Šta je novo?

Unicredit banka

Meni kod ove banke smeta sto nema rezervisanih transakcija da vidis nigde.
Znaci platim nesto i dok se ne proknjizi nema sanse da se negde vidi, nekad prodju i dani.
Prosli mesec uplatim za odrzavanje 250 dinara 5 dana pre kraja meseca, bukvalno samo za odrzavanje, da budem na nuli.
Pogledam pocetkom ovog meseca , ono stanje -240. Tek pre par dana 0. A ustvari, skinuli mi sa deviznog racuna dva i nesto evra.
To sam sve sam zakljucio jer evo nigde nema nikakve istorije, dok ne dobijem izvod.

Bitno da su "potrosnju" nabili u prvi plan, da mi oni kao kategorizuju moja placanja da li su namirnice, transport ili zdravlje duha i tela.
Potpuno nepotrebna i neupotrebljiva funkcionalnost, ali eto sluzi kao kamuflaza.
Ova banka i Rajf, d*pe i oko. Napustam cim SEPA proradi

Rezervisane transkcije karticom ili?

Ako na to mislis, sad sam usao u mbanking i tu na vrhu stoji na cekanju, i unutra transakcije karticom od danas, juce, koje nisu proknjizene.
Ispod je ono kategorizovano.

I kod mene se regularno vide rezervisane transakcije.

Kako sve moze da se proveri stanje na poklon kartici. Ranije je bilo na govornom automatu. Sada pominju placeni sms ali ne radi...

Da li penzioner koji prima penziju u Unikredit banci može uzeti keš kredit da mu se rate skidaju u PIO fond preko administrativne zabrane?

Od ljudi koji su 26-tog Januara dobili taj prvi Univerexport vaučer, da li je nekom dosad stigla i druga tura za 5 transakcija karticom prošlog meseca?
Ja dobio 3000 u februaru a u martu bhi trebao dobiti 3000 + 7000 ali zasada ništa. Teški su ko ,,Trepča,, kao da im zub vadiš. Moraću ponovo prigovor , možda pomogne ! Sledeći mesec gasim račun, Yettel je zakon.

Ja dobio 3000 u februaru a u martu bhi trebao dobiti 3000 + 7000 ali zasada ništa. Teški su ko ,,Trepča,, kao da im zub vadiš. Moraću ponovo prigovor , možda pomogne ! Sledeći mesec gasim račun, Yettel je zakon.
Meni su dali prvi, a nakon žalbe što nisam dobio drugi odgovorili su mi da ga ni neću dobiti i da su mi i prvi poslali greškom - razlog je što sam nekada ranije imao račun i učestvovao u tadašnjoj promociji pa sad nikad više do kraja života nemam pravo na učešće u novim promocijama.

Meni su dali prvi, a nakon žalbe što nisam dobio drugi odgovorili su mi da ga ni neću dobiti i da su mi i prvi poslali greškom - razlog je što sam nekada ranije imao račun i učestvovao u tadašnjoj promociji pa sad nikad više do kraja života nemam pravo na učešće u novim promocijama.
Ja nisam u toj priči, nisam nikada imao račun u toj banci.

Da ali da znaš da kad zatvoriš račun kao što planiraš i recimo dogodine budu imali neku drugu promociju za otvaranje računa, da znaš da se ne bakćeš jer će da te zeznu kao mene sada.

Da ali da znaš da kad zatvoriš račun kao što planiraš i recimo dogodine budu imali neku drugu promociju za otvaranje računa, da znaš da se ne bakćeš jer će da te zeznu kao mene sada.
Danas konačno izboksovao vaučer od 3000 i 7000. Ovo sam trebao dobiti do 20.03. Tri puta sam slao prigovor a preko četa bar 5-6 puta. Jesam izvukao na mišiće , već sam bio blizu žalbi NBS. Mislim da su sami sebi napravili štetu, da su se ponašali korektno možda bi i ostao kod njih. Posle ovolikog maltretiranja 10. idem da podignem penziju i da zatvorim račun. Život teče dalje !

Ne idem često na šalter ove banke, trenutno sam treći put, bio sam za otvaranje računa dva puta, i sada za neku uplatu. Sva 3 puta njima odjednom "ne radi aplikacija". Pritom, 1 šalter je blagajna, do 14h. Gužva, haos.
Ja stvarno ne znam kako ova banka funkcioniše, mislim da je i PŠ bolja po pitanju šalter usluge.
Ako neko ovo čita iz banke, razumem da je ušteda najvažnija, ja prvi želim da sve može online ali ako neke stvari ne mogu, probajte da uradite tranziciju postepeno i stabilno.

Daju sada za nove korisnike koji nikad nisu bili kod njih kad otvore paket račun i prenesu platu 9.000 dinara bonusa.

Ne idem često na šalter ove banke, trenutno sam treći put, bio sam za otvaranje računa dva puta, i sada za neku uplatu. Sva 3 puta njima odjednom "ne radi aplikacija". Pritom, 1 šalter je blagajna, do 14h. Gužva, haos.
Ja stvarno ne znam kako ova banka funkcioniše, mislim da je i PŠ bolja po pitanju šalter usluge.
Ako neko ovo čita iz banke, razumem da je ušteda najvažnija, ja prvi želim da sve može online ali ako neke stvari ne mogu, probajte da uradite tranziciju postepeno i stabilno.
U kojoj ekspozituri si bio?
Meni se to dešavalo par puta kod jedne radnice u Francuskoj ulici u Beogradu. Skoro sam ubeđen da je program radio nego da je ona izmišljala to kao razlog kad nešto neće ili ne zna da odradi.

Biće da im je stvarno nestabilan sistem, jer se meni to dešavalo više puta u različitim gradovima. Mogao bi biti i neki opšti izgovor, naravno, mada ne verujem.

Novi Sad, Katolička porta je u mom slučaju. Puna banka nervoznih ljudi. Blagajna radi od 9 - 14h, u 13:30 usred gužve uleće security lik sa gomilom paketića, verovatno novca, i okupira tu jednu jedinu radnicu na blagajni na pola sata. I još pad sistema..Mislim da niko ko je došao nije proveo manje od 45 min čekajući

Nazad
Vrh Dno