Pa?... jer se ipak i deshavaju stvari da npr na uredjaj koji ima 5 god garancije rikne za par meseci/godinu dana a to mi ne treba...
hm sve je to super, ali meni HD Tach v3 nece da radi na visti...![]()
da li neko zna neki slican program koji bi radio kod mene ?
Sve zavisi na sta ciljas - brzinu, kapacitet... ili mozda pak *i/ili* dizajnCrkao mi je moj PQI 2GB Mr. flash (mali, lep, zgodan :>). Jadan sav se rasklimao. Cekam da mi vrate lovu posto vise nemaju takvih flesica.
Procitao sam celu temu i trenutno najbolja kupovina (a da ima kod nas) je Corsair Voyager GT, zar ne?
Generelno ne bih davao vise od 30-ak (max 35) za flashic od 2GB.
Da uzimam GT ili nesto drugo?
Sve zavisi na sta ciljas - brzinu, kapacitet... ili mozda pak *i/ili* dizajn
Sto se brzine tice - od GT-a brzeg nema.
Naravno, samo je jedan - Apacer HandySteno HT203Pa za kapacitet sam se odlucio 2GB jer mi je to dosta (ili eventualno 4GB ako mi naleti neki povoljan a dobar).
Izgled mi je bio bitan, ali poucen izkustvom sa PQI-om vise nije toliko. GT mi se ne svidja jer je dugacak, ali sta cu. Tesko mogu i jare i pare.
Imao sam plasticni TakeMS od 256MB oko 2god. Plastika je pucala, lepio sam ga, krpio, fali mu malo plastike, jedanput je pokisao ali nikad me nije izdao. PQI je bio star 4 meseca. Kao metalni, a rasklimao se skroz.
Postoji li neki malo lepsi od GTa, a vrlo malo losiji (za slicne novce)?
Nisam znao da je tako, ali ukoliko jeste - nemas sta da razmisljas, uzimaj GT-a.Sudeci po IT svetu, GT 2GB kosta 27e a HT203 46e. Sto je meni ogromna razlika. Ako je HT203 46e, pre cu da dam 51e za GT od 4GB.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari