Ja sam ti misljenje vec dao - Extreme all the way :smoke:
Doduse, ja ti i nisam najbolji primer, iskreno, volim ja da se kockam i rizikujem sa garancijom, pa i da dovucem nesto od preko za sta se u startu oprostim od iste - uostalom, tako sam se i dokopao ovog, a i prethodnog flesa, kao i jos jednog koji je promenio vlasnika.
Meni je najbitnija brzina, to mi je neki fetis, tako da u sustini gledam samo to... ili barem kao najbitniju stavku. Na drugom mestu bi bio kapacitet, potom i dizajn... dok na garanciju (uslove i/ili trajanje iste) bas ne obracam previse paznju
Prekrstim se, progutam knedlu... i to je to
Ali te razumem, da dodam, narocito nakon takvog iskustva. A da ce se pojaviti nesto bolje ili normalnije, kako ti rece - iskreno sumnjam u taj scenario.
Jel moze da prodje ovakav ili slican sa brzinom za snimanje pomocu DVB-C tjunera(Amiko CHD8240) sa tv-a ? Receno mi je da sto je veca brzina USB to je bolje za snimanje pogotvo ako bih snimao HD kanale.Mislim da nije ogranicenje velicina USB kao sto je kada se snima sa tv na ex HDD (40 GB).KINGSTON 32GB DataTraveler Ultimate G3 http://www.itsvet.com/proizvod/king...er-ultimate-g3/comp_comp_memflashcard/71/3503 ovo je ono sto stvarno ima usb3.0 brzine, svi ostali (uglavnom) po nizim cenama nemaju zaista usb3.0 brzinu ni blizu...
Nista trasnscend, zaboravi na njega, ono usb3.0 im je "cista" reklama, brzina mala, malko veca od usb2.0
Ne.Zar po zakonu nekom (makar i logicnom ako ne pravnom) - mora da stoji u specifikaciji brzina citanja i upisa garantovana.
Vrlo verovatno bi i to potpalo pod "nije za RMA".Sta bi bilo da se upis vrsi brzinom od 0,8 mega u sek? I to bi bilo "nije za RMA" ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari