Tomiprunet
Slavan
- Učlanjen(a)
- 10.04.2020
- Poena
- 265
Mozes i prebacit pare eur na cex.io i tamo kupis TRX ili LTC i prebacis na Binance
Ja drzim za sad tamo, imam neku sicu iskopanu (100eur), kad se nakupi prebacicu negde iako niko ne preporucuje da se cuva tamo jer su ih vec jednom hakovali i pocistili 😁Nicehash ne moze da se podesi da isplacuje u ETH samo u BTC?
Da li je za pocetak dovoljno da iskopano ostane kod njih ili mora nesto dodatno da se otvara da da se povezuje/prebacuje tamo?
Stavi u drajverima u compute mode, settings/graphics/advanced/gpu workload i tu izaberi compute mode. Odradi reset i to je to5600 xt phoenix 5.4c kopa 37.7 MH/s valjda sam dobro prepisao standard nista clocko ovo ono
Ubacim je u raiser sve isto,ubacim 470rx od 8gb u pci-x slot kopa samo 7.135 MH/s
A kada je sama 28.7 MH/s
gde gresim ????
Da li si probao da povežeš advcash sa Binance nalogom? Ja tako šaljem novac na Binance.Ja sam vec pisao, prinudjen sam da koristim cex, jer binance mi binance ne dozvoljava da koristim karticu za placanje tamo. Tako da, uplatim USD na cex, konvertujem u ltc, pa ltc prebacim na binance, konvertujem u usdt pa kupujem sta hocu...Nije verovatno najjeftinije resenje, ali je meni jedino moguce u ovom trenutku.
Tako moze, i ja tako radimDa li si probao da povežeš advcash sa Binance nalogom? Ja tako šaljem novac na Binance.
Da li si probao da povežeš advcash sa Binance nalogom? Ja tako šaljem novac na Binance.
Cekaj, pa ga kupuj na 7-8k kad bude!hvala ljudi snasao sam se za sada. samo jos da malo padne cena eth, ne zelim da kupujem bas na 3000![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari