Pa, jel moze neko da mi pomogne oko ovoga? Cesto je write oko 150-200 kBps. Pokusao sam sa instalacijom drajvera sa CD-a, ali nema promene. Da lii je neko imao slican problem? Ovo je gore nego da koristim USB1.1.
Eno ti u Imtelu, npr. Ili recimo u Eurolinku, ipak su oni generalni distributeri/uvoznici Corsair-a.
Oko 33 evra za verziju od 2GB, 60€ za onu od 4.
Pise na sajtu, hvalili su se timeKo je bre generalni uvoznik Corsaira???? Eurolink??????
Čega je bre on genralni uvoznik![]()
Eh, zamalo da ga kupim sebi danas, ali nema driver za Win98 što mi treba za jednu mašinu. Postoji neka budževina sa češkog sajta ali ni ona neće da radi. Zvanično za GT podržavaju samo Win2000 i WinXP, stari Voyager radi normalno. Uzeo na kraju Kingston DataTraveler II+.Evo i ovo... Corsair voyager gt 4GB...
Eh, zamalo da ga kupim sebi danas, ali nema driver za Win98 što mi treba za jednu mašinu. Postoji neka budževina sa češkog sajta ali ni ona neće da radi. Zvanično za GT podržavaju samo Win2000 i WinXP, stari Voyager radi normalno. Uzeo na kraju Kingston DataTraveler II+.
Neki kažu da im je taj češki drajver prebacio sve menije na češki, pa pažljivo... :trust: U principu treba staviti i onaj nezvanični service pack za win98 koji popravlja rad sa USBovima.Ja sam nasao na netu 4 verzije drivera za Win98, ali jos nisam ni jedan probao, kad probam pisacu radi li neki (skinuo sam i taj ceski)...
nemam full bench pm ako imas...Jos uvek sam najbrzi :smoke: , aj probaj i write u full bench![]()
Ja nemam potrebe vise za win98 ali kad budem imao vremena napravicu test na nekom krsu (na novijim masinama nemoze ni da se instalira win98) cisto iz radoznalosti...Neki kažu da im je taj češki drajver prebacio sve menije na češki, pa pažljivo... :trust: U principu treba staviti i onaj nezvanični service pack za win98 koji popravlja rad sa USBovima.
Meni radi običan Voyager, ima driver, takođe i Kingstoni I & II imaju dobre drivere, ali za Voyager GT eksplicitno piše na Corsair sajtu da podržava samo Win2000 i WinXP. Naterivao sam ga na driver od Voyagera ali se nije iz njega odazivao, verovatno je drugi kontroler unutra.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari