Šta je novo?

Univerzalni daljinac za komp...?

Za volume pokusaj step size da stavis - (minus) ispred broja.

Sto se tice misa, meni normalno pomera sve vreme (doduse, imam kworld i onaj smesni daljinski), s tim da sam problem stepa-a resio tako sto tasteri 2,4,6,8 imaju step 2, dok tasteri 1,3,7,9 imaju veci step, pa po dijagonali brze pomera. Timeout stoji na 0.

jel ima ovoga jos uvek u Big Bangu za neke normalne pare,nisam iz Bgd-a, pa bi info bila dobrodoshla

Ili ako neko ima u shteku komad vishka moze i to

Poslednja izmena:
Nisam bio skoro ali mislim da nema po onim promo cenama.Poslednje sto sam video je u
gigatronu
za nekih 1200 ili tako nesto.Najbolje da ih okrenes telefonom i da pitas..

Poz

PONOVO ULTRAX PO NISKOJ CENI U BIG BENGU

picture.jpg
Nova Big Bangova radnja u TC Ušću, ponovo imaju ove fantasticne daljinske upravljače za 499 din.:banana:

P.S. Ako je neko blizu neka pazari jedan za mene (tj. mog brata) pošto ja imam, a deleko sam od TC ušća, pa ako nekome nije problem neka ga pazari, pa da se nadjemo negde da ga pokupim:wave:

Poslednja izmena:
Bishop, idem ja danas u usce, pa ako ima, uzecu i tebi jedan...Ja sam inace kod Bogoslovije, pa svrati :)

ima neka dobra dusa da uzme meni i posalje nekom kurirskom sluzbom? :)

Kad se izrachuna slanje, izadje ti na isto :)

ako je tako eto mene danas tamo po daljinski,nadam se da im je ostalo :D

Kupljen daljinac pre 30 min,full pakovanje etc 499 din platjen.Po mojoj slobodnoj proceni ima ih josh ~10tak,bar ih je toliko u onom shteku odakle je i ovaj moj izvadjen ;)

picture.jpg
Nova Big Bangova radnja u TC Ušću, ponovo imaju ove fantasticne daljinske upravljače za 499 din.:banana:

P.S. Ako je neko blizu neka pazari jedan za mene (tj. mog brata) pošto ja imam, a deleko sam od TC ušća, pa ako nekome nije problem neka ga pazari, pa da se nadjemo negde da ga pokupim:wave:

Hvala puno druze na informaciji, kupio mi je drugar danas, extra je daljinac, pogotovo na Win7 - Windows Media Centar! :banana:
:wave:

e znam da idem izvan teme ali gledam sajt ako je to to www.bigbang.si (jest da nije na nasem jeziku) ali tu msi wind kosta 20000din!!! da li je to ta radnja ili sam ja omasio sajt?! nasao sam bas dobrih stvari po dobrim cenama!

Hvala puno druze na informaciji, kupio mi je drugar danas, extra je daljinac, pogotovo na Win7 - Windows Media Centar! :banana:
:wave:

e...sad jos da dodjes do mene i da mi uz kafu sve lepo objasnis i namontiras....mene mrzi :d

e...sad jos da dodjes do mene i da mi uz kafu sve lepo objasnis i namontiras....mene mrzi :d

Ima par strana u nazad, raznih načina za podešavanje.
Meni je lično najednostavniji način preko EventGoust-a. Podesio sam ga da mogu da gasim komp sa njim, palim i gasim winamp, mv2player...šetam izmedju tabova, smanjujem i pojačavam ton, i još par sitnica.:wave:

Jel mi moze nego poslati broj telofona od BigBang-a? Tnx...

TC Usce lokal 115
011/260.11.70

Poz

Jel uspeo neko da natara Logitech UltraX Remote da radi u Win7 kako on zeli ??

Sve sam instalirao uspeshno i namestio samo me nervira shta ako pritisnem bilo koji od onih gore dugmica ( TV / DVD / FM Radio / Pictures / Videos / Music ) uvek mi otvara Windows Media center iako su dugmici drugachije konfogurisani. TV dugme mi je konfigurisano nek otvara DVBDream a MUSIC dugme nek otvara Winamp. Oba dugmica rade i oni otvore onu aplikaciju shto je za njih konfigurisana ali u pozadini poshto se uvek pre podigne Windows Media Center. Kako da reshim ovaj problem odnosno disabliram WMC ??

Jel uspeo neko da natara Logitech UltraX Remote da radi u Win7 kako on zeli ??

Sve sam instalirao uspeshno i namestio samo me nervira shta ako pritisnem bilo koji od onih gore dugmica ( TV / DVD / FM Radio / Pictures / Videos / Music ) uvek mi otvara Windows Media center iako su dugmici drugachije konfogurisani. TV dugme mi je konfigurisano nek otvara DVBDream a MUSIC dugme nek otvara Winamp. Oba dugmica rade i oni otvore onu aplikaciju shto je za njih konfigurisana ali u pozadini poshto se uvek pre podigne Windows Media Center. Kako da reshim ovaj problem odnosno disabliram WMC ??

Ako ne koristis WMC iskljuci ga u Control panel\Programs\win features on\off

Sad sam zvao Usce, kaze prodavac da je ostao jos jedan UltraX, ali nece da salje za NS jer je mala cifra u pitanju. Jel ima mozda neki dobrovoljac (sa viskom slobodnog vremena :D ) koji bi mogao da kupi ovo i prosledi mi brzom postom?

Ja sad uzeh u uscu ovaj daljinac i mogu vam reci da je odlicna stvar za male pare (499 din.)
Probao sam pod windows 7 u njegovom wmc kao i MPC Home cinema i Media player i jako sam zadovoljan ,preporuka svima;)

Ti si ga puno i platio. Uzeh u Bing Bang-u par komada po 199 din. :)

Ja sam ga danas kupio za 500 kinti. Ta cena od 200 mora da je mnogo stara.

Ta cena od 200 din, je bila u BigBeng-u u IMMO centru i isto je bila promocija kao i sada u ušću. Posle su tu cnu od 199 suludo podigli na 299 kad sam ga ja pazario. :d

@*P*A*B*L*O*
Jesi probao da se navikneš na wmc. Treba malo vremena da se konfiguriše, ali posle radi sasvim solidno.

@*P*A*B*L*O*
Jesi probao da se navikneš na wmc. Treba malo vremena da se konfiguriše, ali posle radi sasvim solidno.

Neka hvala. Neznam ni kako se konfigurishe a i kako bi u media centru koristio SS2 ??

Nazad
Vrh Dno