Jos sam merkao ovo cudo, ali odustao zbog mehanizma samo... Kontam da je brzi, ali kakve sam srece i taj bi me zakacio neki falican...
http://www.itsvet.com/proizvod/patriot-flash-16gb-supersonic-xpress/comp_comp_memflashcard/329/3455
Kako si merio?Veceras sam konacno izmerio brzinu na 3.0 ovaj moj Patriot 32 gb...136/42.
Bas me iznenadila ovolika brzina citanja, mada i upis je dosta dobar obzirom da je deklarisan na tek 60/25.
Zna li neko koji USB3.0 flash od 32GB ima najveće brzine upisa?
Gigatron za 50eur, kanda su malko bezobrazni. Vidim da može da se naruči od preko za nekih 40 US$ total sa poštarinom. A vidim i da se pojedinci žale na slajd mehanizam. Ja sam pre par godina jedan Cruzer sa slajd mehanizmom zeznuo jer je krajnje osetljiv, dakle izgleda da ništa nisu popravili tu.
Gigatron za 50eur, kanda su malko bezobrazni. Vidim da može da se naruči od preko za nekih 40 US$ total sa poštarinom. A vidim i da se pojedinci žale na slajd mehanizam. Ja sam pre par godina jedan Cruzer sa slajd mehanizmom zeznuo jer je krajnje osetljiv, dakle izgleda da ništa nisu popravili tu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari