Dobar ti je ovaj. Ne bi bilo lose da vidimo i brzinu pisanja.A-Data 4GB 200x,)
Evo jedne boljke Corsair-a GT od 8GB. Kad god pokusam da upisem neki veliki fajl, recimo image diska, na njega a da je veci od 6GB (mozda i cak 5 nisam probao) uvek javlja "disk is full" iako je recimo fleshka totalno prazna. A inace kad je punim sa manjim fajlovima onda je bez problema napuni do 8GB.
Obrati pažnju kako si formatirao flash. FAT32 file system ima ograničenje od 4GB za veličinu fajla.
Pa jedino mi na FAT32 i dozvoljava da je formatiram.
Vrlo je zanimljivo da je daleko brzi od svih GT varijanti ciji su rezultati postovani ovde
Dobar ti je ovaj. Ne bi bilo lose da vidimo i brzinu pisanja.
Isti Transcend JetFlash 110 4GB na tri razlicite konfiguracije:
Koja je ova druga, dosta losiji rez...tacnije koji je chipset
Kupljen za 850 din. Koliko para toliko i muzike. imam samo neki osecaj da cu ga baciti kroz prozor prvi put kad se iznerviram![]()
Dva gigabajta za te pare - pa to je fantasticno. A ni performanse mu nisu uopste lose...Kupljen za 850 din. Koliko para toliko i muzike. imam samo neki osecaj da cu ga baciti kroz prozor prvi put kad se iznerviram![]()
Kupljen za 850 din.
Ima preko veze2GB za 850din? Gde to ima? :zgran:
Ima preko veze
Jedan uzeo u Cetvrtak za sebe a u Petak uzeo drugi ortaku za rodjendan i cena je skocila na 1100 din![]()
Dobro... solidno brz flash.kako tumacite moje rezultate sa stikom od 16GB? dobro,lose,prosek?
... kao crna rupakako se tumaci ova "rupa" do prvog Gb-a?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari