Šta je novo?

Univerzalni daljinac za komp...?

Ja se kasno ukljucih u celu pricu.

@Bishop: jel ima toga jos da se kupi i gde? Tj gde je tvoj burazer kupio?

Ако се удружите људи из Новог Сада, ставите и мене на листу. Комада 2...

Ако се удружите људи из Новог Сада, ставите и мене на листу. Комада 2...

OK, napredujemo, za sada nas ima trojica koji hoce.:)
Ako nas bude vec 9-10 mozemo nekom da platimo i gorivo pa da skokne po to.

1. Bruyoni 2-3kom.
2. Jovandeka 2kom.
3. i ja (Matthias) 2kom.

Pa neko je napisao da ne daju vise od 2kom po osobi tako da ce to biti malo teze :)

Pa imamo telefon! Nazovemo, dogovorimo se. Mislim, što nebi dao? Ko da je njega briga dal će dobiti 299 dinara od 20 ljudi ili 5980 od jednog čoveka koji kupuje za nas 10.

Obavezno pozovite. Zato sam i napisao onu pricu o dva komada po osobi. Licno, ni meni nije jasno sta se njih tice koliko ces komada da uzmes, niti znam da li je to jos uvek na snazi. Svakako, postoji i milion nacina da se ta glupost zaobidje. K'o da su apoteka u vreme nestasice lekova...

Pa zato sto se ljudi ponasaju kao da je nestasica ili sta vec... Kupuju po 5 -10kom. Ajd racumem 2, ako crkne jedan... mada i to...
Da lepo kupi svako po 1 ili 2, bilo bi za sve... ovako... postoji ova tema i ja sam pretplacen na nju pa kada neko javi da ima, oticicu i kupicu, ako ne... nista.. :)

pa ne mozes, jer su ogranicili na 2 kom, jer neko kupuje 10kom...
naravno da nisam pricao o tome, nego o zalihama (zejtin, secer, ultraX...) ili preprodaji

Poslednja izmena:
Obavezno pozovite. Zato sam i napisao onu pricu o dva komada po osobi. Licno, ni meni nije jasno sta se njih tice koliko ces komada da uzmes, niti znam da li je to jos uvek na snazi. Svakako, postoji i milion nacina da se ta glupost zaobidje. K'o da su apoteka u vreme nestasice lekova...

Pa kad ste navalili ko penzioneri na hleb i mleko :)

Njima je valjda u interesu da prodaju sto vise daljinaca. Nek lepo uvezu jos vise, stave sad cenu 399, i opet ce sve rasprodati... Ako im je problem niska cena ili preprodaja, nek stave cenu 1000din i to je to. Nekako ne verujem da ogranicavaju broj zato sto zele da svako domacinstvo u Bg ima po daljinac :D

Verujem da je cena reklama. Sto vise ljudi dodje to su vece sanse da ce kupiti jos nesto... Tako da im se ne isplati da daju po toj ceni ako dodje 1 covek i kupi sve.
Znam po sebi da za BigBang nisam cuo dok nisu poceli da prodaju ove daljince :p

meni se nesto cini da je onaj lik (cvikeras, sto ih je ustekao u magacin) sa kojim se iskljucivo dogovara pruzimanje, ukapirao da su na drugim mestima 10x skuplji, pa ih valja po oglasima za 20 evritja ...

hahaha :) Znaci da jurimo tog lika :) Gde si video oglase?

Ja sad zvao, kazu da imaju za 999 din i da ima vise modela :-/

Ja sad zvao, kazu da imaju za 999 din i da ima vise modela :-/
Pa ja bih platio i toliko.
A stvarno mi nije jasno sta ce ljudima po 10ak komada,ako nisu preprodavci,ja sam uzeo 2kom, jedan za sebe i jedan za devojku.
Necu da kupim 10 da bi mi trajali 10god, do tad ce biti nesto savremenije,zato mi je 1 dosta

slazem se :)
cim uhvatim malo vremena odem i kupim k'o covek :)
cak cu moci i da izaberem :d

Ja vec imam Ati remote wonder plus, ali sam mislio da kupim za neke prijatelje :)
Pogledacu ove sto sad nude, jel to isti onaj...

Stigli su daljinci, nisam ni znao da je buraz kupio i jedan za sebe...tako da je ukupno kupio 3 komada po 299 din.

Mogu da skeniram račun ako neko ne veruje.
On ih je kupio prekjuče, tako da je moguće da su danas 990 din.:wave:

Logitech UltraX
Tako se zove ovaj za 299

Jedan moj drugar im je danas napravio carlamu.

Posvadjao se telefonom sa drskim i bezobraznim poslovodjom koji je tvrdio da su UltraX media daljince prodali jos pre mesec dana, a kada mu je procitao broj fiskalnog racuna (mog) dobijenog 9.11 za dva daljinca, poslovodja mu je odgovorio da je mozda neko od kolega ostavi nekom svom poznaniku, i da ga bas briga cak i ako pozove trzisnu inspekciju.

Naravno ovaj moj drugar se zainatio, prijavio stvar trzisnoj, poslao mejl u direkciju Big Bang doo u Beogradu, a poslace i Slovencima.

Tako da ce najverovatnije neko odleprsati :S: iz Big Benga.

Ocoolaja je napisao(la):
Imaju i kosta 990 din.

Od kada ti je ova informacija? Njemu su tvrdili da ih nemaju nikako!

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno