Šta je novo?

Univerzalni daljinac za komp...?

ma nasao ja i za oko 2k (po cenovnicima...) ali je i dalje to jaka cena...
Nego koliko sam shvatio to je OEM varijanta - znaci dolazi uz neke uredjaje... neko zna uz koje?

btw. rekao mi je leek iz "velikog praska" da su ljudi dolazili i kupovali po 5 kom... tako da ako neko ima viska, pricuvacu mu ja jedan. Obecavam da cu da vratim kada mu se pokvare ostala 4 :d

Stavljam u oglase daljinac za 20e :-devil-:

Stavljam u oglase daljinac za 20e :-devil-:

Skocio dolar a?:p
Mnogo je dobar daljinski.Oko 15.10 sam bio i kupio daljinski u BB i to je bio poslednji a sutradan dodjem da uzmem nesto drugo i cisto pitam da nemaju jos koji kada mi kazu evo stiglo sto komada.Uzeo jos jedan za drugara ali mi zao sto nisam uzeo jos neki cisto da stoji sa strane.
Girder 3.3.7 i HID plugin su dobitna kombinacija.Par duplih tastera i par vec predefinisanih za tastaturu ali ostane jos mnogo drugih da se isprogramiraju.
Koji hit.Moram da odem da vidim da uzmem jos neki pa da imam za rodjendane da poklanjam:p
Naravno ako se desi da odem kada ih tek dobiju..

Poslednja izmena:
Nešto mi kaže diša danas da njegov ortak ima neke daljinske za komp po extra niskoj ceni, pa ću da proverim šta je to. Navodno može da radi i s ostalim kućnim uređajima. Zanimljivo ako je tačno.

Skocio dolar a?:p
Mnogo je dobar daljinski.Oko 15.10 sam bio i kupio daljinski u BB i to je bio poslednji a sutradan dodjem da uzmem nesto drugo i cisto pitam da nemaju jos koji kada mi kazu evo stiglo sto komada.Uzeo jos jedan za drugara ali mi zao sto nisam uzeo jos neki cisto da stoji sa strane.

...

E stvarno, šta je genetika... Penzosi ceo život navlače zalihe brašna, šećera i ulja, čak i kad ih ima u svakoj prodavnici a mlade generacije gomilaju hardver za krizne dane... :d

E stvarno, šta je genetika... Penzosi ceo život navlače zalihe brašna, šećera i ulja, čak i kad ih ima u svakoj prodavnici a mlade generacije gomilaju hardver za krizne dane... :d

Da znas..:d
Stvarno mi nije jasno kako nesto ovako dobro kao sto je ovaj daljinac moze da kosta 299 dinara(a kostao je 199).Jos dobijes duracell uz njega.Pa na trafici ti vise naplate baterije a ovde dobijes i baterije i daljinski.:D
A sad salu na stranu,kada vidim po kojoj ceni se prodaje na drugim mestima a i koliko kostaju proizvodi za istu namenu,dobijem zelju da kao veverica skupim sto vise ovih daljinskih jer ko zna kada cu ponovo da naletim na njih i po toj ceni.A kada pogledam koliko mi znachi daljinac jer sam neko vreme bio bez njega i saplitao se o kablove tastatura koje sam izgazio ovo je apsolutni hit..
Idem danas da uzmem nesto do blokova pa cu da proverim da li ima daljinaca..
Poz

Istina :d.Uvek u steku imam par memorijskih modula ddr2 memorije....od 512 do 2 GB.
Zlu ne trebalo,neka stoje :D

Slucajno sam naleteo na ovu temu, i nesto sam bio dokon danas i resih da skoknem do big benga da vidim da li ima jos daljinaca. I kaze mi covek da ima, odmah sam pazario 2 komada :)
Cena je 299 i dalje, kome treba moze da ide da kupi.

Samo da potvrdim da sam i ja bio i obogatio svoju kolekciju sa jos jednim daljincem..
Zlu ne trebalo.Pa ko zeli bolje da krene odmah..

Slucajno sam naleteo na ovu temu, i nesto sam bio dokon danas i resih da skoknem do big benga da vidim da li ima jos daljinaca. I kaze mi covek da ima, odmah sam pazario 2 komada :)

Zna li neko ima li u NS negde tih daljinaca?

Ajde ako imas broj telefona i radno vreme sibni mi na pm, molim te.

bio ja danas, immo centar radi, ali big bang ne... :(

Kako brate ne radi kada sam ja malopre bio i uzeo daljinac, tj. doneo mi ga je prodavac jer su ih izgleda sklonili zbog navale :D:D

ja bio oko 12... i zatvorena prodavnica, reklamni panoi na vretima sa untrasnje strane...

Ako nije tesko nek neko zakaci konfiguracioni fajl za EvenGhost. Najvise me zanima podesavanje za WinAmp i KMPlayer, a moze i za neki drugi. Bitno mi je da vidim kao izgleda.

bio ja danas, immo centar radi, ali big bang ne... :(

ja bio oko 12... i zatvorena prodavnica, reklamni panoi na vretima sa untrasnje strane...

Meni je ortak u 13h javio da ih nema više :(

Nazvao oko 11 sati, rezervisao, a oko 3 otisao i pokupio 2 komada za mene i zeta.
Nisu izlozeni, sklanjaju ih zbog toga sto ima nezasitih ljudi koji kupuju po 15 komada.

bio i ja danas, posto sam procitao ovde da rade, pozvao telefonom, i otisao da pokupim...
lik mi ih je prodao kao da je u pitanju neka gudra ili biohazardni materijal :)

Kad je moj ortak isao da kupi za poklon pre jedno mesec dana, takodje nisu bili izlozeni. On trazio, a prodavac tihim glasom "imamo ih, ali prodajemo samo dva komada po osobi" :D
Posle je prodavcu bilo cudno sto je ortak trazio samo jedan, valjda je ocekivao da ce da krene neka rasprava...

Imam i ja sličnu molbu, dolazim u petak u Bg, samo na par sati pa sam spreman da platim duplo za dva daljinca (koliko to dođe, 15-tak eur). Ako ima neko da to želi, nek mi se javi na pm.

Može li se dotična spravica nabaviti u nekom novosadskom budžaku? Obišao sam malo radnje po glavnim ulicama i nigde ne nađoh. Ili ako neko dolazi za NS da ponese jedno dva tri komada... ili ako ima mase iz NS raspoložene za grupnu kupovinu, da se ujedinimo, možda nam pošalju kurirskom :D

Pozz

svratio sam do big banga danas, tražio daljinac (naglasivši da mi treba samo jedan), ali mi je prodavac rekao da su ih rasprodali, te da će ih verovatno biti naredne nedelje ali sigurno ne po tako povoljnoj ceni.

po govoru tela i intonaciji mi je delovalo da im je ostalo još nekoliko komada koje čuvaju za nekoga, ali da mu nisam bio dovoljno simpatičan da bi mi ponudio neki od tih. ako je nekome hitno, neka pošalje devojku, sestru, kevu...

Nazad
Vrh Dno