Nikola2307
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 01.10.2015
- Poena
- 95
E je*iga sad
Tehnički kod njih kad podneseš zahtev za zatvaranje oni ti kažu da će ti račun biti zatvoren u otkaznom roku od mesec dana i tek posle 3-4 nedelje kad dobiješ potvrdni e-mail račun je stvarno zatvoren, tj. kod njih nije moguće trenutno zatvaranje računa tako da to nije moguće u istom mesecu, sad da li bi ti prihvatili sa pauzom od nekoliko meseci pod uslovom da i dalje važi ista akcija - it's anybody's guess....zatvorio račun u junu, ponovo otvorio račun u junu...
Na softver koji je napominjem moguće hijack-ovan od nekoga ko im traži ransom - prošle godine smo to imali sa EPS-om i nekoliko domaćih kladionica.Misliš na bezbednosni sistem banke? Računi, aplikacija, podaci?
Na osnovu čega to misliš? Zbog iskustva sa vaučerima?
ja nikada tih 1000 din nisam dobioKada da ocekujem sada finalnih 1000 dinara iz promocije
Kada da ocekujem sada finalnih 1000 dinara iz promocije, vidim da je i to bilo vecini problematicno?
Racun sam otvorio krajem aprila...
Moja šveca dobila hiljadarku u petak 25-og, tad stigao i sms, isto otvorila krajem aprila. Morala je da se cima s njima jedino za zadnji vaučer koji su joj poslali već iskorišćen, za prva dva i ovu hiljadarku je imala sreće i nije bilo problema.ja nikada tih 1000 din nisam dobio
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari