Šta je novo?

Unicredit banka

Dobih ovo na mail malopre. Inače sam već "Prime" klijent, i to su mi javili pre X meseci, dodelili nekog savetnika ali nikada nisam koristio ništa što to predstavlja.

Daju 6000 din kupon za prelazak na Prime paket, košta 2000 mesečno ali je besplatan do nove godine. Da li je neko prelazio između različitih paketa kod njih, koliko je komplikovano, da li će praviti problem kod menjanja paketa nazad na jeftiniji?

Prilozi

• Screenshot_20260911-164432.webp
    Screenshot_20260911-164432.webp
    64.2 KB · Pregleda: 23
Imaju koncept banke na daljinu, tako da se promena paketa može izvršiti jednostavno, putem telefonskog poziva, uz elektronski potpis kroz mobilno bankarstvo.

Ali ako mi izdaju ovu world elite karticu uz paket, da li moram nešto lično kod njih da obavim kada je budem ukidao?

EDIT: popunio sam kontakt formu, videćemo da li mogu da dobijem i ovaj promo pošto sam koristio 12k vaučer uz Flexia karticu.

• Like
Reagovanja: uji
Ali ako mi izdaju ovu world elite karticu uz paket, da li moram nešto lično kod njih da obavim kada je budem ukidao?

EDIT: popunio sam kontakt formu, videćemo da li mogu da dobijem i ovaj promo pošto sam koristio 12k vaučer uz Flexia karticu.
Ukoliko nisi dobio mejl ne može

Ne treba im tvoja kartica, a fizičku ni ne moraš da uzmeš. Uopšte ne mora ni da bude izrađena, sada forsiraju svakako virtuelne, koje postoje samo u aplikaciji.

Ukoliko nisi dobio mejl ne može
Pa dobio je, hahah, otud ga je i postavio. Neki su, inače, javili da su imali problema sa kombinovanjem, ali budući da je stigao mejl, proći će sigurno bez problema.

Ne. Kada promeniš paket preko aplikacije, a uz prethodni dogovor pozivom na 011/377-09-33 pa čak ni ne mora sa broja prijavljenog banci, za MasterCard Debit Standard se određuje otkazni rok od 14 dana, nakon čega će biti trajno ugašena i ne moraš da je vraćaš. Ako se opredeliš da Master World Elite imaš prvo u digitalnoj formi do dostave fizičke, u ekspozituri te čeka kartica bez PIN-a, budući da isti definišeš preko aplikacije. Ukoliko ne želiš plastiku, možeš i samo virtuelnu.

Nazad
Vrh Dno