Od danas takodje ponosan vlasnik Transcend JetFlasha V700 16GB, rastura stari JetFlash V35 po brzini, a ima i 4 puta veci prostor
BTW, upis 700MB *.avi fajla traje 38.1s
Prevazidjeno to, druze... sad lepo da pazaris onog zverskog USB 3.0 HyperX-a, pa da se vrnes u temu i okacis rezultate![]()
Externi je jedno... ali USB fles nesto sasvim drugo
To na stranu, ne bi me cudilo da fleska bude jos i brza nego taj hard
225/135 specifikacija, u praksi moze jos i nesto brze da radi... strasno![]()
Aha, mislim da tacno znam o kom disku pricas![]()
Nece to jos skoro... preko je 110-120 za 64GB (sto znaci da kod nas ocekujem bar 140Mozda kada opadne cena hyperx-u pa ga pazarim za 60-70e ali sve preko je apsurd :-D
Nece to jos skoro... preko je 110-120 za 64GB (sto znaci da kod nas ocekujem bar 140), a i tek se pojavio, ultra-frisak produkat, pa tesko da ce obarati cenu tako brzo
Sto znaci - nacekaces se za tih 60-70 evra :smoke:
Nece to jos skoro... preko je 110-120 za 64GB (sto znaci da kod nas ocekujem bar 140), a i tek se pojavio, ultra-frisak produkat, pa tesko da ce obarati cenu tako brzo
Sto znaci - nacekaces se za tih 60-70 evra :smoke:
Oвај твој стари Jetflash има одприлике брзину читања као данашњи нови Кингстон data traveler G2 8gb.Od danas takodje ponosan vlasnik Transcend JetFlasha V700 16GB, rastura stari JetFlash V35 po brzini, a ima i 4 puta veci prostor
BTW, upis 700MB *.avi fajla traje 38.1s
Taman kad se pojavi usb4![]()
![]()
![]()
Jel ima neko mozda Transcend JetFlash 300 od 16GB? Vidim da je po specifikaciji read/write 18/10 a cena mu je jako povoljna oko 1400 din... Dvoumim se izmedju njega i JetFlash 600. Znam da je ovaj drugi brzi tj read/write 32/18 ali je isto tako skuplji skoro 500 din. Ako JetFlash 300 radi po specifikaciji zadovoljio bih se time![]()
inace po specifikaciji jf350 je: do 15 MB/s čitanje, d0 7 MB/s pisanje, dok je za jf300: do 18 MB/s čitanje, d0 10 MB/s pisanje
Ima sad na akciji za 999 dinara JetFlash 300 i JetFlash 350. Ne znam u cemu je razlika, ali ja sam uzeo 350-ku i radi, a i brzine su izgleda priblizno te sto si naveo :trust:
Nije mi samo jasno kako to da su HD Tach i HD Tune rezultati bili 32-33MB/s u prvih nekoliko testiranja, dok su sad 14-15MB/s. Sad ni prazan ne moze brze :S:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari