Šta je novo?

Unicredit banka

Jel ja to dobro vidim, cekaj da protrljam oci, da je Unicredit uveo kreiranje virtuelne master kartice?

EDIT : izgleda da je moša, mada ne vidim šta su hteli da kažu sa "virtuelnom debitnom master karticom", osim da može da funkcioniše sve i bez fizičke kartice.
Nešto kao što planira da uvede i Yettel banka, a to je da se opredeliš za digitalnu karticu kojom možeš u GPay/ApplePay da plaćaš na prodajnim mestima ili se očitaš na bankomatu, odnosno sa podacima u aplikaciji koristiš na internetu, umesto da imaš plastičnu. Smatram da je potpuna besmislica, jer im plaćaš održavanje i još bi da se preko tvoje grbače reše troška izrade plastike, a ne postoji nikakva olakšica ako uzmeš digitalnu (sem možda trenutne dostupnosti, ali možda neko to vidi kao prednost).

Digitalna ne moze svuda, nista bez plastike...
Btw, bar 12,13 ljudi je danas bilo u Resavskoj I nisam uzeo kartice niti uspeo da pitam za vaucere.
Ima li neko info?

Ja cu da odustanem od ideje da otvorim ovde račun. Vidim da je neka prevara sa vaučerima.

@uji Na šta si imao prigovor i šta su ti rekli? Ako sam dobro razumeo zbog vaučera?

Podigao sam kartice.
Dina je beskontaktna
Pitao za vaucere I mozemo tek sledeci mesec da ih ocekujemo kako sam razumeo.
Koliko dugo si čekao kartice? Da li šalji sms, mejl da su gotove? Hvala, pozdrav! 🙂🍻

Nista nisu poslali. Rece mi Zena jedno nedelju Dana da SE ceka I bile su gotove kada Sam zvao posle 7 dana

Jel ima neki lokal ova banke gde su ljubazni? Ovo je treći u koji sam kročio. Dodjem pre pola pet i cekam pola sata tri coveka ispred mene. U 15 do 5 nije htela da mi otvori racun. Cekam ponedeljak još se cudi zasto sam dosao da otvorim racun zbog vaučera. Kaze mi ne mogu da otvorim jer nam sistem za otvaranje računa ne radi već sat vremena. Ja pitam znaci u ponedeljak do 4 da dodjem. Ona ne, mi radimo do 5. 😁😂

Ja sam u Resavakoj bio 3 puta. 2 puta sam SE sa savetnicom cuo I oba puta zavrsio bez cekanja.
Koliko SE secam, Natasa SE zovem zena I stvarno je veoma fina I operativna. Ja Koji sam generalno dzangrizav nemam zamerku

Sad sam bio kod Kalenić pijace. Pre toga sam ponekad svraćao kod Đerma gde više ne radi i u Vojvode Šupljikca. Jedino mi sad ostaje najdalje blizu Hrama i Resavska. Imam i u Ustaničkoj neka kod okretnice tramvaja, ali me mrzi gore da se penjem gore.

Mene su posle podnosenja zvali iz Resavske, dogovorio sam vreme I otisla sa zavrsimo otvaranje. Za kartice sam otisla jednom I bila guzva. Pozvao je tel sutradan I dogovorio vreme.
Minimalan utrosak vremena, max usluzna gospodja

Mene samo zvao neki lik da potvrdim prijavu. Kad sam pitao za zakazivanje rekao je da nema i da idem gde hocu.

Kako uopste izgleda proces podizanja evra na bankomatu kod unicredit? Koju karticu ubacujem? Jel skidam sa tekuceg deviznog ili stednog? Nisam nikada na taj nacin podizao, samo licno u banci. Hvala

U Sapcu mogu evri da se podignu. Ubacujem debitnu MC. Ukucas koliko evra i on izbaci. Nisam siguran po kom kursu računa.

Stigao je odgovor na prigovor, vaučer za novootvoreni račun u septembru biće dostavljen do 20. pa sam im odgovorio da dostave i dodatni vaučer za plaćanje karticom, podsetivši ih da sam ispunio taj uslov i kako vele, dodatno izvrše analize za to, da ih ne bih pritužio.

Bas me zanima epilog. Pomenuo sam u ekspozituri to, Ali oni tvrde da su dobili drugacije

• Like
Reagovanja: uji
Vezano za Lidl koliko ja razumem zadnjih 1.000 dinara koje uplaćuju na račun uradiće do 20.januara 2025 samim tim svi moraju imati otvoren račun do tada? Ili grešim?

Za osnovne stavri Iracun definitivno vrsi posao.
Za nesto vise od toga vec nisam siguran.

• Like
Za osnovne stavri Iracun definitivno vrsi posao.
Za nesto vise od toga vec nisam siguran.
Ok, naravno, kome su potrebni minusevi, čekovi, krediti i to, razumem iz tog aspekta, ali pošto sam paušalac i odlučio sam se za odlazak u inostranstvo radi dodatnog posla, nemam stvarnu potrebu ni za čim više osim korišćenja platnih kartica i naloga za prenos.

Znači šta, ono za provlačenje kartice u toku tog meseca kad je račun otvoren puj pike ne važi, nego od onog tamo?
Promakla mi je poruka.
Tako ispada po onome sto mi rece savetnica.
Ispada da interni info banke I oglaseno na promociji nisu usaglaseni.
Mene nije toliko tangiralo, posto cu racun zadrzati I za mts promociju kroz par meseci, a onda gasim otp (taman kad ne Bude free)

• Like
Interesantna stvar.
Malopre me zovu iz banke da zahvale na otvaranju racuna I da vide da li je sve ok, imam li nekih pitanja...
Toliko banaka sam izmenjao, a ovo je prvi put da me neko ovako pozove.

• Like
Kad su te pozvali, trebao si da ih napinješ da ti daju Lidl vaučere i da kažeš da si zato otvorio račun.

Nazad
Vrh Dno