Slobodno skidaj direktno na flešku. Sve će ići ok (kao što si i već ranije skidao direktno ako sam dobro razumeo situaciju), a trajnost fleške ne treba da te brine... i da se nešto desi u toku prve dve godine imaš garanciju a posle toga se usb odavno otplatio.Brzina me uopste nije interesovala jer sam planirao da skidam direktno na flash ali eto vi kazete da nije preporucljivo.
Далеко је бољи јер си и ти пробао или због његових похвала? Мени и даље није јасно да и Кингстон и неколико пристојних сајтова приказује да су му брзине 35/5 а он иде 120/25 али ако и код тебе буде тако, идем да и ја пазарим неки.Narucio sam jutros jedan Kingston DT50 16GB zbog pohvala od djalf-aDaleko je bolji od mog trenutnog Kingston DT160 8GB, a duplo jeftiniji
![]()
A u čemu je stvar sa kineskim jeftinim sporijim stikovima velikog kapaciteta? Jesu li dokazano problematični, ima brojnih negativnih iskustva s crkavanjem, bagovanjem.. ili se samo sumnja na to zbog niske cene?
Pitam zato što ja imam ovaj prvi 2.0 od 32 a možda bih poručio i ovaj drugi 3.0 od 64 ili 128, džabe su
https://www.aliexpress.com/item/32662976789.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dXZNnDb
https://www.aliexpress.com/item/32970392350.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.13c04c4dmyRlWo
Mada imam gomiliu raznih fleševa, starih, brendiranih i spori su. Kinezi ih šiju i izgledom i dizajnom a verovatno i brzinom. Šteta što nemam nijedan ultra brz, ne znam da li je onaj čuveni legendarni i nahvaljeni sandisk extreme i dalje best buy ili sada ima nešto brže/jeftinije? Ne znam ni da li mi treba pored ssd-a (imam par komada viška koji skupljaju prašinu) i usb 3.0 adaptera![]()
Далеко је бољи јер си и ти пробао или због његових похвала? Мени и даље није јасно да и Кингстон и неколико пристојних сајтова приказује да су му брзине 35/5 а он иде 120/25 али ако и код тебе буде тако, идем да и ја пазарим неки.
Када се каже кинески јефтини спори великог капацитета, ја помислим на неке 512GB, 1 или 2 тера а не на ове од 4-64 па још USB 2.0. Скоро сам купио неколико Кингстон квази USB 3.0 по нешто мало преко 3€ па ови кинески и не спадају у посебно јефтине. На другом линку је баш тако, 16GB за 3.09€ што му дође ту негде.A u čemu je stvar sa kineskim jeftinim sporijim stikovima velikog kapaciteta?
Пробај и тестове и неко реално копирање. Ако и код тебе буде брзо, идем на купим пар комада.Када се каже кинески јефтини спори великог капацитета, ја помислим на неке 512GB, 1 или 2 тера а не на ове од 4-64 па још USB 2.0. Скоро сам купио неколико Кингстон квази USB 3.0 по нешто мало преко 3€ па ови кинески и не спадају у посебно јефтине. На другом линку је баш тако, 16GB за 3.09€ што му дође ту негде.
Za sve ima načina, sledi ovo uputstvo i možeš dobiti read/write rezultate za 8k, 64k i ostalo po želji. Ako ne radi ovaj način sigurno ima drugi neki, mrdni guzu i pitaj googleStigao mi je DT50. E sad, na koji nacin da testiram flesku na GNU+Linuksu?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari