ArnautPavle
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 02.04.2018
- Poena
- 80
Na početnoj strani ---> Kartice (izabrati karticu - Master) ---> Kliknuti Opcije ---> Pretplate i digitalni novčanici.Gde se to vidi kroz app?
Na početnoj strani ---> Kartice (izabrati karticu - Master) ---> Kliknuti Opcije ---> Pretplate i digitalni novčanici.Gde se to vidi kroz app?
Ukoliko nisi dobio mejl ne možeAli ako mi izdaju ovu world elite karticu uz paket, da li moram nešto lično kod njih da obavim kada je budem ukidao?
EDIT: popunio sam kontakt formu, videćemo da li mogu da dobijem i ovaj promo pošto sam koristio 12k vaučer uz Flexia karticu.
Ne treba im tvoja kartica, a fizičku ni ne moraš da uzmeš. Uopšte ne mora ni da bude izrađena, sada forsiraju svakako virtuelne, koje postoje samo u aplikaciji.Ali ako mi izdaju ovu world elite karticu uz paket, da li moram nešto lično kod njih da obavim kada je budem ukidao?
Pa dobio je, hahah, otud ga je i postavio. Neki su, inače, javili da su imali problema sa kombinovanjem, ali budući da je stigao mejl, proći će sigurno bez problema.Ukoliko nisi dobio mejl ne može
Ne. Kada promeniš paket preko aplikacije, a uz prethodni dogovor pozivom na 011/377-09-33 pa čak ni ne mora sa broja prijavljenog banci, za MasterCard Debit Standard se određuje otkazni rok od 14 dana, nakon čega će biti trajno ugašena i ne moraš da je vraćaš. Ako se opredeliš da Master World Elite imaš prvo u digitalnoj formi do dostave fizičke, u ekspozituri te čeka kartica bez PIN-a, budući da isti definišeš preko aplikacije. Ukoliko ne želiš plastiku, možeš i samo virtuelnu.Ali ako mi izdaju ovu world elite karticu uz paket, da li moram nešto lično kod njih da obavim kada je budem ukidao?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari