitaj se, možda su sada nešto i promenili.

Kakva je trenutno situacija za Atlas, ističe mi onaj paket preko Grckainfo grupe, samo Evropa? Prošlog juna platio 5000din.

Par nas je dobilo Evropa i SRB za 8k i dodatnih par meseci, meni je isticao u julu, pa sam pre mesec dana produzio i dobio sam do oktobra 25te umesto do jula 25te, sto mi pokrije bukvalno dve letnje sezone.
Posalji im mail pa trazi nesto tako ako ti odgovara.

Prekjuce pustio Atlasu mejl da mi posalju opšte uslove poslovanja ili primer ugovora. Posle 2 min me zvali telefonom da mi objasne nesto... Verovatno misle da necu razumeti sta pise u ugovoru i sl. U fazoni bolje da ti pojasnim odmah nego posle da me zoves. Otkacio sam ih i onda mi poslali to sto sam trazio.
Zanimljivo je da mi je Tesla jutros pustio mejl sa primerom ugovora i opstim uslovima poslovanja iako im nisam tražio niti kontaktirao za bilo šta.
Ili zaposleni prodaju mejlove ili su mozda iste firme :)

Par nas je dobilo Evropa i SRB za 8k i dodatnih par meseci, meni je isticao u julu, pa sam pre mesec dana produzio i dobio sam do oktobra 25te umesto do jula 25te, sto mi pokrije bukvalno dve letnje sezone.
Posalji im mail pa trazi nesto tako ako ti odgovara.
Zvali su i mene za to, odbio sam ih iz nekog samo meni poznatog razloga u ovom trenutku :)

Sad sam ozbiljno zagrejan za atlas preko grčka info 6300 i gratis Srbija 3 meseca, više mi iskreno ni ne treba. Koja je fora s atlasom i slepom i slučaju kvara, ako se ide u servis pokrivaju slep do 1000e?ili ako nećeš kod majstora vraćaju auto kući u roku od 30 dana?

Navodno mozes da ides do majstora i ako ti se ne svidi cena ili stagod onda ide slep do 1000km. Ako je krajnja destinacija dalja od 1000km placas razliku u ceni odmah tj pre utovara vozila na slep.
Ako hoces neogranicenu kilometrazu za slepanje onda ide rok od 30 dana

Iz bogatog iskustva govorim da ce vas svaki zeznuti, neki malo neki mnogo...

1000e...moja greška.
Ta cifra se smanjuje za nastale troškove ako si isao kod majstora. Screenshot_2024-06-02-15-57-35-617_com.google.android.apps.docs-edit.jpg

Posto i sam trazim odgovarajuci paket na pomoc na putu i detaljnije istrazujem malopre naleteh na cenovnik Atlas24 koji se odnosi na cenu slepanje iz inostranstva i ona iznosi 1e po kilometru ali se racuna u oba smera sto ako ja dobro racunam za 1000e imate maksimalno 500km slepanja. Npr Beograd-Solun ima 634km i slucaju da vam se auto pokvari u Solunu cena slepanja je 1268e umanjena za 1000e iz paketa.
Ovo sve pod uslovom da su to cene i da se tako racuna plus putarine.

Koliko sam razumeo valjda je to ako odustanes od servisa a odes prvo tamo. Ako ne onda je neogranicena km odnosno cena.

Neogranicena km je samo u roku od 30 dana. Bez obzira da li ides u servis prvo ili hoces odmah za srbiju.
Ako hoces za Srbiju ,,odmah'' to odmah je valjda do 4 dana.

Zvali me danas iz tesle nude paket ja reko jel ima popust za članove kaže ima cena je već snižena, ja reko hvala odo kod konkurencije pa čekaj, stani, koliko je kod njih... Na kraj žena digla ruke 🤣
Definitivno atlas sa popustom ove godine. Upravo juče oterao punta na veliki, mali servis i senzor ugla volana. Ne prodajem ga narednih 7 godina 😃

Mene nije niko zvao, već sam ja zvao Atlas i to nakon što sam ih video na Shoppsteru :D. Imao sam traume sa ostalima u prošlosti i sad sam morao dobro da istražim. Deluju mi definitivno najozbiljnije. Ne kažem da je fantastična situacija na tržištu ali kad pogledam sa kim sve sarađuju poput Bošovih servisa, Hjundaija, Lidla, A1 nekako mi najviše ulivaju poverenje. Ostale koje sam proverio apsolutno nemaju nikakve saradnje sa bilo kojim kompanijama. I ostaje ono čuveno na kraju nadam se da mi neće zatrebati. Ako zatrebaju svakako pišem ovde isksutvo.

Nazad
Vrh Dno