- Učlanjen(a)
- 25.07.2002
- Poena
- 1,025
Jel sa treba neko da te pita "žašto"? 
Verbatim od 16GB Store'n' GO jede sve USB-e.
Thx
Koji Trancadent JetFlash posto ima milion vrsta???ja koliko vidim sa NT Company sajta taj verbatim je ispod proseka
* Brzina čitanja: 18 MB/s
* Brzina upisa podataka: 9 MB/s
Transcend jetflash od 16giga u atomu, upisuje sa 18MB/s a čita 30 MB/s. hiljadu dinara skuplji.
Verbatim..vidim test ovde na Bechu..u ovom topicu par strana ranije:ja koliko vidim sa NT Company sajta taj verbatim je ispod proseka
* Brzina čitanja: 18 MB/s
* Brzina upisa podataka: 9 MB/s
Transcend jetflash od 16giga u atomu, upisuje sa 18MB/s a čita 30 MB/s. hiljadu dinara skuplji.
Pogledah taj post... ako nije problem, objasni lepo sta je tu sto "jede" sve ostale?Verbatim..vidim test ovde na Bechu..u ovom topicu par strana ranije:
http://www.benchmark.rs/forum/showthread.php?p=1775603&highlight=verbatim+16GB#post1775603
Prvi post na gore pomenutom linku!
Da..mislio sam da jede ostale..jos iz vremena kada sam uzeo Verbatim store'n' go od 2GB onaj crveni...i store'n' go plavi capless od 4GB.Pogledah taj post... ako nije problem, objasni lepo sta je tu sto "jede" sve ostale?
Po zvanicnoj specifikaciji je ispod proseka, kao sto rece scheilinkin... po ovoj slici, tj. testu u Flesh Memory Toolkit-u, radi bolje od specifikacije, ali je i dalje tek prosek.
Sto se pak tog Transcend-a tice, rec je o JetFlash 600 seriji... 32MB/s read i 18MB/s write, ima ga u kapacitetima od 4 do 32GB, s tim sto se razlikuju brzine upisa zavisno od velicine (od 12 do onih 18MB/s).
Za njega bi se eventualno moglo reci da "jede" ostale... mada i od toga ima brzih, naravno.
A serija v10 od Trancadenta??
Koji Trancadent JetFlash posto ima milion vrsta???
Mozes mi postaviti screenshoot-e read/write-a?
Zakljucujem na osnovu dosadasnjeg iskustva sa Verbatimom + ovog sajta http://www.testfreaks.com/blog/information/16gb-usb-drive-comparison-17-drives-compared/
gde je on medju top10!
A, pa to bilo davno... ali se secam tog vremena, bio taj Verbatim solidno brz tadaDa..mislio sam da jede ostale..jos iz vremena kada sam uzeo Verbatim store'n' go od 2GB onaj crveni...i store'n' go plavi capless od 4GB.
U odnosu na ostale USB-e tih kapaciteta pomenuta dva USB-a daju jako dobre rezultate.
Aj' ga provuci kroz HD Tach i HD Tunepazario sam onaj transcend od 16giga
e sad malo zanimljivosti
prva slika je kad ga ubodem na prednji usb na kućištu, baš sam se začudio sa rezultatima, druga slika je kad je uboden direkt na matičnu odpozadi a treća slika je šta piše dok prebacuje fajl na usb, ide od 18-20MB/s. četvrta je sa usb-a na ploči
bilo kako bilo ja sam prezadovoljan zato što za razliku od onog kingstona radi kao da sam sa fiće prešao na ferarija.:wave:
Ma valja, kako da ne - iako je ispod specifikacije, jasno ti je i samom... ali daj write test iz HD Tach-a, to je ono sto nas je najvise interesovalohd tune, tach quick i tach long
jel to valja išta pošto se ne razumem
Ma valja, kako da ne - iako je ispod specifikacije, jasno ti je i samom... ali daj write test iz HD Tach-a, to je ono sto nas je najvise interesovalo![]()
Ma kazem ti, nesto iskesirao... mozda onaj write sto si radio prethodno, ko ce ga znati...Sta god da mu je uradio svaka chast. Sa fleshke na hdd iskopirao je tek toliko da sam stigao da lupim print screen.
Ma kakva procedura, druze, nema ti ovde procedure... vec cisto da vidimo sta pa oni kazu, nekako sam se navikao da gledam te grafikeEvo sad cjem read/write iz HD TACH-a. Sorry sto nisam isposhtovao proceduru.
Kako ne radi... meni sljaka savrseno? I HD Tach (obican) i HD Tach RW.ne radi hd tach na win7 x64bit :/
Za tebe, kao i za scheilinkin-a vazi isto: treba vam HD Tach RWdrugi edit : ono je bio bag def. sada sam kopirao na drugi hdd i read je 29mb ! .. ps kako da omogucim write u ovim testovima ? [ iskren da budem do veceras nikada nista od ovih testova nisam ni koristio ]
Vidi radi li ovo sto ti wolf okacio... ako ne - davaj mail na PMajd daj neki link odakle da ga skinem. na netu (google) ga nema nigde, a ni na torrent sajtovima
može i na PM ako je problem ovako