Šta je novo?

Usluga pomoći na putu

P.S. Gledao sam pre par godina i ostale tipa AMSS i AMC oni imaju neke uslove tipa voze prvo do majstora i slično gde me samo uslovljavaju gde ću ići i čekati tako da sam njih odmah isto otpisao

A Atlas kao radi drugačije, bukvalno isti sistem. Nevezano za reklamu koju si sunuo sada i koje su zabranjene na forumu.
Brate Džoni, zar je moguće da ti sumnjaš da bi se tebra Lošmi registrovao baš danas na forumu i da mu ovo bude jedina poruka samo radi reklame?!

Ja sam oduvek imao AMSS, preko 15 godina, i po Srbiji su mi nekoliko puta pomogli, manjali točkove (kad su mi skinuli felne), palili zimi kršinu, šlepali TEK kupljen auto na konto višegodišnjeg članstva... Divno! Ali........
Ove godine prvi put verujem da auto može da me izda u Grčkoj, čudni zvukovi pod haubom, na malom servisu pre 10 dana - sve ok, veliki urađen pre 6 meseci... Tako da ovaj put čitam i mala slova, zovem call centar i imam šta da čujem! AMSS će šlepati auto u Srbiju samo ako u Grčkoj ne može da se otkloni kvar U ROKU OD 7 DANA!? Dakle, ako zvizne poslednji dan, a nema nekog dela, npr, ja moram ostati još 7 dana u Gr! Neka hvala.
Eto, obratite pažnju na detalje, svako nudi nešto drugačije. Ja ću ove godine prvi put kupiti Vozzi, čini mi se najudobnije rešenje za inostranstvo.
Jedan od najboljih saveta : citajte sitna slova iliti terms of use ! Mnogo je bitnije nego ponuda na front page !

Drustvo, sta predlazete na kraju, uzeo bih nesto cisto da se osiguram jer bih do Grcke na more autom. Gledao iskreno Atlas i to ovaj EU paket.
Prvi put ovo koristim, auto bi isao svakako na pregled pre polaska. Nego cisto da se osiguram.

Vozzi :)

Iskustvo sa AMSS od pre neki dan. Auto stao na graničnom prelazu Preševo ka Makedoniji. Posle sat i po dolazi lik u raspalom Iveco kamionu bez klime. Dakle tu saznajemo da u slučaju kvara šlepuju 70km a u slučaju udesa neograničeno. Doplata za šlepovanje od Preševa do Niša 19200, do BG 63.000!!! Prihvatimo šlep do servisa u Nišu u raspalom kamionu za 19.200. Pri tome lik priča kako inače imaju dil sa niškim serviserima da im dovoze automobile za šta dobijaju po 100 evra! E bre! Ne oslanjajte se na AMSS osim ako vam ne treba pomoć u lokalu. Radije bih plaćao i 100evra godišnje a da znam da imam sigurnu pomoć. Atlas ugovor o uslovima korišćenja je jako nejasan. Na jednom mestu piše neograničena kilometraža a u sledećem pasusu da je ograničenje do 80km. Verovatno isto kao AMSS. Neka me neko ispravi ako grešim.

imao vozzi paket, iskoristio u beogradu na relaciji od 10-15km do kuce.
Da nisam imao morao bi da cimam nekoga za slep, desila se glupost, neka plastika na biracu brzina se potrosila i nije hteo u brzinu. 11 uvece subota.
Posto sam iskoristio to za srbiju da ne bi ponistavao paket bezveze samo je zena uzela drugi vozzi paket preko njegnog tel;efona tako da sada imam 1 ceo i 1 gde imam iskorisceno ovo za srbiju u slucaju kvara.

Sestra koristila Atlas..isto zadovoljna

Crkao Ford Kuga ispod Zabljaka. Testiramo Vozzi na zalost..

Aktiviran vec... Za sad deluje sporo.

Vozzi EU.

Sporo u smislu da je proslo 3,5h a da se nisu pojavili?

Kola su pre pola sata stigla kod mastora..

To je bio jedan haos. Ok je Vozzi, ali npr, zapeli su ford da odslepamo u Merc servis gde nemaju ni dijagnostiku, jer je to njihov partner. Na kraji mi je auto osposobljen koliko toliko (probusen zapjseni DPF), ali nisu uspeli da na racunaru ugase povremenu regeneraciju istog koji vise nije u funkciji, i tada ce ponovo doci do problema. Inace su Ljubazni, i nije me kostalo nista.

To je sasvim dovoljno za prvu pomoc, softversko gasenje DPF nije nesto sto se rutinski izvodi u svakom servisu, naprotiv.

Pa pazi, to je placeno 200e majstoru, video sam racun i podrazumeva se da za taj novac zaobidje to softverski. E sad, ok je lik, rekao nesto nece da se konektuje sa racunarom u kolima, dodji sutra ako mozes (80km u jednom smeru). Tako da ne znam, covek uze 200e za 3 rupe busilicom.

To nije tvoj problem ako ti nisi nista platio, a auto ti je osposobljen da nastavis put.

Jeste osposobljen, pa kad krene ta regeneracija dpf filtera koja nije iskljucena a placena je, opet ce da stane na putu...

Pa ti si platio uslugu pomoći na putu, ne servisa na putu. :)
Plaćaš da ne ostaneš negde u nedođiji i da te vrate do lokacije da se osposobi auto za dalje. Posle ti vozi kod svog ili ovlašćenog servisera za konkretnu popravku.

Ne mogu da verujem da ljudi govore Vozzi... Oni imaju milion nekih uslova ugovora ono ne mogu najbolji pravnici pročitati. Stigao sam do dela gde kažu da su oni samo posrednici i ograđuju se od svega šta rade šlep službe i da li će doći na teren uraditi uslugu... Nešto tipa kao Car GO ti pošalješ lokaciju pa neko dođe dođe ako ne ******...

Ja sam na preporuku komšije uzeo Atlas, njega su za vreme poplava pre 3 godine šlepali iz Grčke bez doplate. Uslovi korektni, imaju bezuslovan povratak vozila iz Evrope.
Posle toga vidim da se nisam pokajao jer vidim da ih svi preporučuju Sat Emisija Alvirović, Petrol Heads, Auto Analiza sa jutuba...

I da call centar im je dosadan :ROFLMAO: Završite sve preko sajta neće vas niko zvati https://atlas-servis.com/

Povratak placaju do 1000eur, preko toga placa korisnik dok sama cena nije standardna vec zavisi od cenovnika partnera koji stigne do vozila tako da je nepredvidivo.

Verovatno cepanje.

Kao i sve u ovoj zemlji bezakonja grab and run varijante.

1000e bi trebalo da pokrije i vrlo udaljene tačke u Evropi, ne verujem da angažuju službe koje su inače skupe jer se pre svega njima ne isplati - nije im u interesu da šlepanje košta ni blizu 1000e, jer je njihov trošak.

Kolega par postova iznad napisao da AMSS naplacuje slep Presevo-Bg 63000 din. Ne znam koliko naplacuju po Evropi, ali ne verujem da je povoljnije.

1e/km je nema standard cena ispod toga ste dobro prosli.

Pa mogli biste i pročitati na koga se post odnosi, svakako ne na lešinarski AMSS.

Sto se tice Vozzi paketa VOZZI EVROPA od 4500 rsd, da li se sve ovo dobija samo u slucaju kvara ili ne daj Boze i nezgode npr sudara? Da li slepaju do kuce iz Grcke npr samo ako se auto pokvari a ne zelimo servis ili to isto rade i u slucaju sudara?

Brt najbolje pozovi CC. Niko ovde ne moze da ti da tacnu info.

Sto se tice Vozzi paketa VOZZI EVROPA od 4500 rsd, da li se sve ovo dobija samo u slucaju kvara ili ne daj Boze i nezgode npr sudara? Da li slepaju do kuce iz Grcke npr samo ako se auto pokvari a ne zelimo servis ili to isto rade i u slucaju sudara?
Mislim da je barem kako piše u app sve jasno…ali svakako se treba i dodatno raspitati…19919 opcija 2.

Prilozi

• 4832E378-DA4B-484D-87EF-86CDD745531E.png
    4832E378-DA4B-484D-87EF-86CDD745531E.png
    292.9 KB · Pregleda: 89
Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno